fbpx

ΤΕΠΑΚ: Βαθιά θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο φοιτητή του πανεπιστημίου!

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου(ΤΕΠΑΚ) εκφράζει τον συγκλονισμό και τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του φοιτητή του Πανεπιστημίου Ιάσονα Γιασουμή, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά χθες, ενώ βρισκόταν στην οικία των γονιών του, στην κοινότητα Αγγλισίδες της επαρχίας Λάρνακας.

Ο άτυχος νέος, ηλικίας 21 ετών με καταγωγή από την κοινότητα Στύλλοι της επαρχίας Αμμοχώστου, ήταν φοιτητής του τρίτου έτους στο πρόγραμμα του Τμήματος Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού του ΤΕΠΑΚ.

Οι καθηγητές και οι συμφοιτητές του, αλλά και όσοι τον γνώριζαν, μιλούν για ένα πολύ καλό και ευγενικό παιδί, με ήθος και ευσυνειδησία, πρόθυμο πάντα να βοηθήσει οποιονδήποτε χρειαζόταν τη βοήθειά του. Το Τμήμα του Πανεπιστημίου, όπου φοιτούσε, αποφάσισε όπως στην επόμενη τακτική συνεδρία του, συζητηθούν τρόποι για να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Ιάσονα.

Οι Πρυτανικές Αρχές, το Συμβούλιο και ολόκληρη η Κοινότητα του Πανεπιστημίου εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και φίλους του εκλιπόντος φοιτητή μας.

Οι σημαίες του Πανεπιστημίου θα κυματίζουν μεσίστιες, εις ένδειξη πένθους, έως την ημέρα τέλεσης της κηδείας του, στην οποία θα παραστεί αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου μας και θα καταθέσει στεφάνι.

Οι λεπτομέρειες αναφορικά με την κηδεία θα ανακοινωθούν από την οικογένεια του εκλιπόντος.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending