fbpx

Παρέλαβαν τα βραβεία τους οι νικητές των StudentLife Awards 2020!

Παρά την καθυστέρηση, ούτε η πανδημία μας εμπόδισε να διοργανώσουμε την βράβευση για τους νικητές των StudentLife Awards 2020! Άλλωστε οι 5 νικητές το αξίζουν και με το παραπάνω. Ξεχώρισαν για τη δράση τους ανάμεσα σε πολύ αξιόλογες αιτήσεις και αυτή η στιγμή αποτελεί μια αναγνώριση και ενθάρρυνση για να συνεχίσουν.

Η διοργάνωση των StudentLife Awards έχει κάθε χρόνο ως σκοπό την επιβράβευση των πιο δραστήριων και κοινωνικά ενεργών φοιτητών! Ο Μάριος, ο Γιάννης, η Κατερίνα, η Ειρήνη και ο Κωνσταντίνος είναι πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους φοιτητές, όσον αφορά τη δραστηριοποίηση σε τομείς πέραν της ακαδημαϊκής επίδοσης. Κάθε ένας με τα δικά του ενδιαφέροντα, με τα δικά του όνειρα και φιλοδοξίες, αφιερώνουν μέρος του ελεύθερου τους χρόνου για να προσφέρουν, να δημιουργήσουν, να κερδίσουν εμπειρίες.

Οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους σε μια σύντομη τελετή, που έγινε την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, στο κατάστημα Λυκαβητού της Cyta στη Λευκωσία. Εκ μέρους του χορηγού των βραβείων την απονομή έκανε ο Γρηγόρης Γρηγορίου, Υπεύθυνος Διαφήμισης και Επικοινωνίας της Cytamobile-Vodafone. Από την ομάδα του StudentLife παρευρέθηκαν οι Κώστας Χαραλάμπους και Ανδρέας Χαρής.

Μαζί με τα βραβεία τους, οι νικητές πήραν μεγάλα δώρα από τα προγράμματα RED Youth της Cytamobile-Vodafone.

1ο Βραβείο – Μάριος Παφίτης, Πανεπιστήμιο Κύπρου
Samsung Galaxy S20 FE 5G αξίας €779

2ο Βραβείο – Γιάννης Πιστόλας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δωροκουπόνια Cyta αξίας €400

3ο Βραβείο – Κατερίνα Χρίστου, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δωροκουπόνια Cyta αξίας €250

*Η Κατερίνα παρέλαβε το βραβείο της από τα γραφεία μας

4ο Βραβείο – Ειρήνη Ηλία, Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δωροκουπόνια Cyta αξίας €150

5ο Βραβείο – Κωνσταντίνος Καρσεράς, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δωροκουπόνια Cyta αξίας €100

Ευχαριστούμε θερμά τα προγράμματα RED Youth από τη Cytamobile-Vodafone, για τη χορηγία των βραβείων, και γενικότερα τον οργανισμό της CYTA για τη στήριξη προς τους φοιτητές και το StudentLife από τα πρώτα μας βήματα.

Συγχαρητήρια σε όλους! Συνεχίστε να εμπνέετε τους γύρω σας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending