fbpx

8 live συναυλίες που μπορείς να παρακολουθήσεις online και να περάσεις τέλεια!

Συναυλίες, club, μπουζούκια, μουσικές σκηνές… Αυτές οι τοποθεσίες που ήταν άλλωτε τόσο αγαπημένες (κάτι σαν το δεύτερο μας σπίτι), πλέον κοντεύουν να μοιάζουν με άγνωστες λέξεις στα αυτιά μας και είναι κάτι σαν απλές μακρινές αναμνήσεις!

Πριν τα ξεχάσουμε εντελώς -ευτυχώς- έχουμε πλέον τις online… εναλλακτικές για να διασκεδάσουμε στο σπίτι! Να νιώσουμε για λίγο βρε παιδί μου ότι βρισκόμαστε στη συναυλία του αγαπημένου μας τραγουδιστή ή ότι τα “σπάμε” στα μπουζούκια.

Με αυτές τις 8 online συναυλίες, λοιπόν, που σου βρήκαμε, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μερικούς από τους πιο αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες που θα σου αλλάξουν τη διάθεση, μετά από αρκετό καιρό «μιζέριας» στο lockdown!

Δες ποιες διαδικτυακές συναυλίες σου μαζέψαμε:

1
ΜΕΛΙSSES στο Σπίτι με το MEGA

mikrofwno.gr

Οι MEΛΙSSES επιστρέφουν στο «Σπίτι με το Mega», ανεβαίνουν στην σκηνή και τα δίνουν όλα!

Το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου, στις 21:00, το πιο επιτυχημένο μουσικό συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας έχει ετοιμάσει ένα πάρτι γεμάτο κέφι, ρυθμό, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις.

“Ανοίξαμε τα φτερά μας και πετάξαμε από ρεπερτόριο σε ρεπερτόριο με σπουδαίες καλλιτεχνικές συμπράξεις. Μαζί μας στη σκηνή ο ένας και μοναδικός Σταμάτης Γονίδης, η ξεχωριστή Μαντώ με την κρυστάλλινη φωνή της, η ανατρεπτική Τάμτα, ο γνωστός ράπερ Toquel και ο ταλαντούχος Αναστάσιος Ράμμος. Σε guest εμφάνιση το ηπειρωτικό συγκρότημα, Κομπανία Βέρδη που μας ταξιδεύει στους ήχους της παραδοσιακής μουσικής. Στη μουσική παρέα μας συμμετέχει και η Ιουλία Καλλιμάνη.”

Κατα τη διάρκεια της εκπομπής θα μεταδοθεί για πρώτη φορά και το νέο τους video clip “Που ‘ναι η αγάπη”! Εσύ θα το χάσεις;

2
Sakis at home | The Love Concert

Ο Σάκης Ρουβάς σε προσκαλεί στο πιο ερωτικό μουσικό «ραντεβού» της χρονιάς, την πιο ιδανική μέρα!

Η φετινή Γιορτή των Ερωτευμένων θα είναι σίγουρα διαφορετική: στις 14 Φεβρουαρίου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μας υποδέχεται στο σπίτι του, σε μία βραδιά γεμάτη μουσική και vibes αγάπης! Τραγούδια που λατρέψαμε, που έχουν «ντύσει» με τους στίχους και τις μελωδίες τους δικές μας ξεχωριστές στιγμές και έχουν κάνει τις καρδιές μας να χτυπούν δυνατά, έρχονται σε αυτό το Love Concert.

Μπορεί ακόμα να κρατάμε… αποστάσεις, όμως, η μουσική πάντα θα είναι ένας ξεχωριστός τρόπος που μας ενώνει και πάντα θα γίνεται αφορμή να μοιραζόμαστε αξέχαστες εμπειρίες!

Την Κυριακή 14.02, λοιπόν, στις 20:00 μην χάσεις τον αγαπημένο σου Σάκη. Τιμή εισιτηρίων €15.

Προπώληση και βήμα – βήμα η διαδικασία παρακολούθησης εδώ!

3
Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Το πιο ερωτικό live streaming concert σε παγκόσμια μετάδοση

ladylike.gr

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς επέλεξαν την καλύτερη μέρα για να μοιραστούν μαζί μας τα πιο ερωτικά τραγούδια από τη δισκογραφία τους (και γενικότερα την ελληνική δισκογραφία).

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, λοιπόν, θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά την πιο ερωτική μέρα του χρόνου – την ημέρα των ερωτευμένων, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021!

Το live streaming concert που θα μεταδοθεί παγκοσμίως από το Studio Sierra, θα αρχίσει στις 19:00 (12.00€), ενώ υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσεις αν θες και το Pre-Show (€16.00), το οποίο αρχίζει στις 18:00.

Προπώληση εισιτηρίων εδώ!

4
Νατάσσα Μποφίλιου – “Η εποχή του θερισμού” (Online Streaming)

entermessinia.gr

Η Νατάσσα Μποφίλιου μαζί με τους: Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο, παρουσιάζουν για πρώτη φορά την «Εποχή του Θερισμού», μία μεγάλη οπτικοακουστική παραγωγή, ειδικά σχεδιασμένη για livestream, από τη σκηνή του Vox!

«Όταν φτιάχναμε την “Εποχή του Θερισμού”, μόνο να ελπίσουμε μπορούσαμε με πόση αγάπη θα την αγκαλιάζατε και πόση δύναμη θα μας δίνατε για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε έναν κόσμο που οι άνθρωποι αγγίζονται και οι φωνές τους ενώνονται στην ίδια μουσική.» 

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, στις 21.00 και συγκεκριμένα την τελευταία Κυριακή του Χειμώνα (σαν υπόσχεση μιας Άνοιξης που όλοι περιμένουμε), θα απολαύσεις τους 3 καλλιτέχνες. Ενώ αν συντονιστείς 15 λεπτά νωρίτερα, μπορείς να απολαύσεις δωρεάν το pre-show behind the scenes!

Τα εισιτήρια για την παράσταση στοιχίζουν 14,90€ ανά κωδικό, αλλά αν τα αγοράσεις εγκέρως (μέχρι τις 8/2 μπορείς να τα πάρεις στην τιμή των 10.90 – early bird). Αν δεν μπορέσεις να την παρακολουθήσεις live, μην ανησυχείς, αφού θα είναι διαθέσιμη on demand μέχρι τη Δευτέρα 1/3/21 στις 23.59!

Προπώληση και βήμα – βήμα η διαδικασία παρακολούθησης εδώ!


*Πραγματοποιήθηκαν

5
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Σπίτι με το Mega

megatv.com

Η εκπομπή στο “Σπίτι με το MEGA” μας κρατούσε συντροφιά και στο πρώτο lockdown, αφού φιλοξένησε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου. “Ποδαρικό” για το 2021, λοιπόν, θα κάνει ο Μιχάλης Χατζηιγιάννης, αφού θα είναι ο πρώτος “οικοδεσπότης” της χρονιάς.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στις 21:00 ετοιμάσου, γιατί ο αγαπημένος Κύπριος τραγουδιστής και συνθέτης έρχεται να μας διασκεδάσει (ΔΩΡΕΑΝ) μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη (Guest star: ο Θανάσης Αλευράς)!

6
Βασίλης Καρράς – Νίκος Μακρόπουλος | Live streaming

tanea.gr

Βασίλης Καρράς και Νίκος Μακρόπουλος ετοιμάζονται να δώσουν τη “συναυλία της χρονιάς”, μαζί με τους φίλους τους: Νίκο Ζωιδάκη, Γιάννη Καψάλη, Ματθαίο Τσαχουρίδη! Θα ανέβουν, λοιπόν, στην σκηνή για να παρουσιάσουν ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα παρόλο που δεν θα μπορούμε να τους απολαύσουμε… όπως συνήθως.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια διαδικτυακή τους συναυλία – World Stage Global Streaming! Μία συνεργασία που “θα ταξιδέψει το ελληνικό τραγούδι σε όλες του γωνιές του κόσμου, θα αγκαλιάσει τον Ελληνισμό του εξωτερικού και θα μας συντροφεύσει με νότες και αγαπημένες επιτυχίες αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε”.

Η τιμή για να παρακολουθήσεις τη μοναδική αυτή online συναυλία ανέρχεται μόλις στα €9,90. Αν θες εκτός από τη συναυλία να παρακολουθήσεις και πλάνα από την προετοιμασία (διάρκειας 30 λεπτών), τότε η τιμή φτάνει τα €14,90.

Προπώληση εισιτηρίων εδώ!

7
ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

viva.gr

Εκτός από τις συναυλίες σου έλειψαν και τα μπουζούκια; Θέλεις να βγεις στα τραπέζια και να “τα σπάσεις όλα”; Μην ανησυχείς υπάρχει “εναλλακτική” και για τα δικά σου γούστα!

Στις 6 Φεβρουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί σε live streaming η παράσταση “Μπουζούκια στο σπίτι”. Όλοι οι συντελεστές έχουν ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό θέαμα που θα πραγματοποιηθεί on real time, έτσι ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις ξανά (έστω και υπό αυτές τις συνθήκες) κάτι που τόσο πολύ σου έχει λείψει!

Τα εισιτήρια στοιχίζουν 7€ το ένα και το 20% των εσόδων θα διατεθεί στον Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Μπορείς να δεις εδώ τη διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης!

8
Γιάννης Κότσιρας | Live από τον Σταυρό του Νότου

solife.gr

H μουσική παράσταση του Γιάννη Κότσιρα, με τίτλο «Αν μας σπάσουν το μπουζούκι», ένα αφιέρωμα στο γνήσιο ελληνικό τραγούδι από τη δεκαετία του ’30 μέχρι και σήμερα δεν πρόλαβε, λόγω της πανδημίας, να oλοκληρώσει τον προγραμματισμένο κύκλο παραστάσεων τον περασμένο Μάρτιο.

Έτσι, ο δημοφιλής ερμηνευτής επιστρέφει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, στις 21:00, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, μέσα από ένα μοναδικό live streaming!

Αν είσαι έτοιμος για μια γνήσια λαϊκή βραδιά με αγαπημένες μελωδίες που όλοι ξέρουμε, αλλά δεν ακούμε συχνά, τότε δεν πρέπει να χάσεις αυτό το live.

Εισιτήριο: €9 Προπώληση viva.gr

Εσύ ποια online συναυλία θα προτιμήσεις να απολαύσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending