fbpx

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα στέκια στη Λάρνακα για πεντανόστιμο brunch!

Κάθε Σαββατοκύριακο, ίσως να αναρωτιέσαι πού θα πας για brunch, μιας κι έγινε αγαπημένη συνήθεια! Ευτυχώς, πλέον υπάρχουν πολλά στέκια για να το απολαύσεις.

Σήμερα, επικεντρωνόμαστε στη Λάρνακα και σε 5 hot spots που θα λατρέψεις μόλις τα επισκεφτείς!

Δες ποια 5 brunch spots πρέπει να επισκεφτείς:

Instagram.com/@edems_yard

Το αγαπημένο στέκι της Λάρνακας, Edem’s Yard είναι ένας στυλάτος και φωτεινός χώρος, γεμάτος με εσωτερικά tropical φυτά! Εκεί θα βρεις νόστιμα pancakes, πιάτα με αυγά μέχρι και healthy επιλογές!

Στο brunch spot αυτό θα βρεις επίσης πιάτα γεμάτα φαντασία και χρώμα! Βρες το Edem’s Yard καθημερινά από τις 9:15-17:00, εκτός από Δευτέρες!

Instagram.com/@minglecafe

Το Mingle Cafe βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας και εκεί θα βρεις μοναδικές συνταγές! Είναι από τα ελάχιστα brunch spots στην Κύπρο που μπορείς να βρεις acai bowl!

Αν πάλι, είναι το cheat day σου και θες να απολαύσεις ένα λαχταριστό, πλούσιο γεύμα, τότε δοκίμασε τα Mingle pancakes με τηγανητό αυγό!

Βρες το Mingle Cafe καθημερινά ανοικτό από τις 7:30 το πρωί.

Instagram.com/@lazaris_bakerybar

Το Lazaris Bakery Bar είναι ένα στέκι που αγαπήθηκε για τον οικείο και cozy χώρο του! Όπως επίσης και για τα πιάτα, που είναι όλα βασισμένα σε κυπριακά, παραδοσιακά προϊόντα!

Δοκίμασε το παραδοσιακό κουλούρι με αναρή, μέλι και παστά σύκα και θα μας θυμηθείς! Βρες το Lazaris Bakery Bar καθημερινά απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου! Είναι ανοικτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 07:30-00:00, εκτός Δευτέρες.

Instagram.com/@glikolemono

Ένα από τα πιο γνωστά μέρη στη Λάρνακα για breakfast, brunch, lunch και dinner! Eίναι ένα all day στέκι με πολύ προσεγμένη διακόσμηση, πεντανόστιμο φαγητό που σε κάνει να θέλεις να κάθεσαι με τις ώρες εκεί!

Δοκίμασε να φας french toast με φρούτα από πάνω! Θα σου αρέσει πολύ! Είναι στον κεντρικό δρόμο της Λάρνακας (Ζήνωνος Κιτιέως, 105) και είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 08:30-23:30!

Instagram.com/@mercato_larnaca

Η βολική τοποθεσία του μercάτo -απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου- σε συνδυασμό με την cozy διακόσμησή του και τα φαντασμαγορικά πιάτα που φέρνουν, είναι κάποιοι από τους λόγους που θα σε κάνουν να πας ξανά και ξανά για brunch εκεί.

Σου προτείνουμε να φας Croque Madame -τηγανητό αυγό, καπνιστό ͏b͏a͏c͏o͏n, πλούσια κρέμα τυριών και σάλτσα ͏h͏o͏l͏l͏a͏n͏d͏a͏i͏s͏e- και θα ενθουσιαστείς!

Είναι ανοικτό καθημερινά από τις 08:30-22:00!

Εσύ πού θα πας αυτό το weekend για brunch;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending