fbpx

Jailbirds Chicken: Το νέο street food που πρέπει κι εσύ να δοκιμάσεις ήρθε στην πόλη σου!

Υπήρχε περίπτωση να ανοίξει νέο street food στην Κύπρο και να μην το δοκιμάσουμε; Καμία! Γιατί εκτός από το ότι τρελαινόμαστε για νέες γεύσεις, νιώθουμε ότι είναι “καθήκον μας” να σου προτείνουμε τα καλύτερα!?

Το Jailbirds Chicken είναι το latest entry στα street food στην Κύπρο και είναι το νέο pop-up concept της ομάδας των TGI Fridays!

Όπως λένε οι “καλές” γλώσσες, η κότα δραπέτευσε από την Αμερική αφού καταδικάστηκε γιατί ήταν εγκληματικά νόστιμη, φυγαδεύτηκε στην Ελλάδα και πλέον “καταζητείται” στο νησί μας.

Θα βρεις το Jailbirds Chicken μόνο με delivery σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο! Εμείς πάντως δεν χάσαμε στιγμή και από τις πρώτες μέρες που άνοιξε, στείλαμε μια ομαδική παραγγελία μέσω Foody!

1

Τι κάνει το Jailbirds Chicken τόσο ξεχωριστό;

Αν ρίξεις μια ματιά στο μενού (εδώ) θα καταλάβεις πως πρόκειται για ένα αυθεντικό αμερικάνικο street food με νόστιμα Chicken Bombs & Dirty Subs που σίγουρα δεν μπορείς να βρεις πουθενά αλλού! Ζουμερά σάντουιτς με ολόφρεσκες μπαγκέτες και εγκληματικούς συνδυασμούς που βλέποντάς τα και μόνο σου τρέχουν τα σάλια.

Όπως πάντα δοκιμάσαμε “πολύ” απ’ όλα! Η Χριστίνα και η Στέφανη πιάστηκαν αιχμάλωτες με τα Dirty Subs! Η Χριστίνα απόλαυσε το Pulled Chicken Sub με τρυφερά κομματάκια κοτόπουλου και η Στέφανη το Philly Cheesesteak Sub με τα σοταρισμένα φιλετάκια από στέικ! Στο μενού υπάρχει και επιλογή για Meatball Sub με βοδινούς κεφτέδες, μαρινάρα και mozzarella!

Ο Αντρέας από την άλλη προτίμησε ένα χορταστικό BBQ Getaway Sandwich με τραγανά φιλετάκια από φρέσκο κοτόπουλο, σάλτσα BBQ, frizzled κρεμμυδάκια, κομματάκια μπέικον και cheese sauce! Δώσε βάση στο μενού… γιατί θα βρεις κι άλλα Chicken Bomb Sandwiches με πολύ “προκλητικά” sauces!

O Κωνσταντίνος που λατρεύει τα καυτερά, έκανε μια απόδραση με το Crispy Hot Chicken Burger που φτιάχνεται με παναρισμένο κοτόπουλο και σερβίρεται σε αφράτο brioche ψωμάκι με καυτερή Nashville sauce ή χωρίς!

2

Πάντως, εντυπωσιαστήκαμε με την γενναιόδωρη ποσότητα και τον τέλειο συνδυασμό των υλικών, που τα κάνουν ευχάριστα χορταστικά!

Στη μέση του τραπεζιού ή to share όπως λέμε είχαμε αυθεντικά Chicken Wings και τηγανητές πατάτες με τριμμένη παρμεζάνα, μαζί με σάλτσες BBQ, Garlic Parmesan και Honey Sriracha! “Έκλαψες” ή ακόμα!

Όπως είπαμε μπορείς να απολαύσεις το Jailbirds Chicken μόνο με delivery σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο κάνοντας την παραγγελία σου μέσω Foody!

Είτε μεσημέρι είτε βράδυ, είτε με παρέα είτε μόνος/η, τώρα ξέρεις ποιο είναι το επόμενο “γευστικό έγκλημα” που πρέπει να κάνεις!

Ακολούθησε το Jailbirds Chicken στο Instagram ΕΔΩ!

Αν σε έχουμε ψήσει τότε δες ολόκληρο το menu ΕΔΩ και κάνε την παραγγελία σου εύκολα και γρήγορα μέσω Foody!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending