fbpx

ΚΕΑΝ: Η Ζωή είναι στο Σήμερα!

Η ΚΕΑΝ, το αγαπημένο κυπριακό brand που για περισσότερο από 70 χρόνια αποτελεί συνώνυμο  της καινοτομίας, της παραγωγής φρέσκων χυμών και της προώθησης του υγιεινού τρόπου ζωής, παρουσιάζει τη νέα της εταιρική καμπάνια με κεντρικό άξονα ‘η ζωή είναι στο σήμερα’. 

Με την ΚΕΑΝ συνδυάζεις την «καλημέρα», το «καλωσόρισες», την «καλή όρεξη», «και στα δικά σας!», «Χρόνια πολλά», «καλή επιτυχία», «μου αρέσει», «το γουστάρω», «χμμ! νόστιμο!»… Λες, «μου φτιάχνει τη μέρα», «δοκίμασέ το», «σ΄ αγαπώ», «μου λείπεις…!» Στην καθημερινότητά μας, από τις σταθερές μας απολαύσεις είναι η ΚΕΑΝ.

Ξεκινώντας το 1949 με βάση τις οικογενειακές αξίες, εξελίχτηκε με συνέπεια σε κάτι ακόμη πιο ουσιαστικό, πέραν από έναν εξαιρετικό, ποιοτικό χυμό. Εξελίχτηκε σε τρόπο ζωής!

Η ΚΕΑΝ, έχοντας αναπτύξει πολύχρονη και πολύτιμη σχέση εμπιστοσύνης με το καταναλωτικό της κοινό, καθιερώθηκε για δεκαετίες με πολλά προϊόντα και ξεχωριστές γεύσεις, προσφέροντας υψηλή ποιότητα και διατροφική συνέπεια, συνοδεύοντας αρμονικά απλές και καθημερινές στιγμές.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από τα μοναδικά προϊόντα που δημιούργησε, η ΚΕΑΝ εφάρμοσε στην πράξη τη δική της φιλοσοφία προσέγγισης του καταναλωτικού κοινού, με ενέργειες που στόχευαν και στοχεύουν τη ζωή και την κάθε στιγμή της.

Η νέα καμπάνια «η ζωή είναι στο σήμερα» έρχεται να μας θυμίσει πόσο μοναδικό είναι το δώρο της ζωής, οι στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, οι απλές καθημερινές μας συνήθειες και ότι κάθε στιγμή που περνά είναι απλά μοναδική.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending