fbpx

Αυτό είναι το τραγούδι της Ελλάδας για την Eurovision 2021!

Η περσινή Eurovision δεν έγινε όπως ήταν σχεδιασμένη αρχικά και πολλοί καλλιτέχνες που θα εκπροσωπούσαν τις χώρες τους, έχασαν την “ευκαιρία” τους.

Η Stefania, όμως, επιστρέφει στην Eurovision 2021 και πάλι για την Ελλάδα! Αυτήν τη φορά πάει στην Ολλανδία τον Μάιο με το νέο της τραγούδι “Last Dance”, το οποίο, όπως εξηγεί, διαφέρει πολύ από το “SUPERG!RL”, με το οποίο θα πήγαινε στον διαγωνισμό της Eurovision το 2020!

Άκουσε πιο κάτω ένα απόσπασμα του “Last Dance”:

Το preview έγινε δύο ημέρες νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία ολόκληρου του κομματιού που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Μαρτίου, ενώ η πρώτη επίσημη ακρόαση του τραγουδιού θα γίνει στο ERTFLIX την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 17:00.

Το Last Dance είναι δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, σε ρυθμούς dance, με ’80s στοιχεία.

newsbeast.gr

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της ελληνικής συμμετοχής έχει ξεκινήσει και οι πολυάριθμοι fans του διαγωνισμού έχουν ακόμη έναν λόγο να ενθουσιαστούν!

Η Stefania αποκάλυψε “κατά λάθος” κι ένα μικρό spoiler για τη φετινή της εμφάνιση στην σκηνή του διαγωνισμού. Δες πιο κάτω όσα είπε για το “Last Dance”, ποιες οι διαφορές του με το “SUPERG!RL” και τι θα δούμε τον Μάιο στο Rotterdam της Ολλανδίας.

Προς το παρόν ας απολαύσουμε το απόσπασμα του “Last Dance” (και ας κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή για το full version), καθώς επίσης και το περσινό τραγούδι της Ελλάδας για την Eurovision (και πάλι από την Stefania).

Πώς σου φαίνεται το τραγούδι της Ελλάδας για την Eurovision 2021; Εσύ προτιμάς το “Last Dance”, το “SUPERG!RL” ή το δικό μας… “El Diablo”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending