fbpx

Virtual Career Academy “New Challenges, New Skills” από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου!

Είσαι νέος, φοιτητής, αναζητάς εργασία ή θέλεις να βελτιώσεις την επαγγελματική σου κατάσταση; Tότε μην χάσεις το Virtual Career Academy “New Challenges, New Skills” του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου!

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει το διαδικτυακό Career Academy “New Challenges, New Skills” στις 9 – 12 Δεκεμβρίου 2020.

Η διοργάνωση των Career Academies αποτελεί πλέον ένα σημαντικό θεσμό που υλοποιεί ετησίως ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και είναι ένας από τους πυλώνες της Υπηρεσίας Καθοδήγησης Καριέρας που προσφέρεται δωρεάν στους νέους από τον ΟΝΕΚ. Προσαρμοζόμενοι στις νέες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία του COVID-19, ο ΟΝΕΚ διοργανώνει φέτος ένα διαδικτυακό Career Academy το οποίο απευθύνεται σε μαθητές λυκείου και τεχνικών σχολών, φοιτητές, στρατιώτες, νέους που αναζητούν εργασία και νέους επαγγελματίες.

Στόχος του Career Academy είναι να προσφέρει ολοκληρωμένη πληροφόρηση στους νέους για την ενδυνάμωση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων, την αναζήτηση εργασίας και την επαγγελματική τους ανέλιξη, μέσα από μια σειρά παρουσιάσεων και εργαστηρίων από ειδικούς στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, διακεκριμένους εκπαιδευτές και συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Η διοργάνωση θα επικεντρωθεί στα πιο κάτω θέματα:

  • Οδηγός επιβίωσης σε ένα ψηφιακό μέλλον
  • Πώς να γίνεις change-maker
  • Η αγορά εργασίας του σήμερα
  • Οι οκτώ τεχνολογίες που αλλάζουν τη ζωή μας
  • Προσωπική ανάπτυξη: Plan it, Do it!
  • Φτιάξε ένα ορθό βιογραφικό σημείωμα (CV)

Στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν όλες τις ημέρες των εργασιών του Career Academy θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ στα εργαστήρια και διαλέξεις θα έχουν πρόσβαση μόνο όσοι δηλώσουν εκ των προτέρων συμμετοχή, στους οποίους θα σταλεί ο σύνδεσμος της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Όλες οι εργασίες θα γίνουν στην ελληνική γλώσσα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στον παγκύπριο αριθμό 77772757 ή στο 24822580 ή επισκεφθείτε τον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://bit.ly/3nzvWdQ

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending