fbpx

Η ηθοποιός Ειρήνη Κωνσταντίνου μας μιλά για την πορεία της από τους «Τάκκους» στη «Γαλάτεια»!

Για όλους εμάς που έχουμε μεγαλώσει γύρω στο 2000, η Ειρήνη Κωνσταντίνου ήταν αυτή που μας έστελνε τα φιλιά της απλόχερα μέσα από τον πιο γνωστό και αξέχαστο ρόλο της, στη σειρά «Οι Τάκκοι»… ως Πέννυ Τάκκου!

Αυτήν τη φορά έστειλε τα φιλιά της σε όλους τους αναγνώστες του StudentLife.com.cy και όχι μόνο, αφού απαντά και στις ερωτήσεις μας για θέματα της επικαιρότητας, τους αγαπημένους ρόλους στην σπουδαία της καριέρα, τα δικά της φοιτητικά χρόνια και κάποια μικρά παρασκήνια από τη σειρά «Οι Τάκκοι».

Δες πιο κάτω όσα μας είπε η Ειρήνη Κωνσταντίνου στη νέα μας συνέντευξη:

– Φαντάζομαι ότι όλους τους ρόλους σας τους αγαπάτε σαν παιδιά σας! Ποιος, όμως, ήταν αυτός που ξεχωρίσατε και του έχετε λίγη περισσότερη αδυναμία και γιατί; 
Facebook.com/@Ειρήνη Κωνσταντίνου Official Page

«Εννοείται πως αγαπάω όλους τους ρόλους που υποδύθηκα! Αυτό άλλωστε είναι και απαραίτητο συστατικό για να μπορέσω να αποδώσω το καλύτερο των δυνατοτήτων μου σε έναν ρόλο.

Παρ’ όλα αυτά, σίγουρα δεν μπορώ να κρύψω την αδυναμία μου σε κάποιους ρόλους και ειδικά θεατρικούς, όπως ήταν «Το πονηρό πνεύμα», η «Μπελίσα» και το «Μια Ιταλίδα στην Κυψέλη» αλλά και φυσικά τους τηλεοπτικούς μου ρόλους που με έκαναν ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, όπως την αγαπημένη μου Πέννυ Τάκκου από τη σειρά «Οι Τάκκοι» και την Πολύμνια από την τελευταία μου δουλειά «Γαλάτεια»!
Αυτό οφείλεται, αφενός στο γεγονός ότι οι ρόλοι αυτοί μου ταίριαζαν ως Ειρήνη και τους απόλαυσα πολύ και αφετέρου, στο ότι εισέπραξα πολλή αγάπη από τον κόσμο».
– Νομίζω πως το μυαλό των περισσότερων από εμάς πάει κατευθείαν στην αγαπημένη «Πέννυ Τάκκου» (και τα φιλιά της!). Πόσο πολύ σας στιγμάτισε, λοιπόν, αυτός ο ρόλος; Θυμάστε κάποιο ευτράπελο από τα γυρίσματα της σειράς;»

«Είμαι πολύ τυχερή που μου δόθηκε αυτός ο ρόλος! Με έκανε γνωστή στον κόσμο και αγαπήθηκε τόσο πολύ που μέχρι σήμερα ο κόσμος με αποκαλεί «Πέννυ». Ήταν μια υπέροχη συνεργασία με το κανάλι Sigma και με όσους δούλευαν για τη σειρά. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να παίζεις έναν ρόλο που σε ευχαριστεί και να χαίρεσαι κάθε σκηνή που γυρίζεις με τους συνεργάτες σου!

Μέσα στα τρία χρόνια που κράτησε η σειρά φαντάζεσαι ότι τα ευτράπελα πήγαιναν… σύννεφο! Ένα που θυμήθηκα τώρα είναι όταν πήγαμε στο υδροπάρκο κι ανέβηκα πάνω σε μια τεράστια μπάλα για τις ανάγκες του γυρίσματος, και μετά φοβόμουν να κυλήσω για να κατέβω!

Οπότε άρχισα να φωνάζω βοήθεια και να έχω κερκίδα τον Δημήτρη Τοκαρή (σεναριογράφο της σειράς), τον Πανίκκο Πιλάλη (Πάμπη Φκιακουρή) και πολλούς επισκέπτες να γελούν μέχρι να πάρω την απόφαση να τσουλήξω επιτέλους! Ήταν αρκετά ντροπιαστικό για ‘μένα και ξεκαρδιστικό για τους υπόλοιπους

Facebook.com/@ΕιρήνηΚωνσταντίνου Official Page
– Στην έρευνά μας είδαμε ότι περάσατε στη Δραματική Σχολή του Έλληνα ηθοποιού Γιώργου Κιμούλη και ότι ως φοιτήτρια λάβατε μέρος στις παραστάσεις «Αυλή των θαυμάτων» και «Οιδίπους Τύραννος» στο πλευρό του. Φυσικά, με βάση τα όσα διαδραματίζονται αυτό το διάστημα, δεν μπορώ να μην σας ρωτήσω για το πώς ήταν η συνεργασία σας.

«Ναι, είχα περάσει στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Κιμούλη και έπαιξα στις παραστάσεις που δόθηκαν στην Κύπρο με τον ρόλο της “Αντιγόνης”… Ήταν ένας σπουδαίος θίασος και μεγάλη εμπειρία για εμένα. Ωστόσο, τελικά δεν φοίτησα στη συγκεκριμένη σχολή!

Η προσωπική μου εμπειρία ήταν πολύ καλή και από τον Γιώργο Κιμούλη και από τον υπόλοιπο θίασο, που κυριολεκτικά με αγκάλιασαν με πολλή αγάπη και ήταν όλοι πολύ σπουδαίοι ηθοποιοί.

Αυτές οι παραστάσεις ήταν σαν όνειρο για ‘μένα, ήταν μια μαγεία για τα φοιτητικά μου χρόνια

– Τι θα λέγατε στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του ηθοποιού; Πώς βλέπετε τα πράγματα τώρα (στην covid εποχή);
Facebook.com/@Ειρήνη Κωνσταντίνου Official Page

«Ποτέ δεν θα απέτρεπα κάποιον από το να ακολουθήσει το όνειρό του! Πάντοτε σ’ αυτόν τον χώρο, των ηθοποιών και των καλλιτεχνών γενικότερα, υπήρχε αυτό που λέμε αβεβαιότητα, η ανεργία… ή αν θέλεις η ανασφάλεια του αύριο.

Αυτό με την πανδημία έχει μεγεθυνθεί με επικίνδυνο τρόπο για εμάς. Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα! Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλο τον κόσμο και εύχομαι να τελειώσει σύντομα, ώστε να ανταμώσουμε πάλι όλοι μαζί σε θέατρα και αίθουσες

– Θεωρείτε τον εαυτό σας δραματικό ή κωμικό ηθοποιό; Αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω θα υπήρχε κάτι που θα θέλατε να αλλάξετε όσον αφορά την καριέρα σας;

«Έχω παίξει και κωμικούς και δραματικούς ρόλους και πιστεύω ότι μπορώ να αλλάζω, άλλωστε αυτή είναι η τέχνη του ηθοποιού.

Όσο για το τι θα άλλαζα… «Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα»! Τίποτα δεν αλλάζει! Μόνο στο τώρα, το παρόν, έχουμε τη δύναμη και μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Το «χτες» μένει εκεί. Παρ’ όλα αυτά είμαι άνθρωπος που θυμάται με αγάπη το παρελθόν

– Τέλος, θα θέλαμε να μας πείτε τι κάνετε αυτήν την περίοδο και εννοείται να μας δώσετε τη δική σας ευχή για τον φοιτητόκοσμο της Κύπρου!
Facebook.com/@IreneConstantinou

«Αυτή την περίοδο του κορωνοϊού δεν δουλεύω με το αντικείμενο που σπούδασα! Ευτυχώς ήρθε στη ζωή μου κάτι καινούριο και χρειάστηκε να παρακολουθήσω διαδικτυακά σεμινάρια για να το μάθω και με γέμισε στο έπακρο!

Πρόκειται για τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς πολύ γνωστής εταιρείας και μου δόθηκε η ευκαιρία να έχω το δικό μου ηλεκτρονικό κατάστημα! Πάντα αγαπούσα αυτά τα προϊόντα και χαίρομαι πολύ που τώρα έχω την ευκαιρία να τα δοκιμάζω όλα! Σας προ(σ)καλώ και εσάς να τα δοκιμάσετε!

Όσον αφορά την ευχή μου για τους φοιτητές… Θα σας πω μόνο ότι η φοιτητική ζωή είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή μας! Είναι η περίοδος της ενηλικίωσης, της απόλυτης ελευθερίας και της επιλογής να σπουδάζεις αυτό που σε ενδιαφέρει και αγαπάς! Ζήστε την όσο πιο έντονα μπορείτε, διαβάστε, βγείτε έξω, (όταν τελειώσει όλο αυτό, μην έχουμε άλλα), ερωτευτείτε, ζήστε! Σας στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου!» <3

Ευχαριστούμε πολύ Ειρήνη Κωνσταντίνου για την όμορφη συνέντευξη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
16,900FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending