fbpx

Oscars 2021: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές και τα highlights των 93ων βραβείων!

Εσύ ενημερώθηκες για όσα έγιναν στη φετινή 93η απονομή των Βραβείων Όσκαρ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην καρδιά του Λος Άντζελες, στο Union Station, έναν ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό;

Τα φετινά Όσκαρ διεξήχθησαν με φυσική παρουσία και υποχρεωτικό επίσημο ένδυμα. Ενώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δεν είχαν κεντρικό παρουσιαστή, αλλά μια ομάδα λαμπερών προσώπων παρουσίασαν τα βραβεία!

Οι 170 διάσημοι προσκεκλημένοι δεν φορούσαν μάσκες όσο έγραφαν οι κάμερες, ωστόσο τους είχε ζητηθεί να τις φοράνε όσο η τελετή βρίσκεται σε διαφημίσεις ή παρουσιάζει εμβόλιμα βίντεο.

Το “Nomadland” αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της βραδιάς, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του απόλυτου φαβορί, αφού κέρδισε 3 βραβεία – Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Α’ Γυναικείος Ρόλου για την εκπληκτική ερμηνεία της Φράνσις ΜακΝτόρμαντ στην ταινία!

Η ιστορία του “Nomadland” είναι βασισμένη στο βιβλίο “Nomadland: Surviving America in the Twenty-First Century”, της Jessica Bruder, που κυκλοφόρησε το 2017 και είναι ένα road movie που παρακολουθεί μια γυναίκα στα 60 της, που όταν χάνει τα πάντα εξαιτίας της Μεγάλης Κρίσης, ξεκινάει ένα ταξίδι στην αμερικανική Δύση με ένα μικρό βαν.

latimes.com/Sean Gleason / Sony Pictures Classics

Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς, ήταν το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου. Αφού, το βραβείο πήρε ο 83χρονος Anthony Hopkins, για το “The Father”, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που ήθελαν τον Chadwick Boseman για το “Ma Rainey’s Black Bottom” να είναι ο μεγάλος νικητής στην εν λόγω κατηγορία.

Αυτό είναι το δεύτερο Όσκαρ για τον σπουδαίο ηθοποιό, αφού η πρώτη φορά ήταν το 1992 όταν κέρδισε το βραβείο για την αψεγάδιαστη ερμηνεία του στην “Σιωπή των Αμνών”.

1
Δες πιο κάτω όλη τη λίστα με τους νικητές:

Καλύτερη Ταινία: Nomadland

Σκηνοθεσία: Κλόε Ζάο για το Nomadland

Α’ Ανδρικός Ρόλος: Άντονι Χόπκινς για το The Father

Α’ Γυναικείος Ρόλου: Φράνσις ΜακΝτόρμαντ για το Nomadland

B’ Γυναικείος Ρόλος: Γιουν Γιου-τζουνγκ για το Minari

Β’ Ανδρικός Ρόλος: Ντάνιελ Καλούγια για το Judas and the Black Messiah

Φωτογραφία: Έρικ Μέσερσμιντ για το Mank

Διασκευασμένο Σενάριο: Κρίστοφερ Χάμπτον και Φλόριαν Ζέλερ για το The Father

Πρωτότυπο Σενάριο: Έμεραλντ Φένελ για το Promising Young Woman

Μουσική: Soul – Τζον Μπατίστ, Τρεντ Ρέζνορ και Άτικους Ρος

Κοστούμια: Αν Ροθ για το Ma Rainey’s Black Bottom

Μοντάζ: Sound of Metal

Ήχου: Sound of Metal

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ντόναλντ Γκρέιαμ Μπερτ για το Mank

Διεθνής Ταινία: Άσπρο Πάτο (Δανία)

Ταινία Κινουμένων Σχεδίων: Soul (Pixar)

Ντοκιμαντέρ – Μεγάλου Μήκους: My Octopus Teacher της Πίπα Έρλιχ

Ντοκιμαντέρ – Μικρού Μήκους: Colette

Οπτικά Εφέ: Tenet

2
Τα πολυτελή δώρα για τους καλεσμένους:

bosshunting.com.au

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι προσκεκλημένοι παρέλαβαν τα γνωστά “gift bags”, τα οποία εμπεριέχουν διάφορα πλούσια δώρα για τους λαμπερούς stars!

Η λίστα δώρων (υπηρεσιών και αντικειμένων) για τα Oscars 2021 περιλαμβάνει πολυτελείς μάσκες προστασίας για τον κορωνοϊό, βιταμίνες για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, συμπληρώματα διατροφής, συνεδρίες βελονισμού, κεριά με αιθέρια έλαια, προπονήσεις με τον διάσημο personal trainer Alexis Seletzky, λιποαναρρόφηση, μια συσκευή καταγραφής της ποιότητας ύπνου και τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο με σπα Golden Door στην California (αξίας 12.000 δολαρίων).

Εσύ ποια στιγμή ξεχώρισες; Περίμενες τα πιο πάνω αποτελέσματα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending