fbpx

Μάθε για το νέο delivery-only εστιατόριο που άνοιξε η ομάδα του StudentLife!

Θα έχεις σίγουρα προσέξει στα Insta-stories του StudentLife.com.cy ότι τις τελευταίες εβδομάδες παραγγέλνουμε συχνά από κάποιο… “Marinado Kitchen” και είμαστε ενθουσιασμένοι με το φαγητό σωστά;

Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να σου αποκαλύψουμε πως το Marinado Kitchen δεν είναι απλώς μια ακόμη κουζίνα που προστέθηκε στη λίστα με τα αγαπημένα μας φαγητά! To Marinado Kitchen είναι το νέο delivery-only εστιατόριο που δημιούργησε η ομάδα μας, το StudentLife!

Τι εννοούμε με αυτό; Εννοούμε πως η ομάδα μας “άνοιξε” τη δική της κουζίνα και ετοιμάζει -ίσως- το πιο απολαυστικό και χορταστικό μεσημεριανό στη Λευκωσία!

Πώς προέκυψε το Marinado Kitchen;

Το ότι έχουμε τεράστια αδυναμία στο καλό και εύγευστο φαγητό -κυρίως στο μεσημεριανό- λογικά το έχεις προσέξει! Το μόνο που ίσως να μη γνωρίζεις είναι τον λόγο που συμβαίνει αυτό!

Το μεσημεριανό break, για εμάς εδώ στο StudentLife είναι κάτι σαν τελετουργία, τόσο σημαντικό! Αν μας παρακολουθείς καιρό μέσα από τα Insta-stories μας, τότε θα έχεις καταλάβει πως αυτό που περνάμε κάθε μεσημέρι μοιάζει πολύ περισσότερο με το πώς περνά μια παρέα στην καφετέρια του πανεπιστημίου, παρά με ένα τυπικό διάλειμμα σε εργασιακό χώρο.

Επικρατεί ένα πιο οικογενειακό κλίμα, και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Γι’ αυτό και πολλοί μοιράζονται συχνά μαζί μας πόσο τους αρέσει αυτή η όμορφη και ομαδική διάθεση που υπάρχει, και πόσο θα ήθελαν να συμβαίνει αυτό και στους δικούς τους εργασιακούς χώρους!

Αναγνωρίζοντας το πόσο πολύ μας βοήθησε το καθημερινό μας lunch break, να δεθούμε σαν ομάδα, αποφασίσαμε το Marinado Kitchen να επικεντρωθεί μόνο στο μεσημεριανό γεύμα!

Ποιος είναι ο στόχος μας;

Φυσικά ο στόχος μας με τη δημιουργία του Marinado Kitchen, είναι να προσφέρουμε το πιο απολαυστικό φαγητό για το μεσημέρι και ταυτόχρονα να αναδείξουμε τη σημαντικότητα του “Τρώμε Μαζί” με τους συναδέλφους μας.

Σύμφωνα με έρευνες, όταν οι εργαζόμενοι σε μια ομάδα τρώνε συστηματικά μαζί, γίνονται πιο παραγωγικοί και αφοσιωμένοι στη δουλειά τους και φυσικά και πιο χαρούμενοι! Και αυτό συμβαίνει γιατί νιώθουν πως ανήκουν σε μια ομάδα που νοιάζεται για αυτούς και το εκτιμούν!

Τι μπορείς να παραγγείλεις από το Marinado Kitchen;

Το Marinado Kitchen προσφέρει καθημερινά ολόφρεσκο κοτόπουλο, το οποίο μαρινάρεται για 24 ώρες και ακολούθως ψήνεται στη σχάρα. Υπάρχουν δύο επιλογές: μπορείς να παραγγείλεις το Picante Chicken, το οποίο είναι ελαφρά πικάντικο κοτόπουλο το ή το Lime & Herbs για μια πιο ισορροπημένη απόλαυση!

Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις τα λαχταριστά χοιρινά κεφτεδάκια μας -Marinado meatballs! Αν είσαι vegetarian, τότε θα ενθουσιαστείς με το γευστικότατο grilled falafel μας!

Όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις είτε μέσα σε πίτα με προζύμι (άσπρη ή ολικής αλεσέως), σε σαλάτα, ή σε hummus bowl! Το hummus, το tahini, αλλά και το guacamole με τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις το φαγητό σου, είναι ολόφρεσκα και φτιάχνονται την ίδια μέρα! Μπορείς να δεις ολόκληρο το μενού του Marinado Kitchen εδώ!

Πώς μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου;

Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου πανεύκολα μέσω του marinado.com.cy κάθε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 11:30 μέχρι και τις 15:00 ή τηλεφωνικώς στο 22524228.

Θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα θα ετοιμαστεί και θα παραδοθεί το φαγητό σου! Αυτά βέβαια είναι και δύο από τα στοιχεία που κάνουν το Marinado Kitchen να ξεχωρίζει: η ποιότητα και η γρήγορη εξυπηρέτηση!

Και το καλύτερο σου το αφήσαμε για το τέλος: Κάνοντας εγγραφή στο marinado.com.cy παίρνεις 1 δωρεάν γεύμα στην παραγγελία σου! Τέλειο; Θυμήσου να βάλεις το promo-code “FREEMEAL” στο check out (Δες τον χάρτη εδώ να δεις αν κάνουμε delivery στον ταχυδρομικό σου κώδικα)!

Ευχόμαστε να σου χαρίσουμε όμορφα μεσημεριανά breaks στη δουλειά, στο διάβασμα και όπου αλλού σε πετυχαίνουμε εκείνη τη στιγμή! Είμαστε σίγουροι πως θα αγαπήσεις το Marinado Kitchen κι εσύ έτσι όπως το αγαπήσαμε κι εμείς!

Ανυπομονούμε να δοκιμάσεις το Marinado μας! Πάτα εδώ για να πάρεις το κουπόνι για 1 δωρεάν γεύμα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending