fbpx

Αυτοί είναι οι νικητές των StudentLife Awards 2020 και η τελική κατάταξη των φιναλίστ!

Μετά από μια διαδικασία που διήρκησε 7 βδομάδες, έφτασε η μέρα της ανακοίνωσης των νικητών των StudentLife Awards 2020! Τα βραβεία που σκοπό έχουν την επιβράβευση των πιο δραστήριων φοιτητών, χορηγούν τα προγράμματα RED Youth από τη Cytamobile-Vodafone, που είναι κατάλληλα μόνο για νέους 18-25!

Πάνω από 120 φοιτητές έστειλαν το ενδιαφέρον τους για να συμμετέχουν στα βραβεία. Αρκετές αιτήσεις ήταν πάρα πολύ αξιόλογες, ξεχώρισαν όμως 15 φιναλίστ που είναι πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους φοιτητές, όσον αφορά τη δραστηριοποίηση σε τομείς πέραν της ακαδημαϊκής επίδοσης.

Για την ανάδειξη των νικητών συμμετείχε 12μελής επιτροπή από εκπροσώπους πανεπιστημίων, οργανισμών και εταιρειών, καθώς και το κοινό με online ψηφοφορία, στην οποία ψήφισαν 1320 ξεχωριστά άτομα.

Το κοινό και η επιτροπή αξιολόγησης αποφάσισαν ότι οι 5 νικητές των βραβείων για το 2020 είναι:

Συγχαρητήρια! Τα βραβεία στους πιο δραστήριους και κοινωνικά ενεργούς φοιτητές προσφέρουν τα προγράμματα RED Youth από τη Cytamobile-Vodafone:

  • 1ο Βραβείο – Μάριος Παφίτης: Samsung Galaxy S20 FE 5G αξίας €779
  • 2ο Βραβείο – Γιάννης Πιστόλας: Δωροκουπόνια Cyta αξίας €400
  • 3ο Βραβείο – Κατερίνα Χρίστου: Δωροκουπόνια Cyta αξίας €250
  • 4ο Βραβείο – Ειρήνη Ηλία: Δωροκουπόνια Cyta αξίας €150
  • 5ο Βραβείο – Κωνσταντίνος Καρσεράς: Δωροκουπόνια Cyta αξίας €100

Στους νικητές θα απονεμηθεί επίσης τιμητική πλακέτα. Οι νικητές θα ενημερωθούν για την παραλαβή των βραβείων τους, μέσα στις επόμενες μέρες.

1
Αποτελέσματα

Το τελικό αποτέλεσμα καθορίστηκε σε ποσοστό 30% από τη ψηφοφορία του κοινού και 70% από τη ψηφοφορία της επιτροπής αξιολόγησης. Η τελική κατάταξη των 15 φιναλίστ είναι:

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοβουλία του StudentLife – τα προγράμματα RED Youth από τη Cytamobile-Vodafone για τη στήριξη, τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης για τον χρόνο που αφιέρωσαν, το κοινό για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία και ιδιαίτερα τους φιναλίστ που ξεχώρισαν για τη δράση τους!

Αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση για την ομάδα του StudentLife το γεγονός ότι πολλοί φοιτητές είναι δραστήριοι, τόσο προς όφελος της κοινωνίας όσο και για τη δική τους προσωπική εξέλιξη.

Ευχόμαστε όλοι να συνεχίσουν και να διευρύνουν τη δράση τους, και όσοι θα είναι ακόμα φοιτητές, να συμμετέχουν στην επόμενη διοργάνωση των StudentLife Awards!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending