fbpx

3 πράγματα που κάνει η μαμά σου και σε εκνευρίζει… αλλά κατά βάθος τη λατρεύεις!

Μάνα, μητέρα, μαμά, όπως τζιαι να την προφέρουμε είναι το άτομο που μας χάρισε ζωή… το Α τζιαι το Ω για όλους μας!

Πάντα είναι και θα είναι δίπλα μας στις καλές αλλά τζιαι στις δύσκολες στιγμές μας. Αφού, εκτός που μάνα, παίζει και τον ρόλο του ψυχολόγου, αφού εν το πρώτο άτομο που άμαν γίνει κάτι ξέρεις ότι εν να σε ακούσει άσχετα αν μετά που 2 λεπτά εν να σου μπήξει τις φωνές.

Παρ’ όλα αυτά, όσο καλή τζιαι να εν η μάμα σου, όσο τζιαι να σε αγαπά, άλλο τόσο πρήχτισσα τζιαι σπαστική μπορεί να γίνει! Όσο περνούν τα χρόνια γίνεται ακόμα πιο ανυπόφορη, επειδή μεγαλώνεις κι εσύ. Κάτι η κλιμακτήριος, κάτι η πολλή καραντίνα, η πίεση που τη δουλεία, πάεις τζιαι εσύ να της πεις τίποτε τζιαι «στολίζει σε».

Γι’ αυτό τζιαι εμείς σου παρουσιάζουμε 3 πράματα που κάμνουν όλες οι μανάδες τζιαι σπάζουν τα νεύρα μας… αλλά κατά βάθος αγαπούμεν τες (τζιαι πολλά μάλιστα)!

Δες πιο κάτω ποια εν τούτα:

1
Να μπαίνει μες το δωμάτιο σου άνενοιας τζιαι να διατάσσει!

freepik.com/pressfoto

Ούλλοι θέλουμε να έχουμε το “privacy” μας, είτε για να θκιαβάσουμε, να δούμε καμία ταινία, να ξαπλώσουμε λίο να ηρεμίσουμε, να μιλήσουμε που video call με τους φίλους μας, πράματα λογικά για τον κάθε ένα που θέλει να κλειωθεί μες το δωμάτιο του με τις ώρες!

Ώσπου τζιαι κάμνει σου “έφοδον” η μάνα σου μες το δωμάτιο τζιαι χαλά σου την ψυχική σου ηρεμία. Εν κάνει που μπαίνει χωρίς να χτυπήσει, φκαίνει τζιαι που πάνω τζιαι αρκέφκει τον μονόλογο της.

«Εν σου είπα 100 φορές να φκάλλεις έξω τα παπούτσια σου;», «γιατί εν έπλυνες τα πιάτα; Ενόμισες είμαι η δούλα σου», «Αφού είσαι ποδά γιατί εν ούλα τα φώτα ανοιχτά, ενόμισες είμαι συνέταιρος με την Ηλεκτρική;!»… τζιαι άτε μετά που τούτα ούλλα να έβρεις το δίκαιο σου!

Δες εδώ 5+1 “typical” ατάκες που λέει ΚΑΘΕ Κυπραία μάνα!

2
Να της κάμνεις τον κουβαλητή / ταξιτζιή!

freepik.com/biserkastojanovic

Μπορεί να λείπεις που σπίτι, να είσαι για καφέ ή δουλεία ή uni ή στο σπίτι κανενού φίλου/ης ώσπου τζιαι χτυπά το τηλέφωνο… τζιαι ποιος άλλος να είναι άραγε; Η μάμα σου φυσικά!

Αφήνεις να περάσουν λλία δευτερόλεπτα ώσπου να απαντήσεις, αφού πρώτα πρέπει να πάρεις 1 βαθιά ανάσα. Αν δεν της το απαντήσεις που την πρώτη εν να σε πιάει καμίαν 20-αρκά φορές. Αν δεν της απαντήσεις με τότε… εν άξια να πιάννει σε νοσοκομεία, αστυνομία, κλινικές τζιαι αφού βεβαιωθεί ότι εν έπαθες κάτι, πίαννει ούλες τις φίλες σου ώσπου να μάθει πού είσαι τζιαι τι κάμνεις!

Αφού της απαντήσεις ρωτάσε πότε εν να πάεις σπίτι… για να σου πει με καλόν τρόπο: «πέρνα που τον φούρνο να φέρεις γάλα τζιαι που το φαρμακείο γιατί ελείψαν μου τα Panadol»… και πάει λέγοντας.

Δηλαδή κάμνεις τζιαι τον κουβαλητή του σπιθκίου, ενώ το πράμα γίνεται ακόμα χειρότερο αν η μάνα σου δεν οδηγά ή εν έσσιει αυτοκίνητο. Τζιαμέ κάμνεις τζιαι τον ταξιτζιή!

3
Άμαν την πιάννει η περιέργεια!

Freepik.com

Εν Σάββατο, εσύ θέλεις να ξεκουραστείς, αλλά -όπως πάντα- η μάμα σου έσσιει άλλα σχέδια. Μόλις γίνει 8 ακριβώς μπουκκάρει μες το δωμάτιο ανοίγει τα παράθυρα τζιαι φωνάζει όπως την πελλή «άτε τέλειωνε ξύπνα, έχουμε να κάμουμε τζιαι δουλειές»!

Το θετικό είναι ότι εν να σου καθαρίσει, αλλά στο τέλος της ημέρας λαλείς καλύττερα να το έκαμνες μόνος/η σου. Γιατί; Αφού κάμνει τα ούλλα πούκουππα τζιαι ατε μετά να τα βάλεις στον τόπο τους, όπως τα είσσιες πριν.

Εκτός του ότι αρέσκει της να ανακατώνει, εν τζιαι περίεργη, αφού εν μπορεί να νιώθει ότι κρύφκεις πράματα… Έτσι βρίσκει ευκαιρία να τσιακκάρει τα πράματα σου μήπως τζιαι πιάσει το μάτι της κάτι περίεργο. Μόλις έβρει τα “αποδεικτικά στοιχειά” φωνάζει «τι εν τούτο;» «πού έδωκες τόσα λεφτά πάλε;», «γιατί κρύφκεις πράματα που την μάμα;».

Μετά που τούτο εσύ είσαι κάπως «γιατί πρέπει να διω αναφορά ότι κάμω;», «έννεν που τη δουλειά σου». Αλλά τι να κάμουμε; Μάνα είναι μόνο μία και στον κόσμο άλλη καμία (τζιαι ας ένι τζιαι νάκκον πρήχτισσα)!

Εσένα ποιο που τούτα κάμνει η μάμα σου τζιαι εκνευρίζει σε;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending