fbpx

«Τι περιμένεις να συμβεί το 2021;» Οι Κύπριοι μας απαντούν και κάνουν τις προβλέψεις τους!

«Το 2020 θα είναι η χρονιά μου»! Έκανες κι εσύ αυτήν τη δήλωση στις αρχές του χρόνου; Δεν είσαι ο μόνος, αφού κάθε χρόνο έτσι πιστεύουμε… Το 2020, όμως, σίγουρα δεν ήταν η χρονιά κανενός!

Μπορεί ο κορωνοϊός να ήταν το “big thing” που απασχόλησε (και απασχολεί ακόμα) τον κόσμο, όμως, δυστυχώς η φετινή χρονιά επιφύλασσε πολλά αρνητικά!

Μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα που απασχόλησαν το παγκόσμιο το 2020 ήταν: Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία, ο θάνατος του θρύλου του NBA Kobe Bryant, η δολοφονία του Αφροαμερικανού George Floyd από λευκούς αστυνομικούς, η φονική έκρηξη στη Βηρυτού, ο σεισμός σε Σάμο και Σμύρνη, ο θάνατος του Maradona… Θες κι άλλα;

Για να ξεγύφουμε λίγο απ’ όλα αυτά, ρωτήσαμε τους Instagram followers του StudentLife για το “τι περιμένουν να συμβεί το 2021″, όταν επιτέλους θα αλλάξει αυτή η «γρουσούζικη» χρονιά.

Δες πιο κάτω τις απαντήσεις-προβλέψεις που έκαναν για το 2021:

1
Followers που «αγάπησαν» πολύ το 2020 και φαίνεται…

Ας ελπίσουμε ότι όλες αυτές οι δυσάρεστες ειδήσεις θα μείνουν στο παρελθόν και ότι δεν θα υπάρξει “chapter 2” ή δεν θα γίνει κάτι χειρότερο με τη νέα χρονιά!

2
Followers που έχουν κουραστεί από τον COVID-19…

Είναι αλήθεια πως όλη αυτή η ιστορία και κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει κουράσει πολύ! Ποτέ ξανά δεν είχαμε το ίδιο θέμα συζήτησης για τοοοόσο μεγάλο διάστημα.

Έχουμε παραλύσει απ’ το να κάνουμε comments σε όλα τα giveaways του Instagram μήπως και κερδίσουμε το νέο iPhone 12! Αυτό το νέο μοντέλο, όμως, “COVID19 PRO MAX” δεν το ξέρω, άραγε είναι καλό;

 

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι το 2021 θα έρθει το εμβόλιο και θα ξεμπερδεύουμε! ?

3
Followers που πιστεύουν στη ζωή και σε άλλους πλανήτες…

Τι να πούμε γι’ αυτό; Το σύμπαν είναι τεράστιο, άρα λογικά κάτι θα υπάρχει και εκεί έξω. Τι; Είναι δυνατόν να είμαστε το μοναδικό είδος ζωής; Ας ελπίσουμε ο καθένας να μείνει στον τόπο του! ?

4
Followers που έχουν μεγάλες προσδοκίες…

Εδώ καλά – καλά δεν ξέρουμε αν και πώς θα πραγματοποιηθεί η Eurovision 2021 λόγω της πανδημίας. Πάντως μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι, αφού η φετινή μας συμμετοχή είναι πολλά υποσχόμενη!

5
Followers που θέλουν σχέση…

Η μοναξιά δεν αρέσει σε όλους. Όπως φαίνεται και από τις αμέτρητες απαντήσεις που είχαμε αυτού του είδους, οι followers μας είναι «σχεσάκηδες». Κάθε καλό να σας ευχηθούμε και… «βίον ανθόσπαρτον»!

6
Followers που βάζουν πάνω απ’ όλα τη μελέτη…

Χαχαχα, ας γελάσω! Πιο πιθανόν είναι να γίνουν όλα αυτά που αναφέρονται στο άρθρο, παρά να κάτσεις εσύ να διαβάσεις για να πάρεις επιτέλους αυτό το πολυπόθητο πτυχίο! #sorrynotsorry

7
Followers που είναι «αισιόδοξοι»…

Απορώ πραγματικά από πού πηγάζει όλη αυτή η «αισιοδοξία» σας βρε παιδιά!? Κάνετε σαν να έχουν γίνει του κόσμου οι καταστροφές… Σιγά! Μια πανδημία ζούμε, θα περάσει!

Πολλές από τις απαντήσεις προβλέπουν φυσικά φαινόμενα / καταστροφές, όπως τσουνάμι, έκρηξη ηφαιστείου… Zombies πιο πιθανό να έρτουν για να τους φκάλουμε διαβατήριο! Πάντως το 2020 ακόμη να φύγει… καλό να είμαστε σε ετοιμότητα!

8
Followers που μπέρδεψαν τα polls μας…

Το καλύτερο σας το φύλαξα για το τέλος! Μια από τις ωραιότερες μας απαντήσεις ήταν η συγκεκριμένη, από έναν φίλο που -μάλλον- μπέρδεψε τα polls μας (ή το έκανε επίτηδες για να μας κάνει να γελάσουμε).

Η συγκεκριμένη απάντηση πήγαινε στο poll μας με τα χωριά της Κύπρου – ΟΡΑια απάντηση πάντως!

Εσύ τι προβλέπεις να γίνει το 2021; Γράψε μας στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending