fbpx

Τα 5 πιο συνηθισμένα ψέματα που θα πουν όλοι όσοι είναι σε σχέση!

Όλοι όσοι έχουμε ή είχαμε ερωτικές σχέσεις έτυχε να πούμε κάποιο ψέμα στον/στην σύντροφο μας, σε κάποια φάση της σχέσης…

Άλλοι πιο “μεγάλα” και με μεγαλύτερη συχνότητα, και άλλοι πιο αθώα και πολύ πιο σπάνια!

Δες πιο κάτω τα 5 πιο διαδεδομένα ψέματα που θα πει ένα ζευγάρι:

1
Κλεφτές ματιές στον δρόμο

Freepik.com/shutter2u

Σου έχει τύχει να περπατάς στον δρόμο με τον/την σύντροφο σου ή να κάθεσαι στην καφετέρια και να χαζεύεις τους περαστικούς, όταν ξαφνικά… περπατά μπροστά σου μια αιθέρια ύπαρξη, βγαλμένη από την ταινία του Baywatch;

Και ακριβώς αυτή τη στιγμή ξεκινάς μια συζήτηση μαζί του που θυμίζει περισσότερο το θέατρο του παραλόγου:

Πώς την βρίσκεις; Εν ωραία; Παραπάνω που ‘μένα; Τι δεν σου άρεσε δηλαδή; Δηλαδή αρέσκει σου και η τάδε; Αφού μοιάζει της!

Και άλλες τόσες ανούσιες ερωτήσεις που οδηγούν τελικά σε έναν φαύλο κύκλο και τον σύντροφό σου στο να αναφέρει το ένα ψέμα μετά το άλλο, αναζητώντας απελπισμένα μια σανίδα σωτηρίας:

Εμμμ… εντάξει είναι, αλλά δεν είναι του τύπου μου…” ή το θεϊκό “Δεν έχω μάτια για καμίαν άλλη αγάπη μου… Είναι όλες άσχημες μπροστά σου!

2
Η γνωστή αγαπημένη ταινία και όσα… “θυμάσαι”

freepik.com/look-studio

Είναι ίσως τα πρώτα σας ραντεβού και αφού αναλύετε τα ενδιαφέροντά σας, ο καλός σου κάνει αναφορά στην best of the best ταινία όλων των εποχών και στον πρωταγωνιστή της.

Εσύ τον παρακολουθείς απλά με το ίδιο βλέμμα που θα παρακολουθούσες μάθημα πυρηνικής φυσικής… “Εν τζιαι πιστεύκω να μεν είδες την συγκεκριμένη ταινία έννεν;”

Η απάντηση που ακολουθεί είναι περίπου…”Εγώ; Μα φυσικά και την είδα… Θυμούμαι μάλιστα ότι άρεσε μου πάρα πολλά! Τόσο πολλά, που την είδα τζιαι 2 φορές μεν σου πω!’

Στη συνέχεια θέλει να αναλύσετε την υπόθεση του έργου… και εκεί… Καλή τύχη!

3
Το δώρο που εν σου… επολλοάρεσε

Ο σύντροφός σου πήρε επιτέλους την πρωτοβουλία και σου πρόσφερε ως δώρο το πρώτο κόσμημα που είδε στη βιτρίνα του χρυσοχοείου. Γεμάτος χαρά και περηφάνεια, περιμένει να δει την αντίδραση σου!

Βλέπεις εσύ την τσαντούλα και γεμάτη ενθουσιασμό αναμένεις να το δεις! Όταν ξαφνικά… “Χριστέ μου, τι εν τούτο;” ψιθυρίζεις του εαυτού σου… Όμως φυσικά δεν θέλεις να τον πληγώσεις.

Έτσι, εκτός από τα ενθαρρυντικά λόγια που πρέπει να βρεις (τόσο τη συγκεκριμένη στιγμή όσο και μετά που δεν θα το φοράς!), πρέπει να αποκτήσεις και την ανάλογη έκφραση!

Εεεε… γλυκέ μου… βασικά… εν πάρα πολλά ωραίο… πάρα πολλά όμως, δηλαδή δεν φαντάζεσαι πόσο αλλά… έχω πολλά παρόμοιο δυστυχώς!

4
Master Chef ταλέντα

freepik.com/lgolubovystock

Αποφάσισες να του/της μαγειρέψεις! Έβαλες όλη σου την τέχνη, κόπο, χρόνο και χρήμα… αλλά… δεν το έχουμε ιδιαίτερα στη μαγειρική!

Τότε είναι που αναγκάζεται το έτερον σου ήμισυ, όχι μόνο να σου πει ψέματα για το πώς του φάνηκε, αλλά να το φάει κιόλας!

Αν από το πιάτο του, απουσιάσει στο τέλος το 1/10 μόνο και ακούσεις και σχόλια του τύπου “Δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη η αλήθκεια… αλλά το φαγητό ήταν πραγματικά υπέροχο!” τότε κάτι δικαιούσαι να υποψιαστείς!

5
Η ζυγαριά

freepik.com/spukkato

Αν είσαι στην κατηγορία των γυναικών που ρωτούν τον σύντροφο τους αν έβαλαν κάποια έξτρα κιλά και αναμένεις ότι θα σου απαντήσει ειλικρινά, λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν θα το κάνει!

Μα πολύ απλά γιατί δεν θέλει να σε στεναχωρήσει και όχι για κάποιο άλλο λόγο… Γι’ αυτό άλλωστε υπάρχουν οι ζυγαριές!

Αν όντως έβαλες κάποια επιπλέον κιλά και σου απαντήσει θετικά, τότε πολύ πιθανόν να το συνοδεύσει με…

  • Μα έτσι μου αρέσκεις αγάπη μου εμένα” ή
  • Πάει σου ρε μάνα μου… Γυναίκα χωρίς πιασίματα, δρόμος χωρίς σήματα!

Άλλο θέμα όμως κατά πόσο τα εννοεί, ή κατά πόσο γίνεται ο αγαπημένος μας… Πινόκιος!

Τα πιο πάνω είναι τα πιο αθώα και ακίνδυνα ψέματα σε κάθε σχέση… Μακάρι μόνο αυτά να σου τύχουν (κι όχι πιο σοβαρά)!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending