fbpx

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού,  έχει βραβευθεί με το βραβείο «Αργυρός Προστάτης του Περιβάλλοντος» για τη χρονιά 2020!

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού, έχει βραβευθεί με το βραβείο «Αργυρός Προστάτης του Περιβάλλοντος» για τη χρονιά 2020.  Η αξιολόγηση των Υποψήφιων Έργων ολοκληρώθηκε από την Επιστημονική Επιτροπή Αξιολόγησης για τα Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις 2020, στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος  κ. Κλέλιας Βασιλείου και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων.

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε Ειδική Επίσημη Τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο και η επίδοσή των βραβείων θα γίνει από τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Τα Βραβεία συνδιοργανώνονται από το ΚΥΚΠΕΕ και το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος (υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος), και υποστηρίζονται από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), την Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), τον Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) και τον Οργανισμό Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΟΓΕΕ) Λεμεσού.

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς το ΚΥΚΠΕΕ για τη διοργάνωση του διαγωνισμού και σε όλους τους συνδιοργανωτές.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending