fbpx

2ο #YouthCast: Η θετική Διαχείριση των Αρνητικών Συναισθημάτων!

Καθημερινά βιώνουμε μια πληθώρα συναισθημάτων. Κάποια από αυτά μας είναι ευχάριστα, μας προκαλούν ευφορία και ανεβάζουν τη διάθεσή μας. Κάποια άλλα, ωστόσο, μας ταλαιπωρούν και επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία μας. Πώς διαχειριζόμαστε αυτά τα αρνητικά συναισθήματα;

Απαντήσεις και συμβουλές, θα προσπαθήσουν να δώσουν οι καλεσμένοι στο νέο επεισόδιο #YouthCast του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, με τίτλο «Η θετική διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων».

Για το θέμα θα συζητήσουν η σχολική ψυχολόγος στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες «Πρόταση» του ΟΝΕΚ Ντενίσα Μωυσή και ο εκπαιδευτικός / σχολικός ψυχολόγος Ανδρέας Δημητρίου. Το podcast θα συντονίζει ο ψυχολόγος του προγράμματος Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης Νέων «Μικρή Άρκτος» του ΟΝΕΚ Ανδρέας Ερωτοκρίτου.

Οι ειδικοί θα αναλύσουν τους λόγους για τους οποίους πολλές φορές δεν εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, αλλά και το πώς μπορούμε να τα διαχειριστούμε, με στόχο να πετύχουμε αρμονία και ψυχική ισορροπία. Άλλωστε, τα συναισθήματα είναι από τα κύρια μέσα έκφρασης του ανθρώπου, είναι αυτά που μας κρατάνε ζωντανούς.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το νέο podcast στη σελίδα του ΟΝΕΚ στο Facebook, την Πέμπτη 6 Μαΐου στις 20:00.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του YouthCast στο Spotify.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending