fbpx

Δες 5 ιδέες για να περάσεις τέλεια τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ακόμα και στο σπίτι!

Κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου συνηθίζαμε να βγαίνουμε και να διασκεδάζουμε, είτε με το ταίρι μας οι ερωτευμένοι, είτε με την παρέα μας οι ελεύθεροι.

Φέτος, όμως, τα πράγματα δεν μπορούν να είναι τα ίδια, αφού αντί για Άγιο Βαλεντίνο… θα γιορτάσουμε τον Άγιο “Καραντίνο”! Το πιο κοντινό σε έξοδο που μπορείς να κάνεις είναι μέχρι το κοντινότερο σημείο για rapid test και μετά μέχρι το σπίτι του/της σχέσης σου (αν δεν μένετε ήδη μαζί). ?

Όπως και να ‘χει, κανείς δεν είπε ότι δεν μπορείς να περάσεις εξίσου καλά τη φετινή μέρα των ερωτευμένων. Έστω και στο σπίτι υπάρχουν πράγματα και ιδεές που μπορείς να κάνεις για να περάσεις τέλεια με το αμόρε σου!

Δες πιο κάτω τι σου προτείνουμε για το Valentine’s Day 2021:

1
“Ο έρωτας περνάει από το στομάχι”

Freepik.com

Δεν λένε τυχαία αυτήν τη φράση! Ούτε και την παροιμία βέβαια που λέει… “νηστικό αρκούδι δεν χορεύει”. 

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σίγουρα χρειάζεται και ένα τέλειο γεύμα για να είναι ολοκληρωμένη. Και αφού φέτος είπαμε ότι θα γιορτάσουμε τον Άγιο “Καραντίνο” δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από το να μαγειρέψετε μαζί με το αμόρε σου το αγαπημένο σας φαγητό!

Αν δεν το έχετε καθόλου με τη μαγειρική καλό θα ήταν να κάνετε pre-order την παραγγελία σας από κάποιο εστιατόριο για να είστε σίγουροι ότι θα φάτε…

2
Special κρασάκι και fruit platter

Freepik.com

Μετά από ένα ωραίο γεύμα ταιριάζει κι ένα καλό κρασί! Επιλέξετε το αγαπημένο σας, είτε sparkling, είτε λευκό, είτε rose… Υπάρχουν άπειρες επιλογές, ανάλογα με τα γούστα σας.

Το ποτό, όμως, θέλει και το συνοδευτικό του, οπόταν φρόντισε να έχετε στο σπίτι διάφορα φρούτα για να ετοιμάσεις ένα ωραίο platter. Τώρα που είναι και η εποχή των φράουλων είναι ευκαιρία να τις βουτήξετε σε ένα μπολ με nutella για extra απόλαυση!

3
Οι ρομαντικές ταινίες έχουν την τιμητική τους

freepik.com/look-studio

Αφού φάτε και πιείτε, δείτε και μία ταινία ή κάποια live συναυλία για να περάσει κι άλλο η ώρα πριν πάτε… για ύπνο. 😉

Εμείς, προνοήσαμε για ‘σένα, γι’ αυτό και σου έχουμε ετοιμάσει λίστες με τις καλύτερες ρομαντικές ταινίες και ρομαντικές live streaming συναυλίες για να διασκεδάσετε παρέα!

4
Ανοίξτε τα δώρα σας παρέα

Freepik.com

Η ανταλλαγή δώρων τη συγκεκριμένη μέρα είναι “must”. Βέβαια, δεν χρειάζεται να είναι ακριβά τα δώρα σας, αρκεί να είναι κάτι μικρό και συμβολικό!

Ιδέες για ρομαντικά δώρα σου δώσαμε αρκετές. Φρόντισε αφού τα ανταλλάξετε να τα ανοίξετε μαζί! Για παράδειγμα, αν έφτιαξες μια χειροτεχνία με διάφορες φωτογραφίες σας, θα μπορείτε να τις δείτε και να αναπολήσετε τις παλιές κι ωραίες σας στιγμές.

5
It’s game time

Freepik.com

Μια εντελώς εναλλακτική ιδέα για να περάσετε καλά στο σπίτι τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι να παίξετε διάφορα παιχνίδια!

Οι επιλογές για να διασκεδάσετε… αμέτρητες: Από επιτραπέζια, παιχνίδια με λέξεις, Quizzes του StudentLife, χαρτιά κλπ.

Μπορείς να βρεις online πολλά drinking games ή sexy card games για ζευγάρια (ιδανικά για τη μέρα των ερωτευμένων)!

Καλή διασκέδαση! Σου ευχόμαστε να περάσεις μια τέλεια ημέρα με το αμόρε σου, έστω και στο σπίτι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending