fbpx

Μια νέα Ασφάλιση μέσω Social Media και Zoom!

Κάθε οικονομικό σοκ που καταστρέφει θέσεις εργασίας επηρεάζει επίσης την πρόσβαση στην κάλυψη υγείας. Οι περισσότεροι από εμάς εξαρτόμαστε από το ΓΕΣΥ για ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ενώ είναι και αρκετοί εργαζόμενοι που βασίζονται οι ίδιοι και οι οικογένειές τους από την προσωπική ασφάλιση που προσφέρει ο εργοδότης.

Η προσωπική ασφάλιση αφορά ουσιαστικά την προστασία από αρκετές οικονομικές επιπτώσεις που προκαλούνται από την πανδημία: ασφάλιση υγείας, ασφάλιση διακοπής εργασίας, πληρωμένη αναρρωτική άδεια, σύνταξη και κάλυψη υγείας σε ιδιωτικά νοσοκομεία – για να αναφερθούμε σε μερικά.

Σε έρευνα τον Ιανουάριο του 2020, περίπου το 90% των πωλήσεων ασφάλισης ζωής πραγματοποιήθηκαν αυτοπροσώπως. Η πανδημία, όμως, έχει αλλάξει τα δεδομένα και αύξησε την επιθυμία των πελατών για ψηφιακή άνεση και επικοινωνία μέσω διαδικτύου. Έρευνες έχουν διαπιστώσει επίσης ένα χαμηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών με τη ψηφιακή παράδοση για ασφάλιση. Ο νούμερο ένα λόγος για αυτήν τη δυσαρέσκεια ήταν «δύσκολα στη χρήση εργαλεία».

Επικαλούμενος την ευκαιρία που μας προσφέρουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και σαν ένας νεαρός ασφαλιστικός σύμβουλος, έχω εκσυγχρονίσει τις υφιστάμενες μεθόδους δια προσφοράς υπηρεσιών συμβούλεψης και πληροφόρησης ασφαλιστικών προγραμμάτων, διαδικτυακά!

Μέσω της σελίδας μας στο Facebook οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τη μέρα και ώρα που τους βολεύει, χρησιμοποιώντας το εργαλείο κρατήσεων και μέσω τηλεδιάσκεψης από Zoom, να λάβουν ασφαλιστικές υπηρεσίες από την άνεση του σπιτιού τους, εύκολα και γρήγορα, χωρίς την ανάγκη προσωπικής επαφής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο +357 99927750


Το άρθρο ετοιμάστηκε από τον αναγνώστη μας Ιάσονας Μιχαηλίδης και στάληκε στο StudentLife για δημοσίευση.

Στείλε μας κι εσύ το δικό σου άρθρο, video ή εικόνα εδώ: SUBMIT & GO VIRAL


 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending