fbpx

Αυτοί είναι οι 5 τύποι Κυπραίων οδηγών που βλέπουμε στους δρόμους εν καιρώ κορωνοϊού!

Με τούτες τις καραντίνες που μας βάλλουν τη μια μετά την άλλη, το φως του ήλιου μπορούμε να το δούμε μόνο αν στείλουμε μήνυμα σε τζιείνο το μισισμένο το 8998!

Βασικά τζιαι που στέλλουμε ίντα διαφορά έχει; Αφού στους δρόμους γίνεται της κακομοίρας  τζιαι ειδικά στα supermarket, χωρίς να έσσιει κάποιον να ελέγχει.

Ωστόσο, όση ώρα καρτεράς να βρεις πάρκινγκ στο supermarket, στον φούρνο, στο πάρκο για να γυμναστείς (τάχα) ή εσείς που στέλλετε το 8 για να πάτε στον φίλο/η, θα πρέπει να παρατηρήσατε τους διάφορους τύπους οδηγών (σίουρα ένας που τζιείνους είσαι τζιαι εσύ).

Δες λοιπόν πιο κάτω ποιοι είναι οι 5 τύποι οδηγών:

1
Ο τύπος που έσσιει τη μάσκα για accessory

24sports.com.cy

Τοπ 1 οδηγός εν θα εμπορούσε να εν άλλος που τζιείνον που οδηγά τζιαι έσσιει τη μάσκα για accessory του αυτοκινήτου… Να κρέμεται, δηλαδή, που το καθρεφτάκι!

Αμφιβάλλω αν την πετάσσουν ποττέ, βασικά όι είμαι σίουρη ότι απλά αφήνουν την τζιαμέ τζιαι φορούν τη μόνο άμαν παν κάπου. Καλά έχω μια απορία, εν νεκατσιούν; Μέρα – νύχτα που την έχουν τζιαμέ, μαζεύκει τα διπλάσια μικρόβια παρά απ’ όταν τη φορούν 1-2 ώρες.

Πήαινε κύριε μου πέταξε την τζιαι πιάσε μιαν άλλη εν τζιεν 1000 ευρώ! Εν το καταλάβεις ότι βάλει σε κίνδυνο τζιαι τους γύρω σου;

2
Ο μικροβιοφοβικός οδηγός

lifo.gr

Πολλοί, λόγω του κορωνοϊού έγιναν που τα καλά μικροβιοφοβικοί! Τούτους τους τύπους καταλάβεις τους που το μιλί, αφού ως τζιαι μες το αυτοκίνητο τους (σαν εν μόνοι τους) φορούν μάσκα τζιαι γάντια!

Εκτός που τούτο, έχουν 2 μπουκάλια αντισηπτικό, το ένα είναι 1L τζιαι έσσιει το στο πίσω κάθισμα σε περίπτωση που μπουν πάνω που 2 άτομα μες το αυτοκίνητο του να απολυμάνουν τα σσιέρκα τους πρώτα!

Το άλλο αντισηπτικό εν το μικρό το μπουκαλούι τζιαι έσσιει το μέσα στη θήκη της πόρτας που μέσα για να βάλει όποτε μπει μες το αυτοκίνητο ή πάει να βάλει πεζίνα. Επίσης, έσσιει τζιαι ένα κουτί υγρά μαντηλάκια – antibacterial μες το ταμπλό, έτσι, για παν ενδεχόμενο!

3
Ο τύπος που φορεί μάσκα κάτω που το στόμα (για ετοιμότητα)

alphafreepress.gr

Το σημείο τούτο εν για τζιείνους που εν οδηγούν μόνοι τους, αλλά με τους παρέες τους ή κανένα συγγενή μέσα – μέσα. Το point που τη φορούν κάτω που το στόμα έσσιει 2 εκδοχές:

Πρώτο, μόλις δουν αστυνομικό να είναι προετοιμασμένοι, έτσι ώστε να τη βάλουν κανονικά τζιαι να γλιτώσουν το πρόστιμο. Το δεύτερον είναι να μπορούν να πίνουν τον καφέ που επιάσαν που το Coffee Berry του Ζορπά τζιαι κανένα αλμυρό (ίντα να μεν φάμε τζιαι τίποτεςςς;) σαν φακούν γυρούς μες την πόλη (αφού που το κάτσε – κάτσε σπίτι ο καναπές έφκαλεν ρίζες)!

4
Ο τύπος που στέλλει 1 μήνυμα (άλλα πάει 1000 τόπους)

themasports.tothemaonline.com

Ως typical Κυπραίοι δεν μπορεί να κάτσει ο κ*λος μας έναν τόπο τζιαι να συμμορφωθούμε με τα μέτρα, ώστε να μείνουμε σπίτι μας πέρκι μειωθούν τα κρούσματα!

Ένα μεγάλο ποσοστό, λοιπόν, δεν φακκά πέννα για την κατάσταση τούτη τζιαι με τα 2 μηνύματα που δικαιούμαστε νομίζουν μπορούν να παν 300 τόπους.

Για παράδειγμα στέλλει 1 μήνυμα ότι πάει στην τράπεζα, μετά βρίσκεις τον σουπερμάρκετ, φούρνο, φαρμακείο, στον Μόλο της Λεμεσού να κάμνει τον περίπατο του και πάει λέγοντας. Έλεος γιε μου, εν λυπάσαι την πεζίνα που καταλίας απλά για να φακκάς γυρούς χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος;

5
Ο “Σικκιμετζιής” οδηγός

chill.ie

Όπως σε ούλλες τις χώρες, έτσι τζιαι στην Κύπρο υπάρχει τζιαι τζιείνο το ποσοστό ανθρώπων που εν πιστεύκουν στον κορωνοϊό. Με άλλα λόγια θεωρούνται “αρνητές του ιού” τζιαι δεν καταλάβουν ούτε που μάσκες, ούτε που πρόστιμα!

Ζουν σε έναν δικό τους κόσμο, στο “ροζ συννεφάκι τους”, όπου δεν υπάρχει κορωνοϊός. Αυτοί έχουν “τάππο” τη μουσική τζιαι παν. Άμπα τζιαι αναφέρεις τους τίποτε για covid, μάσκες ή να προσέχουν τζιαι μπλα – μπλα… Άδικος κόπος, βάλλουν που το ένα τζιαι φκάλλουν που το άλλο!

Εσύ ποιος τύπος Κυπραίου οδηγού είσαι (εν καιρώ κορωνοϊού);

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending