fbpx

Γνωρίσαμε τον «Κύπριο» έξυπνο σκύλο που έγινε viral στο TikTok με τα βιντεάκια του!

Το TikTok είναι ένα μέσο που δίνει την ευκαιρία στον κάθε ένα από εμάς να δημιουργήσει έξυπνο και fun περιεχόμενο!

Έχουμε δει τα πάντα μέσα σ’ αυτήν την εφαρμογή, από χορογραφίες, τραγούδια, challenges, βρέφη, γιαγιάδες και παπούδες που γίνονται viral. Αυτό που ίσως να μην είχες ξανά δει είναι σκύλοι που κάνουν ακριβώς ότι τους λέει ο ιδιοκτήτης τους… κι όχι μόνο. ?

Ο λόγος για τον «Κύπριο» σκύλο, τον Scampie, ο οποίος είναι ο πιο υπάκουος και έξυπνος σκύλος που έχεις δει ποτέ! Μπορεί να ξεχωρίσει και να σου φέρει τα χαρτονομίσματα των €50 ή €20, ενώ ταυτόχρονα με την ίδια ευκολία μπορεί να βάλει το ποτήρι του στον νεροχύτη ή να σου φέρει το γάλα από το ψυγείο (challenge accepted) ή μέχρι και χαρτί τουαλέτας, όταν βρεθείς σ’ αυτή τη δύσκολη θέση και τελειώσει “πάνω” σου!

Δες πιο κάτω τα βιντεάκια που ξεχωρίσαμε και όσα μας είπαν οι ιδιοκτήτες του:

– Πείτε μας λίγα πράγματα για τον Scampie… Πώς αποφασίσατε να του δώσετε αυτό το όνομα και πόσο καιρό τον έχετε μαζί σας στο σπίτι;
@xeniageorge Scampie ? #dog #doglove #pet #petlover #fyou #foryou #foryourpage #dogsofttiktokviral #tiktokcyprus #tiktokgreece #scampie ♬ Perfect – Ed Sheeran

Ο Scampie είναι μέλος της οικογένειάς μας. Η απόφαση για το όνομα ήταν της μεγάλης μας κόρης και το βρήκε από την παιδική ταινία “Η Λαίδη και ο αλήτης”. Τον έχουμε μαζί μας 4 χρόνια!

– Πώς εκπαιδεύτηκε ο Scampie και πώς ξεχωρίζει το κάθε πράγμα που του ζητάτε να σας φέρει; 
@xeniageorge Scampie ? #funny #dog #doglover #petlover #foryourpage #foryou #fyp #tiktokviral #tiktokcyprus #tiktokgreece #dogchallenge #yorkshire #scampie ♬ Candy Shop – R n B Allstars

Η εκπαίδευση ξεκίνησε με παιχνίδι… από μια μπάλα και στη συνέχεια του αλλάζαμε αντικείμενα. Έτσι σιγά – σιγά έγινε πρόκληση γι’ αυτόν και απλά περιμένει την εντολή για το τι θα φέρει!

– Πόσο καιρό πήρε στον Scampie να εκπαιδευτεί; Τον επιβραβεύετε με κάτι κάθε φορά που αναγνωρίζει ένα αντικείμενο;
@xeniageorge Scampie ? #dog #doglover #lovemydogs #fyp #foryoupage #foryou #tiktokcyprus #cyprus #tiktokviral #scampie ♬ Pink Panther Intro – Henry Mancini

Ξεκινήσαμε όταν ήταν 7 μηνών με παιχνίδι, υπομονή και επιμονή και ακόμα συνεχίζουμε.

Το μυστικό της επιτυχίας είναι να καταφέρεις να κερδίσεις την προσοχή του, αλλά και την αγάπη του, μιας και τότε θα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει! Πάντα η λιχουδιά είναι η επιβράβευση του.

– Πότε ξεκινήσατε να κάνετε βιντεάκια στο TikTok; Περιμένατε να έχουν τόση απήχηση στο κοινό;

Τα βιντεάκια στο TikTok ξεκινήσαμε να τα ανεβάζουμε τον Απρίλιο του 2020. Όχι δεν περιμέναμε να έχουν τόση απήχηση στο κοινό, όμως κάναμε λάθος… ο κόσμος αγάπησε τον μικρό Scampie μέσα από τα χιουμοριστικά μας βίντεο.

Μέσα από τα αυτά θέλουμε να δείξουμε το ποσό γλυκά και έξυπνα είναι τα σκυλάκια!

– Τι στόχους έχετε στο μέλλον για τον Scampie; Σκεφτήκατε ποτέ να τον πάτε σε κάποιο διεθνή διαγωνισμό για σκύλους;
@xeniageorge Scampie ? #fyp #foryoupage ♬ Mission impossible – The Spelding’s Jazz Orchestra

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να σας ομορφαίνουμε τη μέρα μέσα από τα βιντεάκια μας, προσπαθούμε να βρούμε νέες προκλήσεις για τον τετράποδο φίλο μας. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να συμμετέχουμε σε κάποιο διεθνή διαγωνισμό.

– Μια συμβουλή που θα δίνατε σε όσους θέλουν να αποκτήσουν ή έχουν ήδη ένα σκυλάκι;

Η απόκτηση σκύλου είναι πολύ σημαντική και μεγάλη, αφού πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη ενός σκύλου. Μια απόφαση που θα καθορίσει τη ζωή σας για αρκετά χρόνια.

Το σκυλάκι θα χρειάζεται χρόνο, παιχνίδι, βόλτες, εκπαίδευση, φαγητό και αγάπη. Θα πρέπει να αποφασίσετε ποια ράτσα ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, η μορφή του, το μέγεθός του και αν λοιπόν μετά απ’ όλα αυτά είστε σίγουροι ότι θέλετε να αποκτήσετε κατοικίδιο… τότε υιοθετήστε το νέο μέλος της οικογένειας!

Θα ήθελες κι εσύ να έχεις έναν σκύλο σαν τον Scampie; Γράψε μας στα σχόλια πιο είναι το αγαπημένο σου βιντεάκι του!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending