fbpx

Ανοικτό Πανεπ. Κύπρου: Μέχρι 10 Νοεμβρίου η υποβολή αιτήσεων για το εαρινό εξάμηνο 2020-2021

Έως τις 10 Νοεμβρίου 2020 το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) δέχεται αιτήσεις εισδοχής σε Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα Σπουδών, που προσφέρουν οι τρεις Σχολές του (Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης) και σε Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης (Αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες). Για όλα τα προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα αρχίσουν τη φοίτησή τους στο Πανεπιστήμιο το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2020-2021. 

Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών 

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του κεντρικού συστήματος υποβολής αιτήσεων του ΑΠΚΥ στο www.ouc.ac.cy. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600 / 711 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admissions@ouc.ac.cy.


Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, δημόσιο πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως με εξειδίκευση, τεχνογνωσία και εμπειρία δεκαπενταετίας, οργανώνει υψηλών προδιαγραφών προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων με προσιτά δίδακτρα, ευέλικτη οικονομική πολιτική και υποτροφίες.

Όλα τα προγράμματα έχουν διεπιστημονικό χαρακτήρα, παρέχουν πολύπλευρη ακαδημαϊκή γνώση, καλλιεργούν επαγγελματικά αξιοποιήσιμες δεξιότητες και έχουν άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Το συγκριτικό πλεονέκτημα του ΑΠΚΥ είναι οι σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης και η ευέλικτη εξ αποστάσεως μεθοδολογία σπουδών που επιτρέπει σε κάθε πολίτη από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό να αποκτήσει, από τον προσωπικό του χώρο και στον δικό του χρόνο, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής εκπαίδευσης, έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending