fbpx

Ome.tv: Το app που κάνεις video calls με αγνώστους και έχει τρελάνει τους Κύπριους!

Αν πάρουμε διαχρονικά την ιστορία των social media (πολλά φιλοσοφικά το εξεκίνησα!) θα δούμε ότι μερικά apps άλλαξαν ριζικά το τι παρακολουθούμε καθημερινά στο κινητό μας και το πώς αλληλεπιδρούμε με τους φίλους μας!

Όταν το 2016 ξεκίνησαν τα Instagram Stories και όλοι τρελαθήκαμε με αυτά, δεν φανταζόταν κανένας ότι το 2020 οι Κύπριοι θα αγαπήσουν το TikTok με τα πρωτότυπα videάκια των χρηστών του.

Αυτήν την περίοδο, έπεσε στην αντίληψή μας ένα νέο app που χρησιμοποιούν πολλοί Κύπριοι, στο οποίο το μοναδικό περιεχόμενο που μπορείς να δεις είναι live videos και ονομάζεται Ome.tv!

1
Πώς δουλεύει το Ome.tv;

Photo by RODNAE Productions from Pexels

Αρχικά, κατεβάζεις το app αν έχεις Android κινητό, ή μπαίνεις στο ome.tv, αν χρησιμοποιείς iOs συσκευή και κάνεις Log In με το Facebook. Μην ανησυχείς, όμως, το όνομά σου και η φωτογραφία σου δεν εμφανίζεται πουθενά.

Έτσι, ξεκινάς τα video-chats με αγνώστους απ’ όλο τον κόσμο. Αν θέλεις, μπορείς να επιλέξεις να σου εμφανίζει άτομα μόνο από την Κύπρο! Στην αρχή μοιάζει cringe, όμως, αν ξοδέψεις μερικά λεπτά χρησιμοποιώντας το θα δεις πως θα μπεις σε “ρυθμό”!

Μπορείς να συνομιλήσεις με τον χρήστη που εμφανίζεται εκείνη την ώρα στην οθόνη σου, ή αν δεν γουστάρεις, μπορείς να σύρεις δεξιά ώστε να βρεθείς στην επόμενη video-κλήση με τον άγνωστο “X”! 😉

2
Ποια η γνώμη των Κυπρίων;

Το Ome.tv προωθεί τον εαυτό του ως ένα app που κάνεις νέες γνωριμίες και νέους φίλους! Για να δούμε αν είναι όντως έτσι, εμείς ρωτήσαμε μερικούς Κύπριους users και σου λέμε την άποψή τους:

Δέσποινα, 22 ετών: «Μιας και είναι όλα κλειστά και αναγκαζόμαστε να είμαστε σπίτι από τις 9, μπαίναμε η παρέα για πλάκα. Ήταν ένας τρόπος να περάσει η ώρα… Συν το ότι ήταν ανώνυμα, ήταν μια ευκαιρία για γνωριμίες. Έτυχε μια νύχτα, είχα μπει μόνη μου και συνομιλούσα με 2 αγόρια και ο ένας από τους 2 (που είναι σήμερα το αγόρι μου) μου άρεσε και μάλλον του άρεσα κι εγώ για να συνεχίσει τη συζήτηση! Έτσι, ανταλλάξαμε Insta και τηλέφωνα και καταλήξαμε να βγαίνουμε και τώρα να είμαστε μαζί. Ξεκίνησαν όλα από πλάκα!»

Photo by Vlada Karpovich from Pexels

Ελένη, 19 ετών: «Είναι ωραίο για τον λόγο ότι ειδικά τώρα στην περίοδο της καραντίνας που είμαστε κλεισμένοι μέσα στα σπίτια, μπορείς να γνωρίσεις νέα άτομα ακόμη και από άλλες χώρες και να περνάς τον χρόνο σου!»

Γιώργος, 19 ετών: «Είναι ό,τι καλύτερο γιατί γνωρίζεις νέα άτομα! Βέβαια, υπάρχουν τζιαι κάποια άτομα που σε βρίζουν – χωρίς καν να σε ξέρουν. Επίσης πιάνεις followers στο Instagram και γνωρίζεις πολύ καλές κοπέλες!»

Γυναίκα, 17 ετών: «Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο app κυρίως επειδή περνάω ευχάριστα τον χρόνο μου, αλλά ταυτόχρονα γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσω και να μιλήσω με άτομα “face to face” από όλο τον κόσμο. Αυτή είναι άλλωστε και η μοναδικότητα του. Από την άλλη με ενοχλεί το γεγονός ότι μερικά άτομα εκμετελεύονται την ευκαιρία της απευθείας συνομιλία προβάλοντας ακατάλληλο περιεχόμενο.»

Εσύ θα χρησιμοποιήσεις το Ome.tv;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending