Αυτά τα 5 πράγματα αρέσουν στους άντρες (όσο κι αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν)!

Απόφοιτη Πανεπιστημίου Κύπρου
Pexels.com/Photo by Andrea Piacquadio

Πολλές φορές όλες εμείς οι γυναίκες έχουμε γνωρίσει άντρες που το παίζουν και καλά σκληροί!

Γνωρίζουμε βέβαια πως για κάποια πράγματα πάντα θα «λιώνουν»… όσο και να μην θέλουν να το παραδεχτούν. Για να δούμε, λοιπόν, με πια πράγματα τρελαίνονται και ας μην μας το λένε κατάμουτρα;

Δες πιο κάτω τις “κρυφές τους αδυναμίες”:

1Όταν του στέλνεις ενώ είσαι με τις φίλες σου

Όταν βρίσκεσαι με τις φίλες σου, ο σύντροφός σου μπορεί να σκέφτεται ότι η προσοχή σου είναι προσηλωμένη αλλού εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να σκέφτεται ότι κάνεις κους – κους με τις κολλητές ή ακόμα και ότι φλερτάρεις άλλους άντρες!

Όταν, όμως, του στέλνεις μηνύματα, τότε με έναν πολύ όμορφο τρόπο του δείχνεις ότι τον νοιάζεσαι και τον σκέφτεσαι ακόμα και όταν δεν είστε μαζί.

Δεν λέω ότι χρειάζεται να είσαι κολλημένη συνέχεια στο κινητό σου, αλλά σίγουρα μπορείς απλά να του στείλεις 2-3 μηνύματα και να του δώσεις έτσι να καταλάβει ότι δεν τον ξεχνάς.

2Όταν ζητάς τη γνώμη ή τη βοήθειά του για κάτι

freepik.com/peoplecreations

Στους άντρες αρέσει να είναι και να νιώθουν χρήσιμοι! Εντυπωσιάζονται με τις δυναμικές γυναίκες, όμως, πάντα θα θέλουν να βοηθήσουν.

Είτε του ζητήσεις να αλλάξει την καμένη λάμπα, είτε να σε βοηθήσει με το laptop σου που δεν λειτουργεί, είτε του ζητήσεις μια συμβουλή για ένα θέμα που σε απασχολεί, εκείνον τον χαροποιεί το ίδιο, αφού έτσι καταλαβαίνει ότι τον χρειάζεσαι και τον εμπιστεύεσαι!

ΟΚ, ίσως, εκείνη τη στιγμή σου να σου κάνει λίγο τον “δύσκολο”, αλλά η αλήθεια είναι ότι καταβάθος τον χαροποιεί ιδιαίτερα.

3Όταν του λες ακριβώς αυτό που θες!

freepik.com/wavebreakmedia-micro

Πόσες φορές έχετε κάνει την κλασσική συζήτηση… Τι θες να φάμε; Δεν ξέρω. Πού θες να πάμε; Όπου θέλεις. Τι έχεις; ΤΙΠΟΤΕ! Είμαι σίγουρη αρκετές… 😉

Το να είστε ευθείς ο ένας με τον άλλον είναι το μεγαλύτερο προσόν για τη σχέση σας. Καλύτερα να του πεις κατάμουτρα αυτό που θες, παρά να τον κουράζεις παίρνοντας το θέμα γύρω – γύρω.

Έστω κι αν αυτό που θα πεις μπορεί να τον πληγώσει ή να μην είναι αυτό που ακριβώς θέλει να ακούσει… Πάντα, όμως, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα εκτιμούνται. Και ειδικά από τους άντρες!

4Δώσε του κομπλιμέντα

Pexels.com/Photo by Ketut Subiyanto

Σε όλους μας αρέσουν τα κομπλιμέντα, πόσο μάλλον αν προέρχονται από το άτομο που μας αρέσει ή το άλλο μας μισό! Σου προσφέρουν την επιβεβαίωση ότι ο άλλος σε θαυμάζει και αναγνωρίζει τα δυνατά σου σημεία.

Τώρα, όσον αφορά τους λατρεμένους μας άντρες, την ώρα που τους κάνεις ένα κομπλιμέντο μπορεί να δείχνουν αδιάφοροι, αλλά τα θυμούνται και μάλιστα για αρκετό καιρό. Πες του τα, λοιπόν, τι περιμένεις;!

5Δώσε του μια αγκαλιά εκεί που δεν το περιμένει

Pexels.com/Photo by Andrea Piacquadio

Μια αγκαλιά, πολλές φορές, μπορεί να αντικαταστήσει όλες τις λέξεις του κόσμου! Ειδικά σε άκυρες στιγμές ο κάθε άντρας τρελαίνεται για μια αγκαλιά…

Είναι σαν να του λες πόσο τον λατρεύεις, χωρίς να πεις ούτε μια λέξη! Μπορεί να είχε δύσκολη μέρα ή να έχει τις μαύρες του. Μπορεί αντιθέτως να είναι και στα καλύτερα του. Όπως και να ‘χει… η αγκαλιά σου σίγουρα θα τον κάνει να νιώσει ακόμα καλύτερα (και θα “λιώσει” μέσα της!

Εσύ ήξερες ότι αυτά τα πράγματα αρέσουν στους άντρες; Μήπως πρέπει να αρχίσεις να τα εφαρμόζεις;