fbpx

Ξανάσμιξαν οι «Παρά Πέντε»: Δες πώς είναι σήμερα και τι κάνουν οι ηθοποιοί της σειράς!

Είναι απίστευτο για όλους εμάς που αγαπήσαμε -και αγαπάμε ακόμα- τη σειρά «Στο Παρά 5» ότι πέρασαν σχεδόν 15 χρόνια από την προβολή του τελευταίου της επεισοδίου!

Ξέρεις, αυτό το επεισόδιο που βάζεις τα κλάματα σαν να μην υπάρχει αύριο, ακόμα και αν το είδες πάνω από 1000 φορές… 😉

Με αφορμή το πρόσφατο reunion της αγαπημένης πεντάδας του «Παρά 5» σου μαζέψαμε πιο κάτω πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί της σειράς, πώς πέρασαν στο reunion και πώς ένιωσε όταν επισκέφθηκε ξανά το σπίτι της η τηλεοπτική μας Ντάλια πριν λίγες μέρες.

Θα τα μάθεις όλα πιο κάτω:

1
Γιώργος Καπουτζίδης (Σπύρος Δελόγλου)

megatv.com/Instagram.com/@ykapoutzidisfans

Ο αγαπητός μας Σπύρος, φοιτητής από τα Πατήσια, ο φοβητσιάρης της παρέας, αλλά ο τολμηρός -για την εποχή του- σεναριογράφος της σειράς!

Σήμερα, ο Γιώργος Καπουτζίδης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» είναι έτοιμος να αναλάβει την παρουσίαση της Eurovision για το 2021 για τους τηλεοπτικούς δέκτες της Ελλάδας και της Κύπρου.

Μάλιστα, πριν από 1 περίπου χρόνο, μας αποκάλυψε και τι ενθύμιο κράτησε από το «Παρά 5»… και ιδού!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis)

Εκτός αυτού βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για μια νέα σειρά, όμως παράλληλα με τη συγγραφή του σεναρίου ετοιμάζει και τη νέα εκπομπή του, που είναι αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (αν γίνουν, λόγω της πανδημίας), μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

2
Αγγελική Λάμπρη (Αγγέλα Ιωακειμίδου)

gossip-tv.gr/Instagram.com/@aggelikilampri_official

Και τώρα ερχόμαστε στην καταζητούμενη… γνωστή και ως ο «τσαμπουκάς» της παρέας! Για την Αγγελική Λάμπρη δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά εφόσον την απολαύσαμε πολύ πρόσφατα στο Survivor 2021, αλλά και στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», ως Μάρθα!

Η αγαπημένη μας, λοιπόν, Αγγέλα δεν ξέρουμε αν κράτησε κάποιο ενθύμιο από τη σειρά, αλλά απάντησε πως είναι θετική στο να συμμετέχει στη συνέχεια της σειράς: «Πάρα πολύ θα το ήθελα να ξαναγινόταν σήμερα το Παρά Πέντε. Πρέπει να ψήσουμε τον Καπουτζίδη. Κάποια στιγμή το λέγαμε, αλλά όχι. Είναι ανένδοτος.» – Μα γιατί βρε Γιώργο; Κάνε μας τη χάρη.

3
Αργύρης Αγγέλου (Φώτης Βουλινός)

imdb.com/Instagram.com/@argiris_aggelou_official

Ο τύπος με το υπέροχο τσουλούφι που σε κάθε «κρίσιμη» κατάσταση φέρθηκε παλικαρίσια! Βρε τι κι αν έπεσε στην πισίνα, τι κι αν τον κτύπησε σφαίρα… το τσουλούφι του πάντα εκεί αήττητο.

Τον Αργύρη Αγγέλου σήμερα τον απολαμβάνουμε στη σειρά «Έρωτας με διαφορά» και μάλιστα συνεργάζεται ξανά μετά από τόσα χρόνια με την τηλεοπτική μας Μαριλένα Δορκοφίκη (απόγονο του Ιάσον Δορκοφίκη, βεβαίως – βεβαίως!) ή αλλιώς… «Δράκουλα» τη συμπεθέρα της Ζουμπουλίας.

4
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (Ζουμπουλία Αμπατζίδου)

megatv.com/Instagram.com/@elisavet_konstantinidou_

Και μιας και αναφέραμε τη Ζουμπουλία με το γνωστό «ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι»… Να πούμε ότι αρχικά νόμιζε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε κάποιο ορθρογραφικό λάθος στο σενάριο, αλλά τελικά ήταν το πιο πετυχημένο φωνήεν για το «Παρά 5».

Σήμερα, τη Ζούμπι μας δεν τη βλέπουμε κάπου τηλεοπτικά (προς το παρόν), όμως, μαθαίνουμε τα νέα της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου επιλέγει να μας εκπλήσσει με διάφορα.

5
Σμαράγδα Καρύδη (Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου)

Twitter.com/georgisdolnbf/Instagram.com/@smaragda_karidi_official

Η γυναίκα που κρατούσε στα χέρια της την ελληνική οικονομία… Η τρελάρα της παρέας, η Ντάλια που ήταν ίσως από τους πιο καθοριστικούς ρόλους για την εξέλιξη της σειράς.

Η Ντάλια, λοιπόν, πριν λίγες μέρες βρέθηκε και πάλι στο τηλεοπτικό της σπίτι, δηλαδή στο ξενοδοχείο «King George» και επέλεξε να μας το δείξει ξανά μέσα από ένα βιντεάκι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Μάλιστα, οι ηθοποιοί της σειράς ξανάσμιξαν για τις ανάγκες της εκπομπής “Celebrity Game Night”, όπου η ηθοποιός και παρουσιάστρια Σμαράγδα Καρύδη υποδέχτηκε την παρέα της.

Το τηλεπαιχνίδι κάνει πρεμιέρα την 1η Απριλίου 2021 στο Mega, με μία μικρή καθυστέρηση, καθώς η ηθοποιός είχε κολλήσει κορωνοϊό. Στην παρέα των 5 βρέθηκαν επίσης και ο τηλεοπτικός «Αλέξης» (Μιχάλης Μαρίνος) μαζί με την «Αμαλία» (Ζέτα Μακρυπούλια)!

Μήπως όλα αυτά είναι ένα «σημάδι» για το remake της σειράς; Πάντως εμείς το θέλουμε και το περιμένουμε πώς και πώς! Εσύ;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending