fbpx

Το τέλος του Τιτανικού που δεν μας έδειξαν ποτέ… μόλις αποκαλύφθηκε! (video)

Η ταινία “Τιτανικός” είναι βασισμένη όπως όλοι ξέρουμε στο διασημότερο ναυάγιο όλων των εποχών, αυτό του υπερωκεάνιου πλοίου “Titanic”, που βυθίστηκε στις 14 Απριλίου 1912.

Η ταινία κυκλοφόρησε το 1997 και φυσικά θεωρείται μια από τις πιο πετυχημένες και εμπορικές ταινίες ever! Και ποιος δεν έχει κλάψει ή έστω συγκινηθεί μ’ αυτή την ταινία;

Αρκετοί από εμάς είδαμε ντοκιμαντέρ, διαβάσαμε την πραγματική ιστορία ενώ είδαμε και τα “Backstage” για το πώς γυρίστηκε η συγκεκριμένη ταινία. Να όμως, και κάτι που δεν είχαμε δει… 24 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα τέλος που ποτέ δεν μας είχαν δείξει!

Δες το εναλλακτικό τέλος της ταινίας στο πιο κάτω βίντεο:

«Το εναλλακτικό τέλος του Τιτανικού είναι ξεκαρδιστικό. Για ‘μένα, θα είχε χαλάσει όλη την ταινία», έγραψε σε tweet του ο Pat Brennan, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο αποκαλύπτοντας το εναλλακτικό τέλος της ταινίας.

Το μενταγιόν και πάλι καταλήγει στην θάλασσα και η Ρόουζ τελικά πεθαίνει στον ύπνος της. Σε αυτό τέλος όμως δεν είναι μόνη όταν το πετάει, ενώ κάποιες αντιδράσεις είναι λίγο περίεργες… και πραγματικά θα μας “χαλούσαν” κι εμάς.

«Επειδή πολλοί ρωτούν, το πραγματικό τέλος της ταινίας δείχνει τη γριά Lady Rose να περπατά μέχρι το κιγκλίδωμα και να ρίχνει το κολιέ στον ωκεανό, χωρίς να τη δει κανείς. Και στις δύο εκδοχές πεθαίνει στον ύπνο της».

Εδώ το original τέλος της ταινίας:

Άραγε αν αυτό ήταν το τέλος της ταινίας, πόσο ικανοποιημένοι θα ήταν οι θεατές της; Λέτε σε κάποια άλλη σκηνή στο μέλλον ο Τζακ τελικά να χωρέσει στην περιβόητη σανίδα σωτηρίας; Έκανε τελικά στην «πάντα» η Ρόουζ;

LiFO.gr

Εσύ τι λες; Θα ήθελες να δεις ένα εντελώς διαφορετικό τέλος στον Τιτανικό;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending