fbpx

Έρχεται η πρώτη μεγάλη συναυλία στην Κύπρο μετά τα μέτρα – Δες πώς να κρατήσεις θέση!

Μπορεί τα περιοριστικά μέτρα να μας κράτησαν μακριά από τη διασκέδαση, αφού clubbing, χωροί, μπουζούκια, συναυλίες, κλπ, απαγορεύονται, όμως, τα πράγματα αρχίζουν να επανέρχονται σταδιακά.

Σε άλλες χώρες γίνονται “πειραματικές” συναυλίες και αθλητικοί αγώνες με τη συμμετοχή του κοινού!

Συγκεκριμένα, στη Βαρκελώνη, 5 χιλιάδες άτομα χόρεψαν και τραγούδησαν, χωρίς αποστάσεις, φορώντας τις μάσκες τους και έχοντας φυσικά αρνητικό rabbit test. Παρόμοιο πείραμα έκανε και η Ολλανδία, όπου συνολικά 1.300 άνθρωποι βρέθηκαν σε δοκιμαστική εκδήλωση στη μεγαλύτερη αίθουσα μουσικής του Άμστερνταμ.

Ακολουθούμε κι εμείς, λοιπόν, το παράδειγμα. Για πρώτη φορά -μετά από τόσο καιρό- οργανώνεται στην Κύπρο η 1η μεγάλη συναυλία – πείραμα… Και όχι ΔΕΝ θα είναι διαδικτυακή! Γνωστοί καλλιτέχνες της ελληνικής και κυπριακής μουσικής σκηνής έρχονται να μας ξεσηκώσουν.

Δες πιο κάτω ποιοι, πότε, πού (και πώς να κρατήσεις τη θέση σου):

Αν πεθύμησες κι εσύ να βγεις για να διασκεδάσεις με την ψυχή σου, να τραγουδήσεις και να “λικνιστείς”, τότε η συναυλία που διοργανώνει το StudentLife είναι αυτό που περίμενες εδώ και καιρό!

Freepik.com

Γι’ αυτό κι εμείς εξασφαλίσαμε 2000 δωρεάν εμβόλια, έτσι ώστε πριν τη συναυλία να εμβολιαστούν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

  • Ποιοι; Από την ελληνική σκηνή θα έχουμε μαζί μας τους: Ελένη Φουρέιρα, Μέλισσες, Έλενα Τσαγκρινού, SNIK και Josephine που θα μας ξεσηκώσουν με τα τραγούδια τους.
    Ενώ από Κύπριους καλλιτέχνες θα συμμετέχουν οι: Γιάννης Μαργάρης (νικητής του “The Voice of Greece” το 2017), Μιχάλη Χατζημιχαήλ με το σχήμα του και σε guest εμφάνιση ο Μιχάλης Τερλικκάς θα τραγουδήσει μαζί με τον SNIK – ένα ντουέτο που σίγουρα θα συζητηθεί!
  • Πότε; Το Σάββατο 29 Μαΐου 2021
  • Πού; Στο κλειστό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
  • Το opening της βραδιάς θα κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με ένα ακόμη διάγγελμα!
Facebook.com/M.Terlikkas.Mousalyra/ekirikas.com

Φυσικά για να μπορέσεις κι εσύ να έρθεις στην πρώτη μεγάλη μας συναυλία θα πρέπει να κρατήσεις τη θέση σου, αφού ο αριθμός των παρευρισκομένων ατόμων θα είναι περιορισμένος (μόνο 2000).

Αναμένουμε την τελική έγκριση από τους αρμόδιους για να ανακοινώσουμε σύντομα την πλατφόρμα όπου θα μπαίνεις για να κάνεις την κράτησή σου ΔΩΡΕΑΝ!

Εμείς πάντως είμαστε κατενθουσιασμένοι που θα πάμε ξανά σε συναυλία μετά από τοοοόσο καιρό! Εσύ;


* Υστερόγραφο: Όσο κι αν θα θέλαμε όλοι να ισχύει, το άρθρο βασίζεται σε φανταστικό σενάριο και γράφτηκε σαν πρωταπριλιάτικο αστείο! ?


Και επειδή ξέρουμε ότι σε ξεσηκώσαμε, σου αφιερώνουμε το πιο κάτω τραγουδάκι και σου ευχόμαστε… Καλή Πρωταπριλιά!

Στο StudentLife δεν κάνουμε (ακόμα) συναυλίες… αλλά αν κάναμε, θα ήταν σίγουρα ό,τι καλύτερο! ?

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending