fbpx

Παρέα με βραδιές UEFA για ακόμα 3 χρόνια οι Συνδρομητές της Cablenet!

Τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν οι Συνδρομητές της Cablenet, μέχρι και το 2024. Με την ανανέωση της συμφωνίας ανταλλαγής αθλητικού περιεχομένου με τις υπόλοιπες τηλεοπτικές πλατφόρμες, όλοι οι Συνδρομητές της Cablenet στα αθλητικά πακέτα τηλεόρασης Football EU+ και Football For All θα παρακολουθούν τους αγώνες του UEFA Champions League, του UEFA Europa League, του UEFA Youth League, καθώς και της νέας διοργάνωσης UEFA Europa Conference League.

Νέοι και υφιστάμενοι Συνδρομητές της Cablenet που επιλέγουν το πακέτο Football EU+ με €39,90/μήνα ή το πακέτο Football For All με €59,80/μήνα, θα απολαμβάνουν τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, μαζί με τους ευρωπαϊκούς αγώνες των Κυπριακών ομάδων, καθώς και τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το αθλητικό πακέτο τηλεόρασης Football For All της Cablenet, αποτελεί την ιδανική ολοκληρωμένη επιλογή για όσους λατρεύουν τα σπορ γενικότερα, καθώς περιλαμβάνει όλους τους αγώνες του Κυπριακού Ποδοσφαίρου σε Πρωτάθλημα και Κύπελο αλλά και αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλου Πετόσφαιρας, Χειροσφαίρισης και Ιππόδρομου, Αγώνες Αυτοκινήτου με Πλαγιολίσθηση (Drift) και επιπλέον τοπικό αθλητικό περιεχόμενο από αγώνες μικρών ηλικιών.

Επιπλέον, με την εφαρμογή Cablenet TV GO, όλοι οι Συνδρομητές Τηλεόρασης της Cablenet, μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους προγράμματα και αθλητικές διοργανώσεις, απ’ όπου κι αν βρίσκονται, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα  του Replay TV, αλλά και της εγγραφής με το Record TV.

Για τις αναλυτικές πληροφορίες των αθλητικών πακέτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα www.cablenet.com.cy ή να καλέσουν το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Cablenet στο 130.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending