fbpx

Αυτοί είναι οι 20 Κύπριοι με τους περισσότερους followers στο Instagram για το 2020!

Φέτος, όπως και κάθε χρονιά, πολλά ήταν τα πρόσωπα που μας απασχόλησαν και «κέρδισαν επάξια» ένα “follow” στον λογαριασμό τους στο Instagram!

Κάνοντας, λοιπόν, τον δικό μας απολογισμό για το 2020, σου παρουσιάζουμε τους top 20 Κύπριους με τους περισσότερους Instagram followers για αυτήν τη χρονιά!

Μπορεί μερικά από τα ονόματα αυτά να βρίσκονταν και στην περσινή μας λίστα, όμως, νέα ονόματα προστέθηκαν, δείχνοντας μας ότι όλο και περισσότεροι Κύπριοι μπορούν να ξεχωρίσουν στο Instagram (και όχι μόνο).

Δες ποιοι είναι οι 20 Κύπριοι με τους περισσότερους followers (ξεκινώντας από το νούμερο 20 και τους λιγότερους followers):

1
Νάταλι Κάτερ – 63.6 χιλιάδες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalie Kader ♌️???? (@kadernat)

Μπορεί να κατέχει την τελευταία θέση στη λίστα, αλλά βρίσκεται πρώτη στην καρδία του Στέφανου Μιχαήλ!

Η Νάταλι Κάτερ, χορεύτρια και χορογράφος, μας απασχόλησε πολύ το 2020 μιας και μέχρι να παραδεχτεί τη σχέση της δεν είχαμε ιδέα τι συνέβαινε. Τι λέτε, ταιριάζουν;

Στον λογαριασμό της, η kadernat μοιράζεται τα πάντα… ακόμα και το πώς μαζεύουν μανιτάρια!

2
Σταύρος Γεωργίου – 64.5 χιλιάδες

Στο νούμερο 19 βρίσκεται ο αγαπημένος μας chef Σταύρος Γεωργίου ή αλλιώς Σταυρής, με 64.5 χιλιάδες followers. Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef 2020, κερδίζοντας γρήγορα την αγάπη του κυπριακού αλλά και ελληνικού κοινού.

Ο chef_stavrosgeorgiou, όπως θα τον βρείτε στο Instagram, κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη θέση, κάνοντας κριτές και συμπαίκτες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τα πιάτα του μιας και όπως λεει και ο ίδιος ήταν όλα «έπιπλα»!

Αυτήν την περίοδο, μπορείς να τον απολαύσεις μέσω της δικής του εκπομπής,  με τίτλο «Επιπλογκουρμεδιές» στο Omega.

3
Άντρη Καραντώνη – 71.6 χιλιάδες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antri Karantoni (@antrikarantoni)

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και blogger είναι μια από τις πιο ενεργές παρουσίες στον κόσμο του Instagram στη χώρα μας.

Η @antrikarantoni μοιράζεται μαζί με τους followers της τα πάντα… μαμαδίστικα tips, μόδα και μαγειρική με guest star την κόρη της, την Αργυρώ της!

Σίγουρα το 2021 θα είναι η χρονιά της, μιας και θα φέρει στον κόσμο τη δεύτερη της κορούλα, για την οποία όλοι οι followers της ανυπομονούν πολύ!

4
Μιχάλης Χατζηγιάννης – 78.5 χιλιάδες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)

Ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές σε Κύπρο και Ελλάδα είναι και ο κυπριακής καταγωγής Μιχάλης Χατζιγιάννης!

Σίγουρα το 2020 ακούσαμε πολύ τα τραγούδια του (παλιά και καινούρια), όμως, το νέο του κομμάτι είναι πολύ ξεχωριστό. “Αχ άλλο μην αργείς” μας τραγουδάει με την απολαυστική του φωνή!

5
Έλενα Πιερίδου – 79.6 χιλιάδες

Ήξερες ότι η Έλενα Πιερίδου εκτός από εξαιρετική ηθοποιός είναι και χορεύτρια και χορογράφος; 

Αν είναι κι αυτή μια από τις Κύπριες που ακολουθείς, τότε θα το ήξερες. Αν πάλι σου ξέφυγε και δεν την ακολουθείς, τότε ίσως να πρέπει να πας στο Instagram και να τη βρεις με το username @ellen_pierre και να γίνεις κι εσύ ένας από τους χιλιάδες followers της!

6
Μαρίνος Κόνσολος – 90.7 χιλιάδες

Ο ηθοποιός, Μαρίνος Κόνσολος, ζει και εργάζεται πλέον στην Ελλάδα, αφού πρωταγωνιστεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στη σειρά «Έλα στην Θέση μου» που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Alpha Κύπρου και Alpha Ελλάδος.

Το κοινό τον αγαπάει! Απόδειξη; Τα πολλά fan accounts στο Instagram με το όνομα του!

7
Γιώργος Παπαδόπουλος – 93.6 χιλιάδες

Ο Κύπριος επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός φαίνεται ότι πέραν από ένας αξιαγάπητος μπαμπάς, είναι επίσης και αξιαγάπητος στο κοινό του Instagram!

Μας έχει χαρίσει πολλά αγαπημένα ερωτικά τραγούδια, είτε με τη φωνή του, είτε γραμμένα με την πένα και το ταλέντο του.

Ένα από αυτά είναι και το «Αγάπη Μου», το οποίο κυκλοφόρησε το 2020 και ο Γιώργος υπογράφει μουσική και στίχους και με ακόμα μία εξαιρετική του ερμηνεία, μας ταξιδεύει στο υπέρτατο συναίσθημα… την αγάπη! Εσύ κόλλησες μαζί του φέτος;

8
Άντρεα Κυριάκου – 96 χιλιάδες

Η Άντρεα Κυριάκου είναι μια γυναίκα που κάνει τα πάντα! Είναι μανούλα, δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός, μοντέλο και έχει και το δικό της blog μόδας και ομορφιάς.

Το κοινό σίγουρα την αγαπάει για όλους αυτούς τους «ρόλους» της και είναι πρότυπο για πολλές νεαρές γυναίκες!

9
Χριστιάνα Αριστοτέλους – 96.3 χιλιάδες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christiana (@christianaari)

«Η Χριστιάνα μας», η αγαπημένη παρουσιάστρια της Κύπρου, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πόσο αγαπητή είναι στο κοινό και πόσο καλή σχέση έχει με αυτό!

Μπορεί η @christianaari, όπως θα την βρεις στο Instagram, να μην είναι πολύ ενεργή… αλλά όταν «αποφασίσει» να ανεβάσει φωτογραφία τα likes «πέφτουν βροχή»!

10
Κωνσταντίνα Ευρυπίδου – 97.5 χιλιάδες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Constantina Evripidou (@con_ev)

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, συνεχίζει να έχει ένα από τα πιο δυνατά προφίλ αυξάνοντας καθημερινά τους followers της!

Μπορεί να μην προλάβαμε να την απολαύσουμε τηλεοπτικά, μιας και η πανδημία ανάγκασε την εκπομπή της να «ρίξει αυλαία», παρ’ όλα αυτά το 2020 τις έδωσες πολλές χαρές. Τον ερχομό του γιού της – Νίκου και τη δική της σειρά καλλυντικών “21:21 cosmetics” σε συνεργασία με την καλή της φίλη Έλενα Θεοδώρου.

11
Στέλιος Κουδουνάρης – 132 χιλιάδες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης, βρίσκεται στην 10η θέση της λίστας μας κάνοντας περήφανη τη χώρα μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Να υπενθυμίσουμε πως πέρσι το περιοδικό μόδας, Times, στο Λονδίνο αποθέωσε την Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία φορούσε ρούχα με την υπογραφή αυτού του σχεδιαστή!

Παρ’ όλα αυτά, γνωρίσαμε καλύτερα τον «κύριο Στέλιο» μέσα από τα καυστικά του σχόλια ως κριτής στο παιχνίδι μόδας “My Style Rocks”.

12
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης – 166 χιλιάδες

Ο Μάριος Πρίαμος “κοντράρεται” με την Ελευθερία Ελευθερίου στους followers του Instagram! Ο “παλιός” του Survivor, λοιπόν, και ο νικητής της καρδιάς μας, αφού με τον χαρακτήρα και το ήθος του κέρδισε το κοινό (και χιλιάδες followers).

Ο Μάριος από τότε έχει γυρίσει τον κόσμο και θέλει να ταξιδέψει ακόμη περισσότερο σε κάθε άκρη του πλανήτη, παρουσιάζοντας την εκπομπή “Passenger”!

13
Ελευθερία Ελευθερίου – 166 χιλιάδες

Η sexy τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου, κατέχει την 8η θέση στη λίστα μας για το 2020!

Φέτος, μας απασχόλησε πολύ μέσα από τις δηλώσεις της αλλά και τον χωρισμό της… Το 2021 σκοπεύει να μας απασχολήσει περισσότερο μιας και τη βλέπουμε στο φετινό “Survivor”.

Εμείς, να της ευχηθούμε καλή επιτυχία, κουράγιο και περισσότερους followers όταν επιστρέψει! 😉

14
Matthew Zorpas – 185 χιλιάδες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Zorpas (@matthewzorpas)

Ο Matthew Zorpas είναι ένας από τους πιο πετυχημένους -αν όχι ο πιο πετυχημένος- Κύπριος male blogger!

Τα τελευταία χρόνια έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με μεγάλα brands του εξωτερικού, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2020 ανέλαβε την προώθηση του νησιού μας, για τουριστικό όφελος, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Τουρισμού.

15
Κάτια Κυριακούδη (Cat Von Κ) – 200 χιλιάδες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katia Kyriakoudes (@cat.von.k)

Η Kάτια Κυριακούδη, ή αλλιώς Cat Von Κ, όπως είναι γνωστή στον διαδικτυακό κόσμο, είναι η βασίλισσα του YouTube με 465K subscribers, ενώ ξεχωρίζει και στο Instagram με τους πιστούς της ακόλουθους.

Η αυθεντικότητα, το χιούμορ και ο αυθορμητισμός της είναι τα 3 βασικά στοιχεία του χαρακτήρα της που την κάνουν να ξεχωρίζει!

16
Ήβη Αδάμου – 202 χιλιάδες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ▪️Ivi Adamou▪️ (@iviadamou_)

Την 5η θέση στη λίστα μας κατέχει η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια και μανούλα, Ήβη Αδάμου!

Σε συνεργασία με τον σύντροφο της, Μιχάλη Κουινέλη, γνωστό και ως “Stavento”, συνεχίζει να μας χαρίζει πολλές επιτυχίες! Αποκορύφωμα; Το καινούριο της τραγούδι με τον Γιώργο Μαζωνάκη… που όπως και να το δεις είναι «Φωτιά»!

17
Άννα Βίσση – 245 χιλιάδες 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial)

Μια από τις πιο αγαπημένες Κύπριες τραγουδίστριες με τραγούδια – θρίλους που όλοι λατρεύουμε να ακούμε! Με άπειρες συνεργασίες που έγραψαν ιστορία στον χώρο της μουσικής στη χώρα μας, αλλά και στην Ελλάδα.

Από το 2020 σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστο το viral φιλί της (στο στόμα) με τη Δέσποινα Βανδή, με το οποίο έδωσαν τέλος στην αιώνια κόντρα τους.

18
Στέφανος Μιχαήλ – 269 χιλιάδες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefanos Michael (@stefanos.michael)

Κούκλος, ταλαντούχος και πολύ επιτυχημένος ηθοποιός! Ο Στέφανος Μιχαήλ βρίσκεται στην τριάδα της λίστας μας.

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Μπρούσκο» που έκανε μεγάλη επιτυχία τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα και κατάφερε να κάνει την καριέρα του νεαρού ηθοποιού να εκτοξευθεί στα ύψη!

Φυσικά, οι υπόλοιποι ρόλοι που ακολούθησαν, τον καθιέρωσαν στους πιο αγαπημένους Κύπριους -κι όχι μόνο- του Instagram!

19
Γιώργος Ιωάννου (2J) – 327 χιλιάδες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 2J (@official2j)

Μια ανάσα πριν από την πρώτη θέση, βρίσκεται ο Κύπριος YouTuber Γιώργος Ιωάννου ή 2J, όπως είναι γνωστός.

Τα videos του τον έχουν καθιερώσει ως τον νούμερο 1 YouTuber σε Ελλάδα και Κύπρο με τους subscribers του να φτάνουν το 1.25M!

20
Αντρέας Γεωργίου – 1.1 εκατομμύριο

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82)

Δεν πιστεύω να έχεις αγωνία για το νούμερο 1; Δικαιωματικά, λοιπόν, ο Αντρέας Γεωργίου κατέχει -για ακόμα μια χρονιά- την πρωτιά στη λίστα με τους Κύπριους με τους περισσότερους Instagram followers! 

Ο @georgiou82 έχει καταφέρει να «κονταρο-χτυπιέται» με την Ελένη Μενεγάκη σε όλα, στους followers, στους fans, στα κανάλια που τον διεκδικούν… σε όλα!

Όπως αναφέραμε και πιο παλιά, είναι ο «βασιλιάς του Instagram», τι να κάνουμε;!

Εσύ ποιους από αυτούς ακολουθείς ή σκέφτεσαι να ακολουθήσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending