fbpx

Black Friday προσφορά από την Cablenet, για ισχυρό Wi-Fi παντού στο Σπίτι!

H Cablenet, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των Συνδρομητών της για παροχή των πιο καινοτόμων εμπειριών και για πραγματικά γρήγορη και αξιόπιστη επικοινωνία, ανακοινώνει την πιο Wow Black Friday προσφορά, της υπηρεσίας Cablenet Ultra WiFi, Powered by Plume HomePass®, με μόνο €1.99/μήνα!

Τώρα μπορούν όλοι οι Συνδρομητές Cablenet με οποιαδήποτε εμπορικά διαθέσιμη υπηρεσία, να έχουν το πιο SMART σπίτι… με ισχυρό Wi-Fi παντού στο σπίτι, δυνατότητα γονικού ελέγχου, ασφαλή πλοήγηση και σύνδεση συσκευών, αλλά και εύκολη διαχείριση μέσω του app.

Η υπηρεσία Cablenet Ultra WiFi, Powered by Plume HomePass®, επεκτείνει την πρόταση διαδικτυακής ταχύτητας fiberpower της Cablenet, μέσω της προσθήκης ενός έξυπνου και ισχυρού συστήματος οικιακής συνδεσιμότητας και εξατομίκευσης. Παράλληλα, με την εφαρμογή HomePass®, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του WiFi στα χέρια σας.

Το Ultra WiFi, Powered by Plume HomePass®, συμπεριλαμβάνει το πλήρες πακέτο υπηρεσιών της Plume®, με δυο υψηλής απόδοσης σημείων πρόσβασης Wi-Fi που ονομάζονται SuperPods, με μόνο €1.99/μήνα.

Τόσο απλά και τόσο… SMART! 

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ultra Wi-Fi, Powered by Plume HomePass®, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cablenet.com.cy/plume

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending