fbpx

Cablenet: Think Green Go Purple – Δεντροφύτευση σε χώρο πρασίνου του Δήμου Έγκωμης!

Η CABLENET στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και του περιβαλλοντικού της προγράμματος Think Green Go Purple, διοργάνωσε την Τετάρτη 31 Μαρτίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Έγκωμης δεντροφύτευση, σε χώρο πρασίνου του Δήμου, στην οδό Πεντέλης στην Έγκωμη.

Η έκταση του χώρου πρασίνου, έχει εμβαδόν 4,650 τμ και πολύ σύντομα θα αποκτήσει νέα όψη με μεγάλα δέντρα, όπως πεύκα και χαρουπιές καθώς επίσης και θάμνους, όπως σχινιές και καλλιτρίδες. Φυτεύτηκαν συνολικά πέραν των 70 δέντρων και θάμνων, ενώ πέρα από το κόστος για την αγορά τους, η Cablenet έχει αναλάβει επίσης και το κόστος τοποθέτησης συστήματος άρδευσής τους.

SONY DSC

Στη δεντροφύτευση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Έγκωμης κ. Ζαχαρίας Κυριάκου, ο Πρόεδρος Επιτροπής Πρασίνου Δήμου Έγκωμης, κ. Δημήτρης Σιεηττάνης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Υπεύθυνος Υπηρεσίας Πρασίνου Δήμου Έγκωμης, κ. Χρύσανθος Πιερή καθώς και λειτουργοί του Δήμου Έγκωμης. Εκ μέρους της Cablenet παρευρέθηκαν οι κ. Γιάννος Μιχαηλίδης CEO, κ. Ιωσήφ Ιωσηφάκης, καθώς και άλλα στελέχη και προσωπικό της Cablenet.

SONY DSC

Η Cablenet αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την αποφασιστικότητά της στην εφαρμογή υπεύθυνων επιχειρηματικών πρακτικών και προχωρά σε μία σειρά δράσεων, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που στόχο έχουν την αναβάθμιση χώρων, δημιουργώντας έτσι προϋποθέσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και ένα πιο όμορφο περιβάλλον για τις μελλοντικές γενιές, κάνοντας αρχή με τη δεντροφύτευση στον Δήμο Έγκωμης.

SONY DSC

O CEO της Cablenet, Γιάννος Μιχαηλίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Στην Cablenet, οι ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση του κοινού, είναι κάτι διαχρονικό και εμπίπτουν κάτω από το πρόγραμμα που καθιερώσαμε τα τελευταία χρόνια, το “Think Green, Go Purple.

Ο Δήμαρχος Έγκωμης κ. Ζαχαρίας Κυριάκου, συγχάρηκε την Cablenet για την προσφορά της και τόνισε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες από τον ιδιωτικό τομέα είναι αξιέπαινες, γιατί συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

SONY DSC

Με τη δεντροφύτευση στην Εγκωμη, η Cablenet εγκαινιάζει μία σειρά από ενέργειες κοινωνικής προσφοράς σχετικές με το περιβάλλον και την προστασία του, σε συνεργασία και με άλλους δήμους και κοινότητες.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending