fbpx

Αυτές είναι οι 7 πιο συγκινητικές διαφημίσεις για τα Χριστούγεννα του 2020!

Μπορεί το 2020 να μην ήταν «η χρονιά μας» και γενικότερα να μας δυσκόλεψε αρκετά τη ζωή, όμως, σίγουρα μας έδωσε πολλά μαθήματα. Όπως για παράδειγμα να εκτιμούμε λίγο περισσότερο όσα έχουμε και θεωρούμε δεδομένα.

Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, πολλές εταιρίες αποφασίζουν, όπως κάθε χρόνο, να κυκλοφορήσουν χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους.

Ωστόσο, φέτος, παρόλο που τα Χριστούγεννα θα είναι λίγο διαφορετικά, πολλές διαφημίσεις έχουν ως στόχο να μας περάσουν τα δικά τους μηνύματα γι’ αυτήν τη μεγάλη γιορτή. Κάποιες φέρνουν στο μυαλό μας αναμνήσεις ή άτομα που έχουν «φύγει» ή μας λείπουν και άλλες σε κάνουν να νιώθεις τυχερός γι’ αυτά που έχεις!

Ψάξαμε και βρήκαμε τις top (και πιο συγκινητικές) διαφημίσεις για το 2020. Δες πιο κάτω:

1
Disney Christmas Advert 2020

Η νέα διαφήμιση της Disney έγινε viral και τις τελευταίες μέρες τη βλέπουμε παντού. Πρόκειται για την ιστορία της γιαγιάς Λόλα και της εγγονής της, τις οποίες συνδέει με έναν μοναδικό τρόπο ο Mickey Mouse.

Η έκφραση της αγάπης μας για τους γύρω μας μέσα από τα μικρά – καθημερινά πράγματα, όπως το να περάσεις λίγες ώρες μαζί τους, να τους φροντίσεις και να είσαι τρυφερός, είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή!

2
Coca-Cola Christmas Commercial 2020

Η διαφήμιση αυτή ακολουθεί το ταξίδι ενός μπαμπά στην προσπάθειά του να παραδώσει τη Χριστουγεννιάτικη επιστολή της κόρης του στον Άγιο Βασίλη.

Στο YouTube ένα πολύ όμορφο μήνυμα τη συνοδεύει, το οποίο μας υπενθυμίζει να «φτιάχνουμε» χρόνο για αυτούς που αγαπάμε… «Είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω μιας αμήχανης βιντεοκλήσης ή ενός γρήγορου μηνύματος στο κινητό, το να φτιάχνεις χρόνο για όσους αγαπάς είναι αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα πραγματικά την πιο ξεχωριστή εποχή του χρόνου, ανεξάρτητα από το πώς το κάνεις»!

3
Hobby Lobby® | 2020 Commercial

Το story αυτής της διαφήμισης ακολουθεί δύο νεαρούς, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, γείτονες, οι οποίοι φτιάχνουν και στέλνουν μικρά DIY «δωράκια» ο ένας στον άλλον… Ή μήπως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται;

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η εν λόγω εταιρία είναι ότι «τα Χριστούγεννα είναι αυτό που κάνεις» (“Christmas Is What You Make It”). Είτε πρόκειται για χειροτεχνίες με την οικογένεια, είτε για το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, είτε για να φτιάξεις το τέλειο DIY δώρο για τον γείτονά σου.

4
Amazon.co.uk

Σε μια διασκευή του “The Show Must Go On” του συγκροτήματος Queen, η διαφήμιση ακολουθεί μία μπαλαρίνα, της οποία τα σχέδια τίθενται σε κίνδυνο, λόγω της παγκόσμιας κρίσης του κορωνοϊού.

Μπορεί το πρόγραμμά της, τα σχέδια της και ο τρόπος ζωής της να έχουν αλλάξει, όπως όλων μας, όμως, τα όνειρά της δεν μπορεί κανείς να τα κλέψει (ούτε τα δικά μας)! ?

5
Aldi Christmas Advert 2020

Ο “Kevin the Carrot” κάνει ένα επικό ταξίδι για να φτάσει πίσω στο σπίτι και την οικογένειά του για τα Χριστούγεννα. Στην πορεία του συναντά τον “Harry τον σκαντζόχοιρο” και τον Πατέρα των Χριστουγέννων (Άγιο Βασίλη).

Στόχος της διαφήμισης αυτής είναι να μας θυμίσει τη σημασία της οικογένειας και ειδικότερα αυτές τις γιορτινές μέρες! Ας ελπίσουμε κι εμείς ότι οι συνθήκες θα μας επιτρέψουν να περάσουμε τα Χριστούγεννα με όλους τους δικούς μας αγαπημένους ανθρώπους…

6
Take Care of Yourself | Doc Morris Christmas Advert 2020

Μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που προκαλεί ρίγη συγκίνησης και δάκρυα σε όσους τη βλέπουν, έγινε viral σε όλο τον κόσμο!

Ένας απομονωμένος (λόγω της πανδημίας) παππούς ξεκινά τη γυμναστική στο σπίτι με ένα kettlebell. Ο ηλικιωμένος αγωνίζεται, όμως δυσκολεύεται και στεναχωριέτα. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται να παρακινείται από μια φωτογραφία (την οποιά εμείς δεν μπορούμε να δούμε μέχρι το τέλος της διαφήμισης).

Ο λόγος για τον οποίο γυμνάζεται και συνεχίζει να προσπαθεί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι τέρμα συγκινητικός και σίγουρα πρέπει να δεις κι αυτήν τη διαφήμιση!

7
Kohl’s Commercial

Άλλη μια συγκινητική διαφήμιση εμπνευσμένη απ’ όσα ζήσαμε το 2020. «Η φετινή χρονιά φαίνεται διαφορετική – όπως και οι λίστες επιθυμιών μας», μας λέει η ίδια η εταιρία που την ετοίμασε.

Η ιστορία της ακολουθεί ένα μικρό κοριτσάκι και μία μεγαλύτερη κυρία, οι οποίες γίνονται φίλες… εξ αποστάσεως! Κάποτε, τέτοια εποχή, μπορεί να ευχόμασταν να είχαμε υλικά αγαθά, όπως παιχνίδια και περισσότερη τεχνολογία. Φέτος, όμως, ευχόμαστε (και χρειαζόμαστε) ευτυχία, κατανόηση και καλοσύνη περισσότερο από ποτέ.

Και όπως μας δίδαξαν όλα όσα περάσαμε φέτος, ο χρόνος που περνάμε μαζί με τους αγαπημένους μας είναι το μεγαλύτερο δώρο όλων! Συμφωνείς;

Ποια διαφήμιση σου άρεσε/ σε συγκίνησε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending