fbpx

Εσύ ήξερες ότι αυτοί οι 5 διάσημοι έχουν ετεροχρωμία ματιών (και τι είναι αυτό);

Όλοι μας όταν βλέπουμε ταινίες ή ακόμα και κάποια εκπομπή είμαστε τόσο επικεντρωμένοι στη δράση του έργου που δεν δίνουμε τόση έμφαση σε μικρές λεπτομέρειες.

Έτσι, δεν παρατηρούμε εάν οι ηθοποιοί ή παρουσιαστές έκαναν κάποια αλλαγή στο σώμα τους ή εάν έχουν κάποια “παράξενα” χαρακτηριστικά που τους κάνουν να διαφέρουν από τους υπόλοιπος ανθρώπους.

Εμείς, σου μαζέψαμε και σου παρουσιάζουμε 5 διάσημους από Ελλάδα και εξωτερικό που έχουν μία ασυνήθιστη πάθηση… στα μάτια!

Εσύ ήξερες ότι αυτοί οι διάσημοι έχουν ετεροχρωμία ματιών (και τι είναι αυτό);

1
Δούκισσα Νομικού

womenonly.gr

Η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, αλλά και πρώην μοντέλο, είναι μια διάσημη προσωπικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο!

Την απολαύσαμε στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια στο “So you think you can dance”, το 2017, ενώ το 2015 παρουσίασε με επιτυχία το “Dancing with the Stars”.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο που -ίσως- να μην ήξερες για τη Δούκισσα Νομικού, λοιπόν, είναι η μερική ετεροχρωμία που έχει στα ματιά της. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το αριστερό της μάτι είναι λίγο πιο πράσινο, ενώ το δεξί της είναι γαλάζιο!

Η ίδια παρουσίασε αύτο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, δηλώνοντας περήφανη γι’ αυτήν της τη διαφορετικότητα! Ποιος μπορεί να διαφωνήσει άλλωστε;!

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτό το σπάνιο χαρακτηριστικό που έχει μόνο το 5% των ανθρώπων εδώ!

2
Mila Kunis

newdvdreleasedates.com

Η Mila Kunis είναι μια διασημότητα του Hollywood με πολλά βραβεία, όπως το “People’s choice award” και “Golden globes”, ενώ είχε πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους σε γνωστές ταινίες!

Την απολαύσαμε στην ταινία “Bad Moms”, το 2016, στη γνώστη κωμική ταινία “Ted”, το 2012 και φυσικά στην ταινία που σίγουρα θα θυμάσαι – “Friends with benefits”, το 2011.

Η Mila, λοιπόν, πάσχει από ολική ετεροχρωμία στα μάτια της, με το ένα μάτι να είναι καφέ και το άλλο πράσινο! Όπως αποκάλυψε η ίδια σε δηλώσεις της, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα της ζωής της δεν έβλεπε καλά από το ένα της μάτι μέχρι που έκανε μια επέμβαση για να αποκαταστήσει την όρασή της.

3
Josh Henderson

tvguide.com

Τον Αμερικανό ηθοποιό Josh Henderson είχαμε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουμε στην ταινία “Step up”, το 2006, ενώ συμμετείχε και στην πολύ γνώστη τηλεοπτική σειρά “Desperate Housewives” τον επόμενο χρόνο.

Ο όμορφος ηθοποιός, λοιπόν, πάσχει από ολική ετεροχρωμία στα μάτια του κι αυτό είναι ακόμα ένα στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει! Το δεξί του μάτι είναι μπλε, ενώ το αριστερό του πράσινο.

Κάποιες φορές, αυτές οι μικρές “ατέλειες” είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά! 😉

4
Henry Cavill

miahopkinsauthor.com

Όλοι έχουμε ακούσει -έστω και αν δεν παρακολουθήσαμε- τις ταινίες “The man of Steel” και “Batman v Superman”. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε σ’ αύτες ο Άγγλος ηθοποιός Henry Cavill.

Αυτός ο ηθοποιός έχει μερική ετεροχρωμία, κάτι που φυσικά δεν του αφαιρεί από τη γοητεία του!

Πιο συγκεκριμένα, το αριστερό μάτι του Henry είναι μερικώς καφέ (αλλά κυρίως μπλε), ενώ το δεξί του μάτι έχει μπλε χρώμα!

5
Demi Moore

headcurve.com

Και ποιος δεν έχει δει την επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων “Η Παναγία των Παρισίων”, όπου πρωταγωνιστεί φυσικά ο Κουασιμόδος και η όμορφη τσιγγάνα Εσμεράλδα! Ήξερες ότι η φωνή της Εσμεράλδας ανήκει στη γνώστη ηθοποιό Demi Moore;

Φυσικά αυτή η πληροφορία είναι απλά, αφού μπορείς να δεις εδώ ποιες φωνές διασήμων κρύβονται πίσω από τις μεταγλωτισμένες Disney ταινίες!

Η όμορφη ηθοποιός διαγνώστηκε με ολική ετεροχρωμία στις ίριδες. Κανείς δεν μπορεί, όμως, να πει ότι δεν είναι μια γοητευτική και ξεχωριστή γυναίκα! Το αριστερό μάτι της είναι πράσινο και το δεξί της μελί.

Γράψε μας στα σχόλια αν ήξερες ότι αυτοί οι διάσημοι έχουν αυτήν την ιδιαιτερότητα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending