fbpx

XIMIVOGUE: Τα Korean-design προϊόντα που αποκτούν μεγάλη δημοτικότητα ανά το παγκόσμιο, τώρα και στην Κύπρο!

Με το «κορεάτικο κύμα» – το οποίο ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990 μέσω της κορεατικής ποπ και των τηλεοπτικών σειρών – να έχει εξελιχθεί σήμερα σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο που ανακτά όλο και περισσότερη δημοτικότητα, εκατομμύρια καταναλωτές έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για Korean-design προϊόντα.

Αυτή την ανάγκη ήρθε να καλύψει με περισσότερα από 1,600 καταστήματα σε 84+ χώρες το XIMIVOGUE, το πιο cool και funky international brand που μάλιστα επεκτάθηκε πρόσφατα και στην κυπριακή αγορά, στοχεύοντας τη δημιουργία ενός πολύχρωμου, παιχνιδιάρικου και πρακτικού τρόπου ζωής, συνδυάζοντας χρηστικότητα, ευκολία και πρωτοτυπία.

Εστιάζοντας στο σχεδιασμό, την ποιότητα και τη μοναδικότητα, το XIMIVOGUE προσφέρει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του Korean design lifestyle εκφράζοντας τη σύγχρονη πραγματικότητα. Με δημιουργικό και ευφάνταστο σχεδιασμό, το XIMIVOGUE διαθέτει 7,000 προϊόντα καθημερινής χρήσης, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς, ανά εκατοντάδες, σε πολύ καλές τιμές και για όλες τις ηλικίες, ανάγκες και γούστα.

Έχοντας λανσάρει πρώτα το e-shop του στην κυπριακή αγορά, το brand πρόκειται να ανοίξει σύντομα το πρώτο του επίσημο κατάστημα στο Nicosia Mall. Παρουσιάζοντας το πρωτοποριακό αυτό brand στο επίκεντρο της περιόδου των χριστουγεννιάτικων αγορών, προσφέρεται η δυνατότητα στο ευρύ καταναλωτικό κοινό να αγοράσει online προϊόντα που καλύπτουν κάθε γωνιά του σπιτιού και του γραφείου, σε γιορτινή διάθεσης, αλλά και της καθημερινότητας γενικότερα.

Μέσα από χιλιάδες design-oriented, ευφάνταστες και χρηστικές επιλογές, το XIMIVOGUE διαθέτει gadgets τεχνολογίας, προϊόντα για το σπίτι, προϊόντα υγείας και ομορφιάς, δώρα και παιχνίδια, σχολικά και είδη γραφείου, fashion accessories, κοσμήματα και εποχιακά προϊόντα.

Με ασφάλεια, και από την άνεση του σπιτιού μας, μπορούμε να ανακαλύψουμε 7,000 cool και funky προϊόντα και να βρούμε το ιδανικό προϊόν – για δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα ή στον εαυτό μας – που θα το παραλάβουμε από το κοντινότερο σε εμάς σημείο ACS, σε μόλις δύο μέρες!

Και το καλύτερο; Το XIMIVOGUE, για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, μας χαρίζει 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα και 15% έκπτωση για αγορές άνω των 30 ευρώ!

Δώσε στυλ στην καθημερινότητά σου με προϊόντα από το XIMIVOGUE.

Ενημερώσου και ακολούθησε τo XIMIVOGUE σε Facebook και Instagram.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending