fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους ποιος θα ήθελαν να είναι ο νικητής του GNTM 3 και γιατί!

Η βραδiά που εδώ και μήνες περιμέναμε όλοι έφτασε. Επιτέλους μάθαμε ποιος κέρδισε το φετινό GNTM “boys and girls”!

Τελικά ήταν αγόρι… Και τι αγόρι;! Ο Ηρακλής ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και τελικά τα κατάφερε και “δικαίωσε” όσους πίστεψαν σ’αυτόν από την πρώτη στιγμή!

Εμείς ρωτήσαμε 5 Κύπριους ποιος πιστεύαν ότι θα ήταν ο νικητής και γιατί! Δες αν τελικά έπεσαν μέσα στις προβλέψεις τους…

Δες πιο κάτω τι μας απάντησαν οι Κύπριοι:

1
Αντρεάνα, 20 ετών

Instagram: @gntmgr
  • «Προσωπικά πιστέφκω εν να κερδίσει ο Ηρακλής, διότι μετά την επιστροφή του στο σπίτι έδειξε ότι αξίζει το τζιαι προσπαθεί το πάρα πολλά! Επίσης εν τζιαι ο παίχτης που μου αρέσκει πιο πολλά, οπόταν θα ήθελα να εν ο νικητής.»

2
Μιχάλης, 20 ετών

YouTube.com/StarTvGreece
  • «Εγώ να σου πω ότι κανονικά ήθελα (τζιαι άξιζεν) να το κερδίσει ο Edward, αλλά επειδή εθκιώξαν τον, τωρά θέλω να πιστέφκω πως εν να το κερδίσει η Παρασκευή. Για εμένα εν αξίζει να εν κάποιος που τους υπόλοιπους που επήαν τελικό ο νικητής…»

3
Χριστίνα, 18 ετών

Instagram: @gntmgr
  • «Εγώ πιστεύκω ότι πιο πολλά αξίζει να το κερδίσει ο Αιμιλιάνο τζιαι νομίζω ότι μπορεί να το κερδίσει, γιατί που την αρχή ως τωρά ήταν πολλά καλή η απόδοση του. Επίσης αν δεν κάμνω λάθος ήταν τζιείνος που εβρέθηκε πιο πολλές φορές υποψήφιος για να πιάσει την καλύτερη φωτογραφία

4
Παυλίνα, 19 ετών

Instagram: @gntmgr
  • «Να σου πω την αλήθκεια εγώ ήθελα να το πιάσει ο Αιμιλιάνο, αλλά επειδή χλωμό το βλέπω, ποντάρω στον Ηρακλή. Όπως λαλούν τζιαι οι κριτές, το παιδί είναι γεννημένο για τον χώρο του modeling – τέλος!»

5
Χριστίνα, 19 ετών

Instagram: @gntmgr
  • «Εγώ πιστεύω πως η νίκη ανήκει στον Ηρακλή! Εν κούκλος, sexy και τα χρώματα του, αλλά και το στυλ του γενικά θυμίζει κάτι που εξωτερικό. Έσσιει ούλλο το πακέτο που χρειάζεται τζιαι είμαι σχεδόν σίουρη πως εν να είναι τζιείνος ο νικητής του GNTM.»

Εσύ ποιος πίστευες ότι έπρεπε να ήταν ο νικητής; Γράψε μας στα σχολια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending