fbpx

5 ρομαντικές και πρωτότυπες ιδέες δώρων για τη φετινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η ημέρα των ερωτευμένων (ή όπως είναι επίσης γνωστή “του Αγίου Βαλεντίνου”) πλησιάζει και πολλοί είναι αυτοί που προβληματίζονται τι δώρο να κάνουν στους αγαπημένους/ες τους!

Αν και είναι μια Ρωμαιοκαθολική γιορτή, εν τούτοις συνηθίζεται να εορτάζεται σε πολλές χώρες του κόσμου στις 14 του Φλεβάρη, ως η ημέρα που εκφράζουμε τον έρωτά μας και την αγάπη μας.

Γι’ αυτό κι εμείς σου έχουμε 5 καταπληχτικές (και ρομαντικές) ιδέες για δώρα, ώστε να ξετρελάνεις, αλλά και να εντυπωσιάσεις το έτερων σου ήμισυ φέτος!

Μην χάνεις λεπτό και δες τι σου προτείνουμε:

1
Homemade γλυκά!

freepik.com/azerbaijan-stockers

Μιας και είμαστε σπίτι, λόγω των περιοριστικών μέτρων που υπάρχουν ακόμα, μπορείς να δοκιμάσεις να γλυκάνεις το ταίρι σου με κάτι που θα φτιάξεις εσύ μόνος/η σου!

Δεν χρειάζεται να είσαι  ζαχαροπλάστης ή να έχεις τρελές μαγειρικές δεξιότητες, φτάνει να έχεις λίγη φαντασία και πολλή – πολλή αγάπη για να φτιάξεις κάτι πολύ ωραίο. Εξάλλου υπάρχουν αμέτρητες συνταγές που μπορούν να σε βοηθήσουν.

2
Κάδρο με φωτογραφίες!

freepik.com/hetashah

Ακόμα ένα δώρο που μπορείς να φτιάξεις γρήγορα και χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα, είναι ένα κάδρο με τις δικές σας αγαπημένες φωτογραφίες από διάφορες προσωπικές και αγαπημένες στιγμές!

amazon.ca

Αν πάλι δεν το έχεις και τόσο με τις χειροτεχνίες, μπορείς να παραγγείλεις online μια digital photo frame. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις σε ένα USB ή memory card όσες πιο πολλές φωτογραφίες σας μπορείς, κι η φωτογραφοθήκη θα τις αλλάζει αυτόματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

3
Matchy – matchy!

Romeotees.com

Μια ακόμα πρωτότυπη ιδέα θα μπορούσε να είναι τα matching μπρελόκ, μπλουζάκια ή φλιτζάνια!

Πάνω σε αυτά μπορείς να γράψεις κάποιο αγαπημένο στιχάκι που συμβολίζει τη σχέση σας, κάποιο παρατσούκλι που σας χαρακτηρίζει ή κάτι πιο γενικό όπως το “King” & “Queen” ή το “Mr” & “Mrs”.

Αν θες να πρωτοτυπήσεις ακόμα περισσότερο, τότε βρες την πιο ξεχωριστή και αγαπημένη σας φωτογραφία και ετοίμασε ένα όμορφο design με την ημερομηνία που πρωτογνωριστήκατε! Τι πιο ρομαντικό από αυτό;

4
Ένα κόσμημα!

vintage-kosmima.gr

Αν πάλι είσαι πιο “large” τύπος μπορείς να κάνεις δώρο κάποιο κόσμημα στο ταίρι σου, το οποίο θα φοράει και θα σε σκέφτεται συνάμα!

Για την κοπέλα της καρδιάς σου, λοιπόν, μπορείς να επιλέξεις ένα κολιέ ή βραχιόλι σε σχήμα καρδίας, η οποία ανοίγει και μέσα θα έχει χαραγμένα τα αρχικά του ονόματός σας.

Από την άλλη, για τον άντρα των ονείρων σου, μπορείς να πάρεις ένα κομψό βραχιόλι σαν “ταυτότητα” που να γράφει πάνω ένα υποκοριστικό, με το οποίο τον φωνάζεις μόνο εσύ!

5
Δώρα “all time classic”!

Freepik.com

Δεν λέω, ωραία η πρωτοτυπία, όμως υπάρχουν και κάποια “έθιμα” της συγκεκριμένης μέρας που δεν αλλάζουν εύκολα.

Ανθοδέσμες, αρκουδάκια, σοκολάτες και εσώρουχα είναι κάποια από τα πιο κλασικά, αλλά και από τα πιο διαχρονικά δώρα που μπορείς να κάνεις (και φέτος) στο ταίρι σου!

Εσύ τι δώρο θα κάνεις φέτος στον/στη Βαλεντίνο/α σου; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending