fbpx

Βοήθεια με ελληνικές πανεπιστημιακές μελέτες!

Με μεγάλη χαρά αναγγελούμε τη νέα υπηρεσία υποστήριξης σε προπτυχιακές, μεταπτυχιακές εργασίες & διδακτορικές διατριβές στα ελληνικά!

Μετά από 10 σχεδόν χρόνια πρωτοπόροι στην ακαδημαϊκή στήριξη σε αγγλικές εργασίες προχωρήσαμε σε αυτή τη νέα υπηρεσία. Πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και ποιότητα έχουμε εξασφαλίσει τους καλύτερους καθηγητές στον τομέα τους και μπορούμε άμεσα να προσφέρουμε τη στήριξη που χρειάζονται οι φοιτητές που σπουδάζουν στην Κύπρο ή στην Ελλάδα.

Η Uni Assignment Centre αναλαμβάνει την έρευνα, διόρθωση και εμπλουτισμό μελετών για οποιαδήποτε θεματική, εντός της ύλης και της οποιασδήποτε βιβλιογραφίας δόθηκε από το Πανεπιστήμιο και τις παραδίδει εντός των δοθεισών προθεσμιών, όσο στενές και αν είναι αυτές.

Επιπρόσθετα, η Uni Assignment Centre προσφέρει αποκλειστικά την Διεκπεραίωση στατιστικών μελετών με υπηρεσίες όπως:

  • Κατάρτιση ερωτηματολογίων,
  • Εισαγωγή δεδομένων σε στατιστικά προγράμματα EXCEL, SPSS, MINITAB, STAGRAPHIC, STATA σε οποιαδήποτε έκδοση,
  • Ανάλυση αποτελεσμάτων,
  • Συμπεράσματα από έρευνα.

Η όλη διαδικασία είναι αρκετά απλή και γίνεται μονάχα σε τέσσερα απλά βήματα. Γίνεται εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, σεβόμενοι και το γεγονός ότι πολλοί από τους πελάτες μας δεν θα μπορούν να έχουν μια φυσική επαφή μαζί μας.

Η συμπλήρωση της φόρμας απαιτεί μονάχα 3 λεπτά. Η τιμή θα βγει αυτόματα. Μόλις προχωρήσετε με την πληρωμή θα ψάξουμε άμεσα να σας βρούμε τον ιδανικότερο καθηγητή. Μέσα σε 7 ημέρες από την ημέρα πληρωμής θα έχετε την εργασία σας στο e-mail σας. Επιπρόσθετα, θα έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε τυχών αλλαγές εντελώς δωρεάν για περίοδο 10 ημερών από την ημέρα παράδοσης.

Tα γραφεία μας στην Κύπρο είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν αν θελήσετε να έρθετε να μας γνωρίσετε από κοντά και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας!

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 22 768644 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.uniassignment.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending