fbpx

Αυτά είναι τα εορταστικά ροφήματα που θα θες να παραγγέλνεις ξανά και ξανά στο σπίτι σου!

Μιας και η νέα καθημερινότητα, μας θέλει περισσότερο στο σπίτι, εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας (και τα γιορτινά μας) για να περάσουμε όσο πιο τέλεια γίνεται!

Και επειδή πάντα υπάρχει διάθεση για καλή παρέα και ωραίες στιγμές μαζί με την οικογένειά μας (γιατί εδώ που τα λέμε δεν συνηθίσαμε να τους βλέπουμε και συχνά) αρχίζεις να σκαρφίζεσαι ιδέες: προσκαλείς φίλους σου για παντομίμα και άλλα επιτραπέζια, αρχίζεις ένα μαραθώνιο “Netflix” μαζί με τα αδέρφια σου ή πειραματίζεσαι με το ταλέντο σου στη μαγειρική!

Εσύ το ήξερες ότι τώρα μπορείς να συνοδεύσεις αυτές τις μοναδικές στιγμές με τα νέα εορταστικά ροφήματα των Caffè Nero που φτάνουν απ’ ευθείας στο σπίτι σου;

Τι νέο θα βρεις στο Festive Menu των Caffè Nero;

Το νέο εορταστικό menu των Caffè Nero σου προσφέρει 2 ολοκαίνουρια ζεστά ροφήματα που θα σε βάλουν για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων!

Για εσένα που είσαι λάτρης της ζεστής σοκολάτας πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το Macadamia Dark Chocolate με το γνωστό σιρόπι macadamia και σαντιγί, γαρνιρισμένο με σως μαύρης σοκολάτας και mini marshmallows!

Από τη φωτογραφία και μόνο θες τώρα να το δοκιμάσεις! Φαντάσου να το απολαμβάνεις στον καναπέ σου με συντροφιά την κουβερτούλα σου!

Αν όμως θες να απολαύσεις κάτι που να θυμίζει Χριστούγεννα αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να σου “ξυπνήσει” τις αισθήσεις, τότε να δοκιμάσεις το Chestnut White Mocha!

Περιλαμβάνει 2 απίθανα espresso shots με ζεστό γάλα και σιρόπι από κάστανο μαζί με σως σοκολάτας! Και δεν είναι μόνο αυτό, μιας και στην κορυφή του περιλαμβάνει σαντιγί, περιχυμένη με σως φουντουκιού και bronze μαργαριτάρια! Τέλειο;

To Caffè Nero δε μας αφήνει μόνο στα ροφήματα, αλλά μας προκαλεί να δοκιμάσουμε το νέο του λαχταριστό Festive Gammon And Brie Brioche. Εκτός από χοιρομέρι, τυρί brie, ντομάτα και μαρούλι, περιλαμβανει και μαλακό τυρί και χαρουπόμελο! Όλα αυτά σε κόκκινο ψωμάκι brioche!

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις το μοναδικό Profiterole με κρέμα βανίλια και σως σοκολάτας το οποίο γαρνίρεται με κόκκινες νιφάδες σοκολάτας και χρυσή σκόνη!

Πώς μπορείς να τα παραγγείλεις;

Μπορείς να παραγγείλεις στο σπίτι σου τα νέα προϊόντα από το Festive Menu των Caffè Nero αλλά και τα υπόλοιπα αγαπημένα σου ροφήματα, σνακς και επιδόρπια με τους εξής τρόπους:

  • Με ένα σύντομο τηλεφώνημα στο 77773400 .
  • Μέσω του Foody στο κινητό σου.
  • Μέσω του Bolt Food App στο κινητό σου.

Έλεγξε τον διαθέσιμο τρόπο παραγγελίας για την περιοχή που μένεις!

Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου καθημερινά Δευτέρα – Κυριακή. Γράψε ΕΔΩ την πόλη που σε ενδιαφέρει και δες τα διαθέσιμα Caffè Nero καθώς και τα ωράρια λειτουργίας τους.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις το playlist σου με τα αγαπημένα σου χριστουγεννιάτικα τραγούδια, να ανάψεις το τζάκι (αν δεν έχεις μη σε χαλά) και τα λαμπάκια, και να προσκαλέσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα στον καναπέ σου! Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόλις φτάσει το delivery!

Εσύ τι ανυπομονείς να απολαύσεις από το Festive Menu των Caffè Nero;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending