fbpx

Μαζί στην προσπάθεια!

Carlsberg και K1664 Blanc ντύνονται στα μπλε, στηρίζοντας την εκστρατεία για την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη του καρκίνου του προστάτη!

Η Carlsberg και η K1664 Blanc του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, ντύνονται με μπλε κορδέλες και στηρίζουν υπερήφανα το σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του εθελοντικού Mη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Europa Uomo Κύπρου, αναφορικά με τον καρκίνο του προστάτη.

Η στήριξη αυτή είναι μια ένδειξη αναγνώρισης και σεβασμού του μεγάλου έργου που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια το σωματείο Europa Uomo Κύπρου και συνάδει άμεσα με τη φιλοσοφία του ομίλου Φώτος Φωτιάδης – Προτεραιότητα στον Άνθρωπο!

Ο Νοέμβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη και η παγκύπρια εκστρατεία ενημέρωσης, έχει στόχο να συμβάλει στη βελτίωση του επιπέδου υγείας, μέσα από την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ασθένεια και την ανάγκη έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης, έτσι ώστε όσο το δυνατό περισσότεροι άντρες να προβούν στην εξέταση.

“Υπό αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, ανακαλύπτουμε νέους τρόπους για να βοηθήσουμε κάθε συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη. Αυτή, δεν είναι παρά μόνο η αρχή μιας μακροχρόνιας και σταθερής συνεργασίας της Carlsberg και της K1664 Blanc με το σωματείο Europa Uomo Κύπρου, για καλό σκοπό”, δηλώνουν εκπρόσωποι του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης και Europa Uomo Κύπρου. “Είμαστε μαζί στην προσπάθεια, οραματιζόμενοι μια κοινωνία απαλλαγμένη από την απειλή του καρκίνου του προστάτη, στην οποία διασφαλίζεται η ποιότητα και το δικαίωμα στη ζωή”.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending