fbpx

5+1 ανυπόφορες (και μη) καταστάσεις που ζούμε κάθε φορά που φοράμε μάσκα!

Κλειδιά, τηλέφωνο, λεφτά… α ναι και μάσκα! Η «αγαπημένη» σε όλους μας μάσκα έχει γίνει πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας, μιας και είναι υποχρεωτική τόσο σε εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του πιο ανυπόφορου –αλλά απαραίτητου- αξεσουάρ της φετινής χρονιάς.

Παρόλο που θα έπρεπε πλέον να την είχαμε συνηθίσει χωρίς να νιώθουμε κάποια ιδιαίτερη διαφορά, τελικά μας ταλαιπωρεί ακόμα περισσότερο… ή μήπως όχι και τόσο;!

Δες, λοιπόν, τις πιο ανυπόφορες (και μη) καταστάσεις που ζούμε κάθε φορά φορώντας μάσκα:

1
«Βγάλε ένα λεπτό τη μάσκα να δω ποιος/α είσαι;»

pexels.com/Gustavo Fring

Ας το πάρουμε από την αρχή. Βγαίνεις, φορείς τη μάσκα, και κυκλοφορείς. Πόσο δύσκολο να είναι να σε αναγνωρίσουν ή να αναγνωρίσεις κάποιο γνωστό; Ε λοιπόν είναι! Είμαι σίγουρη ότι το έχεις ζήσει και εσύ! Γιατί δεν έχουν όλοι μπλε και πράσινα μάτια ή κόκκινα μαλλιά…

Γι’ αυτό, που λες, μην παρεξηγηθείς αν κάποιος σου ζητήσει να βγάλεις τη μάσκα για να δει ποιος/α είσαι μιας και φορώντας τη, είμαστε όλοι ύποπτοι εγκληματίες.

Το θετικό με αυτήν την κατάσταση είναι ότι είναι ιδανική για παράνομα ζευγαράκια που θέλουν να βγουν αλλά και για όσους δεν θέλουν να μιλήσουν σε άτομα που δεν συμπαθούν!

2
«Τι είπες… Δεν άκουσα / δεν κατάλαβα»

pexels.com/August de Richelieu

Πες ότι έχεις καταλάβει ποιος/α “κρύβεται” πίσω από τη μάσκα, για δοκίμασε τώρα να συνεννοηθείς! Θα ταλαιπωρηθείς αφού δεν ακούς καλά ούτε τι λες, αλλά ούτε τι σου λένε. Πόσες φορές να του/της πεις να το επαναλάβει;

Το “θετικό”, λοιπόν, είναι ότι αν δεν μιλάς σε κανένα… έχεις και την ησυχία σου. Τι να πεις; Δύσκολη η συννενόηση στα χρόνια του κορωνοϊού!

3
«Αχ παναγία μου δεν αναπνέω καλά»

pexels.com/Andrea Piacquadio

Η πιο ανυπόφορη κατάσταση μιας και από τις πολλές ώρες που φοράμε τη μάσκα, είναι πολύ πιθανόν να νομίζουμε πως είμαστε άρρωστοι, αφού νιώθουμε αποπνικτικά!

Καταλήγουμε να πείθουμε τον εαυτό μας ότι κάτι έχουμε, αφού νομίζουμε πως δεν αναπνέουμε, ότι πονούμε τον λαιμό και τα αυτιά μας. Στην πραγματικότητα είναι απόλυτα λογικό, αλλά αν δεν μουρμουρίσουμε και λίγο ότι ταλαιπωρηθήκαμε δεν έχει νόημα.

4
«Πόσα πράγματα να αντέξουν τα αυτιά μας;»

pexels.com/cottonbro

Το λες και αστείο αλλά και ανυπόφορο ταυτόχρονα! Πόσα πράγματα μπορούν να “σώσουν” τα αυτιά μας;

Μάσκα, σκουλαρίκια, γυαλιά, ακουστικά… θέλεις κι άλλα; Ας μην παραπονιόμαστε, όμως, είναι το λιγότερο που μπορούμε να ζήσουμε, παρά να αρρωστήσουμε.

5
«Μα τι μάσκα φορεί;»

pexels.com/cottonbro

Μπορεί να είναι το πιο ανυπόφορο αξεσουάρ, αλλά είναι και το απόλυτο fashion item αυτού του χρόνου! #νοοοτ

Μήπως, όμως, το έχουμε παρακάνει λίγο; Prints, floral, brands, μονόχρωμες, πουά, μπλε του νοσοκομείου… όλα τα έχουμε δει. Τουλάχιστον δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι!

6
«Δεν φαίνεται τίποτε ευτυχώς»

comicsandmemes.com

Για το τέλος άφησα το καλύτερο. Γιατί η μάσκα ήρθε να βάλει τέλος σε μια κατάσταση που όλους μας ταλαιπωρεί, το βάψιμο, το ξύρισμα… την αποτρίχωση!

Φορώντας τη μάσκα δεν έχεις να ανησυχείς για κανένα από αυτά. Ωραίο ε; Ελπίζω κορίτσια μου το Movember να το αφήσετε για τα αγόρια σας. Εσείς μπορείτε να αγοράσετε μια μάσκα με print μουστάκι! ?

Εσύ τι από αυτά ζεις κάθε φορά που τη φοράς;

Υ.Γ. Συνεχίζουμε να φοράμε τη μάσκα, προστατεύουμε εμάς και τους ανθρώπους που αγαπάμε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending