fbpx

Costa Coffee: Πλήρως ανανεωμένη σειρά food από τoν chef Χρίστο Ποτσίδη

Τα Costa Coffee μας εκπλήσσουν ευχάριστα για άλλη μια φορά με την ολοκαίνουρια, πλήρως ανανεωμένη σειρά φαγητού. Η γεύση και η ποιότητα είναι συνώνυμα για αυτό ο νέος Food & Beverage Manager Χρίστος Ποτσίδης μπήκε στην κουζίνα και δημιούργησε με τα πιο αγνά υλικά ένα μενού που σίγουρα θα συζητηθεί και θα χαϊδέψει τον ουρανίσκο του κάθε Costa Coffee lover.

Οι αυστηροί έλεγχοι και οι προδιαγραφές ποιότητας για όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι η πινελιά που υπογράφει την νέα σειρά food των Costa Coffee αφού κυριολεκτικά με την πρώτη μπουκιά καταλαβαίνεις την ιδιαιτερότητά τους. Premium ποιοτικά υλικά τα οποία διατηρούν τα premium standards που έχουν τα Costa Coffee στον καφέ τους. Τα νέα σνακ και γλυκά είναι πλέον στα μενού όλων των καταστημάτων Costa Coffee και μας περιμένουν να τα δοκιμάσουμε ένα προς ένα.

Τα Costa Coffee μας προκαλούν να δοκιμάσουμε μια εναλλακτική υγιεινή επιλογή από ρουστίκ ψωμί, φυστικοβούτυρο, γκρανόλα, μπανάνα και μέλι Μελισόβουνου ή ένα wrap ολικής αλέσεως με στήθος κοτόπουλου Yfantis, καρότο, αγγούρι κομμένο ζουλιέν και μαγιονέζα Heinz.

Οι επιλογές είναι πολλές, κι αν αυτό που θα ήθελες μόλις τώρα είναι μια αρωματική μηλόπιτα με αληθινά κομμάτια φρούτων και κανέλα ή ένα φρουτώδες και κρεμώδες τσιζκεικ φράουλα, τότε θα σε ικανοποιήσει όσο απαιτητικά κι αν είναι τα γευστικά σου γούστα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending