fbpx

Ο Κέβιν δεν είναι πλέον «Μόνος στο Σπίτι» αφού έγινε μπαμπάς & εμείς πάθαμε κρίση ηλικίας!

Θυμάσαι το ξανθό – cute, αλλά ταυτόχρονα «σατανικό» 10χρονο αγοράκι που είδαμε (και βλέπουμε ακόμα σε κάθε επανάληψη) στην αγαπημέμη σειρά “Home Alone” 1 και 2;

Ο Κέβιν ή κατά κόσμον Macaulay Culkin, μπορεί πλέον να είναι 41 χρονών, αλλά στο μυαλό μας θα τον έχουμε πάντα ως αυτό το μικρό αγόρι από το «Μόνος στο Σπίτι» που τα έβαλε με τους ληστές του σπιτιού του και τους κατέστρεψε τα σχέδια με τις πανέξυπνες και πανούργες παγίδες του.

Ωστόσο, τα τελευταία νέα του Κέβιν έρχονται να μας «προσγειώσουν» στην πραγματικότητα και να μας θυμήσουν πόσο έχουμε μεγαλώσει! Οι αγαπημένες ταινίες “Home Alone” είναι “all time classic” κάθε Χριστούγεννα, όμως ο Κέβιν μεγάλωσε και είναι πλέον πατέρας ενός αγοριού!

Αν γεννήθηκες γύρω στο 90+ κάτι σίγουρα θα νιώθεις αρκετά μεγάλος με αυτό το νέο!

twitter.com/enews

Την ταινία τη βλέπεις από μωρό παιδί και είναι -ίσως- η αγαπημένη σου ever! Ο άλλωτε μικρός Κέβιν, λοιπόν, απέκτησε παιδάκι με τη σύντροφό του Brenda Song, την οποία ίσως θυμάσαι από το “The Suite Life of Zack & Cody“, όπου έπαιζε τη London.

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν μερικά χρόνια πριν στα γυρίσματα της ταινίας “Changeland” όπου συμμετείχαν. Αρχικά συγκατοίκησαν και τελικά αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Ο γιος τους γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 2021 και θα τον ονομάσουν Dakota, προς τιμήν της αδερφής του Macaulay Culkin, η οποία πέθανε το 2008.

abcnews.go.com

Πριν από μερικά χρόνια, είχαν κυκλοφορήσει αρκετές εικόνες που δεν κολάκευαν και τόσο τον Culkin, ο οποίος είχε θέματα εθισμού. Σήμερα, όμως, φαίνεται ότι τα πάει πολύ καλύτερα και έχει κάνει μια μεγάλη στροφή στη ζωή του! Λες ο γιος του να γίνει τόσο γλύκας, όσο αυτός όταν ήταν μικρός;

Εμείς θα ευχηθούμε «να σας ζήσει» στο ζευγάρι ηθοποιών, αλλά θα κλάψουμε στη γωνίτσα μας γιατί τα χρόνια περνάνε γρήγορα, χωρίς να το καταλαβαίνουμε! ?

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending