fbpx

Δήλωσε συμμετοχή στα δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια καριέρας για άνεργους νέους!

Ο SEAL CYPRUS προσφέρει σε άνεργους νέους μια ευκαιρία εκπαίδευσης και καθοδήγησης για επαγγελματική αποκατάσταση. Κάθε νέος δικαιούται να παρακολουθήσει δωρεάν ένα από τα τριήμερα διαδικτυακά Εργαστήρια Καριέρας που διοργανώνει ο SEAL CYPRUS σε συνεργασία με εξειδικευμένους εκπαιδευτές.

Οι τρεις μέρες των εργαστηρίων περιλαμβάνουν Συμβουλευτική Καριέρας διάρκειας τεσσάρων ωρών την ημέρα στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι εκπαιδευόμενοι.

Μετά τις τρεις ημέρες των εργαστηρίων, ο κάθε εκπαιδευόμενος θα μπορεί κλείσει ραντεβού με έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο ή Μέντορα Σταδιοδρομίας ώστε να λάβει δωρεάν εξειδικευμένη Καθοδήγηση/Mentoring για τα επόμενα βήματα στην αναζήτηση εργασίας.

Περιγραφή των εργαστηρίων και λεπτομέρειες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του οργανισμού SEAL CYPRUS: https://sealcyprus.org/news-and-events/ergastiria-karieras-dare/

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα: https://sealcyprus.org/job-labsform/

Όλοι οι εκπαιδευτές είναι εξειδικευμένοι σε θέματα Συμβουλευτικής Καριέρας και/ ή Mentoring. Επιπλέον, είναι όλοι πρώην και νυν μέλη της Ομάδας Εκπαιδευτών του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου.

Οι εκπαιδευτές είναι: Άννα Δαλώση, Χριστίνα Δημητριάδου, Γιάννης Κωνσταντίνου, Μαριγιώργια Βοσκαρίδου, Άννα Μιχαήλ, Νατάσα Λαμπίτση.

Περισσότερα για τους Εκπαιδευτές εδώ: https://sealcyprus.org/news-and-events/dare-trainers/

Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε τέσσερις τομείς:

Εαυτός – βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σε σχέση με την εργασία στη σύγχρονη κοινωνία.

Δυνατά σημεία – αναγνώριση και αξιοποίηση ταλέντων και εμπειριών.

Δίκτυα – ανάπτυξη υποστηρικτικών σχέσεων.

Ορίζοντες – αποφάσεις για το μέλλον, επόμενα βήματα, σχεδιασμός καριέρας.

Ποιοι μπορούν να τα παρακολουθήσουν;

Τα Εργαστήρια Καριέρας απευθύνονται σε όλους τους νέους μέχρι 30 ετών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκτός εργασίας, εκπαίδευσης, ή κατάρτισης.

Τα εργαστήρια θα επαναλαμβάνονται κάθε λίγες ημέρες με διαφορετικές ομάδες νέων.

Κάθε εργαστήρι διαρκεί 3 μέρες. Ακουλουθεί δωρεάν ατομική συνεδρία Συμβουλευτικής και Mentoring μέσα στις επόμενες δύο ημέρες (κατόπιν διευθέτησης ραντεβού). Ένας νέος μπορεί να εγγραφεί μόνο σε ένα εργαστήρι.

Οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθούν τα Εργαστήρια Καριέρας είναι:

  • Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 – Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 ώρες: 3:00- 7:00 μ.μ.
  • Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 – Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 ώρες: 3:00- 7:00 μ.μ.
  • Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 – Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 ώρες: 3:00- 7:00 μ.μ.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί είναι το ΖΟΟΜ. Οι νέοι μπορούν να συμμετέχουν από υπολογιστή ή τάμπλετ ή κινητό.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση με Open Badges για τις δεξιότητες που θα αποκτήσουν στα εργαστήρια. Πρόκειται για ένα σύγχρονο σύστημα ψηφιακών πιστοποιητικών που κερδίζει διαρκώς
έδαφος.

Ο SEAL CYPRUS θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν Open Badges και να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό πορτφόλιο δεξιοτήτων και προσόντων.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Η επικοινωνία μπορεί να γίνει με email στο: comm@sealcyprus.org ή στέλνοντας μήνυμα στο Messenger μέσα από τη σελίδα του οργανισμού SEAL CYPRUS στο Facebook: https://www.facebook.com/sealngocy

Ο οργανισμός SEAL CYPRUS είναι ένας μη – κερδοσκοπικός οργανισμός που εργάζεται για την ευημερία των νέων. Ιδρύθηκε το 2014 και έχει έδρα του τη Λευκωσία.

Ο SEAL CYPRUS ενθαρρύνει Κύπριους πολίτες και ανθρώπους που κατοικούν στην Κύπρο να συμμετέχουν σε εθνικά, Ευρωπαϊκά και διεθνή προγράμματα. Επίσης, διοργανώνει εκπαιδευτικά εργαστήρια σε τομείς όπως η απασχόληση και η επιχειρηματικότητα και φιλοξενεί διεθνή σεμινάρια με συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη.

Τα εργαστήρια γίνονται στο πλαίσιο του έργου DARE- Day One Alliance for Employment. Το έργο DARE χρηματοδοτείται από το EEA & Norway Grants Fund for Youth Employment (το Ταμείο Χορηγιών ΕΟΧ και Νορβηγίας για την Απασχόληση των Νέων).

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,100FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending