fbpx

Βρες τη ζεστασιά των γιορτών στα ροφήματα της Coffee Island!

Καφέ ή σοκολάτα; Ό,τι και να διαλέξετε, η Coffee Island έχει ετοιμάσει για σας  δύο υπέροχα γιορτινά ροφήματα με συνδυασμούς γεύσεων που θα σας γαργαλίσουν τον ουρανίσκο και θα σας χαρίσουν τη ζεστασιά που ζητάτε.

Let’s keep warm, λοιπόν, επιλέγοντας ένα από τα χριστουγεννιάτικα ροφήματα της Coffee Island! Το Frosty Caramel Coffee, που έχει στη βάση του το espresso, ή το Frosty Caramel Choco αν είσαι περισσότερο της σοκολάτας.

Φέτος, απολαμβάνοντας τις πιο πάνω χριστουγεννιάτικες γεύσεις και όχι μόνο, μοιράζουμε όλοι μαζί ζεστασιά και αγάπη, αφού η Coffee Island στηρίζει το έργο της οργάνωσης ‘Βαγόνι Αγάπης’, με το ποσό των €4000 ανακουφίζοντας δεκάδες οικογένειες ανάμεσά μας.

Στην Coffee Island θα βρείτε, επίσης, ενδιαφέρουσες επιλογές για χριστουγεννιάτικα δώρα, εκλεκτές ποικιλίες καφέ, τσάγια, και ροφήματα, χρήσιμα αξεσουάρ, εποχιακά μπισκοτάκια & σοκολάτες και τόσα άλλα. Κάντε το δικό σας συνδυασμό και σκορπίστε ζεστασιά και αγάπη στα αγαπημένα σας άτομα.

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής online, μέσω της ιστοσελίδας www.coffeeisland.com.cy, μπορείτε να το κάνετε και από τη ζεστασιά του σπιτιού σας!

Let’s keep, warm με τα νέα γιορτινά ροφήματα από την Coffee Island!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending