fbpx

Οι top 5 ταινίες που μπορείς να δεις με το ταίρι σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ερωτευμένα μου ζευγαράκια, φτάνει όπου να’ ναι και φέτος “η μέρα σας”. Φέτος, τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο διαφορετικά, όμως, θα στείλετε το μηνυματούι σας στο 8998 και θα πάτε στο ταίρι σας (όσοι δεν μένετε μαζί), αφού πρώτα κάμετε το rapid test σας! 😉

Θα κάμετε, λοιπόν, τις αγκαλίτσες σας, θα δώκετε τζιαι τα φιλούθκια σας, θα πιείτε τζιαι το κρασούι σας, θα κάμετε anyway ό,τι θέλετε, αλλά πρέπει -φυσικά- να δείτε τζιαι την ταινία σας στο Netflix.

Όπως τζιαι να το κάμουμε η μέρα του Αγίου Βλεντίνου απαιτεί έτσι τσας ρομαντισμό ρε παιδιά!

Δες ποιες ταινίες προτείνουμε να δείτε μαζί το φετινό Valentine’s day!

1
The Last Summer

What’s On Netflix

Αυτή η ταινία μας ταξιδεύει στις μέρες του καλοκαιρίου, όπου δύο νέοι περνούν μαζί το “τελευταίο” τους καλοκαιρί, πρωτού φύγουν για σπουδές.

Κάνουν όσα περισσότερα πράγματα μπορούν μαζί, ζουν νέες περιπέτειες και έρχονται ακόμα πιο κοντά. Τι θα γίνει στο τέλος, όμως; Αποχωρίζονται ο ένας τον άλλο για πάντα ή ο έρωτας τους θα συνεχιστεί εξ αποστάσεως;

Το μόνο σίγουρο όλες οι ευαίσθητες ψυχές θα κλάψουν βλέποντας τη συγκεκριμένη ταινία!

2
Midnight Sun

Netflix

Όταν γεννιούνται έρωτες και στη μέση υπάρχουν σοβαρές ασθένειες, το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά το τέλος της ταινίας θα τραγουδάμε Βίσση “κι έτρεχε το δάκρυ μου ποτάμι…”

Μια έφηβη, λοιπόν, θα ερωτευτεί τον γείτονά της και θα προσπαθήσει να του κρύψει τη θανατηφόρα ευαισθησία της στο φως του ήλιου, καθώς ανθίζει ο έρωτάς τους!

Τι θα γίνει άραγε στο τέλος; Για να μάθετε πρέπει να τη δείτε μαζί με το ταίρι σου…

3
Notting Hill

Netflix

Αχχ αυτές οι τυχαίες συναντήσεις, καμιά φορά μόνο τυχαίες δεν είναι, αλλά καρμικές!

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον βιβλιοπώλη, Ουίλιαμ Θάκερ και τη χολιγουτιανή σταρ, Άννα Σκοτ. Βιβλιοπώλης με σταρ του Χόλιγουντ… για να δούμε, θα ταιριάξουν άραγε;

4
Love Guaranteed

Variety

Μπορεί ο τίτλος να σου θυμίζει τις καραντινάτες μέρες που ζούμε τον τελευταίο καιρό, αλλά αν θέλεις να σου μεταφράσουμε τον τίτλο στην Κυπριακή διάλεκτο είναι “Έρωτας με τη βούλλα” (εγγυημένος δηλαδή, πώς αλλιώς να τον πούμε;!).

Μια δικηγόρος, ένας πελάτης κι… ένας εγγυημένος έρωτας; Μόνο και μόνο ο κυπριακός τίτλος που δώσαμε, νομίζω είναι αρκετός για να σου τραβήξει το ενδιαφέρον!

5
About Time

Netflix

“Θέμα χρόνου μου πες θα περάσει κι όμως δεν σε έχω ξεπεράσει…”. Ααα ρε Πλούταρχε με τα τραγούδια σου που έπρεπε να παίζουν σε σειρές του Netflix σαν κι αυτή!

Ο Τιμ θα ταξιδέψει πίσω στον χρόνο για να ξανά κερδίσει τη γυναίκα των ονείρων του και να αλλάξει έτσι τη ζωή του. Κι αφού in real life δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο (ούτε πουθενά αλλού φυσικά λόγω του κόρωνου), ας δούμε τουλάχιστον τι θα καταφέρει ο Τιμ σ’ αυτήν την ταινία.

Εσύ ποια ταινία θα δεις μαζί με το ταίρι σου φέτος του Αγίου Βαλεντίνου; Γράψε μας στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending