fbpx

Εσύ θα συνεχίσεις να κάνεις «skip vote»;

Ζούμε σε μία εποχή που τα πάντα αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς. Ως νέος θέλεις να έχεις λόγο και φωνή σε αυτές τις αλλαγές, αλλά και σε όσα σε προβληματίζουν. Θέλεις να φέρεις την αλλαγή. Μια αλλαγή που επιτυγχάνεται μόνο με την ψήφο σου…

Στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου γνωρίζουμε τα θέλω και τις απαιτήσεις σου. Ξέρουμε πώς νιώθεις για τα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Στις 30 Μαΐου, στις Βουλευτικές Εκλογές, δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αλλάξεις όσα σε ενοχλούν. Όσα δεν θέλεις στο δικό σου αύριο. Προσπερνώντας την ψήφο σου, δεν τιμωρείς. Αντίθετα, παγιώνεις όλα αυτά που χρειάζονται αλλαγή και τα οποία βλέπεις καθημερινά.

Το σλόγκαν «don’t skip vote» προέκυψε μέσα από την καθημερινότητά μας. Όλοι μας έχουμε δει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία αγνοήσαμε, πατώντας «skip ad». Έτσι και στη ζωή. Επιλέγοντας το «skip vote» σε προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία σήμερα, δίνεις τη συγκατάθεσή σου για συνέχισή τους στην κοινωνία του αύριο.

Οι νέοι είμαστε το κύριο και σημαντικότερο κομμάτι της κοινωνίας του μέλλοντος. Ένα μέλλον, το οποίο θέλουμε να είναι στα δικά μας μέτρα και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας. Για να γίνει αυτό όμως πραγματικότητα, δεν αρκούν τα λόγια, χρειάζεται φωνή. Και η φωνή, είναι η ψήφος μας.

Η ψήφος σου στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία. Εγγράψου στους εκλογικούς καταλόγους. Δώσε με την ψήφο σου, φωνή στα θέλω σου. Οφείλεις να έχεις λόγο σε ό,τι συμβαίνει. Εσύ καθορίζεις το μέλλον σου.

Μην παραμένεις θεατής. Το «skip vote» δεν είναι η λύση.

Δες το σχετικό βίντεο:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending