fbpx

Σειρά Διαλέξεων για τη Δημόσια Υγεία από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου – Πρώτος ομιλητής ο καθ. Σωτήρης Τσιόδρας

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει μια σειρά μηνιαίων διαλέξεων  στη Δημόσια Υγεία με προσκεκλημένους ομιλητές διεθνούς κύρους και εμπειρογνώμονες στον τομέα τους.   Οι ομιλητές θα καλύψουν μια ευρεία θεματολογία τρεχόντων ζητημάτων της Δημόσιας Υγείας, ενώ οι συμμετέχοντες θα δύνανται να θέσουν ερωτήσεις στη σχετική ενότητα, μετά από κάθε διάλεξη.

Οι διαλέξεις συνδιοργανώνονται από την Ιατρική Σχολή και τη Σχολή Θετικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και απευθύνονται σε όλους όσοι θα ήθελαν να ενημερωθούν για τρέχοντα και διεθνή ζητήματα Δημόσιας Υγείας.

Η διάλεξη με τίτλο ««Επικοινωνία κινδύνων κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 στην Ελλάδα», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Απριλίου 2021, στις 18:00. Η διάλεξη θα δοθεί από τον καθηγητή Σωτήρης Τσιόδρας, Καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο καθ. Τσιόδρας έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος και επιστημονικός συνεργάτης του Ελληνικού Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για την πανδημία COVID-19, και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

Πατήστε εδώ για συμμετοχή!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending