fbpx

Θυμάσαι την κυπριακή σειρά «Οι Τάκκοι»; Δες πώς είναι & τι κάνουν σήμερα οι ηθοποιοί της!

Ίσως είναι από τις πιο αγαπημένες σειρές στην καρδιά του κυπριακού λαού! Από την πρεμιέρα της σειράς «Οι Τάκκοι» που αρχικά ήταν «Τάκκοι.com» πέρασαν 20 όλοκληρα χρόνια μιας και η σειρά πρωτο-παίχτηκε το 2002.

Εσύ ξέρεις πώς είναι σήμερα η Μάρω και ο Γιώργος Τάκκου, δηλαδή η Έλενα Ευσταθίου και ο Στάυρος Λούρας; Πόσο μεγάλωσαν άραγε η Κάλια και ο Σωτηράκης;

Σου τους βρήκαμε και σου τους μαζέψαμε πιο κάτω! Για πάμε να δούμε… Και να είσαι σίγουρος/η ότι θα σου λυθούν όλες σου οι απορίες.

Δες πώς είναι «Οι Τάκκοι» σήμερα!

1
Κάλια Τάκκου (Καλλιόπη Δημητρίου)

city.sigmalive.com

Η μικρή κόρη των «Τάκκων» και η φωνή που είπε την επική – αξέχαστη ατάκα «Παπααά θέλω μόπαϊλ!» μεγάλωσε και είναι πλέον μια όμορφη ψυχολόγος. Σήμερα τη βρίσκουμε στην Ολλανδία, όπου κάνει το μεταπτυχιακό της στην Ψυχοπαθολογία!

Στη σειρά «Οι τάκκοι», η Καλλιόπη ή αλλιώς Κάλια ήταν 7 χρονών και όπως δήλωσε η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της, θυμάται αρκετά πράγματα από τα γυρίσματα, όπως την αδυναμία που είχε στον τηλεοπτικό Μάικ! Πρόσφατα, μάλιστα, πέρασε ξανά από το σπίτι των «Τάκκων», για να δει πώς είναι σήμερα.

Η τηλεοπτική Κάλια αγαπούσε την υποκριτική και από μικρή πήγαινε σε θεατρικό εργαστήρι, μέσω του οποίου μπήκε τυχαία στη σειρά. Άτομα της παραγωγής των τάκκων την είδαν και δημιούργησαν τον ρόλο πάνω της!

2
Σωτηράκης (Χρίστος Τοκαρής)

sigmalive.com/Facebook.com/Πέτρος Πέτρου

Ο μικρός γείτονας ή ο γαμπρός της οικογένειας, αλλά και ο διεκδικητής της πισίνας, σήμερα έχει γίνει ολόκληρος άντρας!

Η αλήθεια είναι ότι κατάφερε να «σβήσει» τα ίχνη του από το φως της δημοσιότητας, μιας και είναι ο μόνος που δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα για το τι κάνει τώρα στη ζωή του.

Το μόνο που ξέρουμε είναι πως βαριόταν πολύ τότε και πήγαινε με το ζόρι στα γύρισματα! Όπως είπε και η τηλεοπτική μας «Κάλια», «Η αλήθεια είναι ότι θυμάμαι τον Σωτηράκη να παραπονιέται συχνά στα γυρίσματα επειδή βαριόταν, αλλά κατά βάθος νομίζω ότι και οι δύο το απολαμβάναμε».

3
Μάρω Τάκκου (Έλενα Ευσταθίου)

Facebook.com/Κύπριοι ηθοποιοί/Instagram.com/elena_eustathiou

Σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα από πάνω της και μέσα σ’ αυτά τα 18 χρόνια δεν έπαψε να μας χαρίζει υπέροχους ρόλους και ατελείωτο γέλιο.

Βέβαια, όποιος τη δει το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι «Η τάκκα» ή το «πόσα να προλάβω; Μια είμαι!», σε κάποια συνέντευξή της είπε πως ακόμα και σήμερα την αποκαλούν «Μάρω Τάκκου» και ότι οι φίλοι της την έχουν περασμένη στο κινητό ως «Τάκκα»… Αναμενόμενο!

Σήμερα εκτός από το θέατρο, επεκτάθηκε και σε έναν άλλον επαγγελματικό χώρο! Πλέον, είναι και ζαχαροπλάστης. Αν τα γλυκά που πουλάει είναι εξίσου καλά όσο το ταλέντο της, τότε φίλοι μου τρέξτε να γλυκαθείτε, η συνταγή πέτυχε!

4
Γιώργος Τάκκου (Σταύρος Λούρας)

Facebook.com/kyprioiithopoioi

Ο αγαπημένος μας Κόκος-Τάκκος με τις αγαπημένες ατάκες «αναθεμά τον που χρωστεί τζιαι από ‘σσιει να πιερώσει», «Μια ζωή την έχουμε» «Χαλαρά, Τάκκα μου, χαλαρά!», σήμερα ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από το θέατρο!

5
Παππούς Νικόλας (Μιχάλης Μουστάκας)

mylife.com.cy

Εννοείται ότι τότε δεν ήταν παππούς, αλλά η δύναμη του μακιγιάζ και το ταλέντο του Μιχάλη Μουστάκα ήταν αυτά που ξεγελούσαν τον κάθε τηλεθεατή! Ο αγαπημένος μας επιτηδευμένα ξεχασιάρης παππούς συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά, δηλαδή υποκριτική! Τον απολαμβάνουμε στη σειρά «Κάμπινγκ».

Κάτι σαν μπόνους, θα σας πω ότι -ως γνωστόν- είναι ανηψιός του αείμνηστου κωμικού Σωτήρη Μουστάκα και σχετικά πρόσφατα έγινε ξανά μπαμπάς στα 61 του χρόνια!

6
Γιαγιά Τότα (Βάνια Κωνσταντίνου)

offsite.com.cy

Η αγαπημένη ηθοποιός, δυστυχώς δεν βρίσκεται πια στη ζωή, εφόσον απεβίωσε το 2007, δηλαδή ένα χρόνο μετά το τέλος της σειράς.

Βέβαια, μέτα τη σειρά «Οι τάκκοι» πρόλαβε και έπαιξε και στον πρώτο κύκλο της σειράς «Ζωή ποδήλατο». Η αγαπημένη μας «Τότα» θα ζει για πάντα στις καρδιές μας!

7
Πέννυ Τάκκου (Ειρήνη Κωνσταντίνου)

plamprianou.wixsite.com/alltogethercy.com

Η αγαπημένη «σταρ» που έδινε τα φιλιά της σε όλους μας! Την απολαμβάναμε μέχρι πρόσφατα στην τηλεοπτική σειρά εποχής «Γαλάτεια», ενώ πλέον έχει και το δικό της eshop με προιόντα περιποίησης.

Στα πλαίσια ενός reunion των ηθοποιών της σειράς, γύρισαν κάποια μικρά κωμικά βιντεάκια αλά τάκκοι! Με τους fans της σειράς να αναπτερώνουν ελπίδες για ένα remake της σειράς. Παρ’ όλα αυτά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα.

Με τόσες επιστροφές παλιών σειρών, τίποτα δεν είναι αδύνατο! Και για του λόγου του αληθές… ιδού:

 

View this post on Instagram

 

e shop link in bio#loveyourself

A post shared by Irene Constantinou (@con_irene) on

8
Πάμπος Φκιακουρής (Πανίκκος Πιλάλης)

Facebook.com/Κύπριοι ηθοποιοί/mylife.com.cy

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο Πάμπος μας, εκτός του ότι τον απολαμβάνουμε στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», διατηρεί και τη δική του κυπριακή ταβέρνα – Μερακλώματα, όπου έγινε και το reunion των ηθοποιών της σειράς!

Και εννοείται ακολουθούν κι άλλα βιντεάκια αλά… τάκκοι!

Ειπαμεν να θυμηθουμε τα παλια και ακομα το εχουμεν νομιζω

Posted by Panikos Pilali B on Wednesday, 8 July 2020

9
Μάικ Τάκκος (Πέτρος Πέτρου)

Facebook.com/Κύπριοι Ηθοποιοί/Πέτρος Πέτρου

Tέλος, ο αγαπημένος «Κόκο, κόττα!» δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου! Πλέον ζει και εργάζεται σχεδόν μόνιμα στην Ελλάδα και μέχρι προ κορωνοϊού έκανε αυτό που αγαπά, δηλαδή το θέατρο!

@Facebook/Πέτρος Πέτρου

Εσύ θα ήθελες να επιστρέψει ξανά η σειρά «Οι Τάκκοι»;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
16,900FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending