fbpx

Δες πώς να φλερτάρεις έξυπνα… στα social media! (Part 2)

Το φλερτ στα social media, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι και η νέα μόδα, αφού όσο περνά ο καιρός ολοένα και περισσότερα άτομα γνωρίζουν το ταίρι τους από εκεί.

Πέρα από το Instagram και το Facebook, για τα καλά στις ζωές μας φαίνεται να εχούν μπει και συγκεκριμένες «εφαρμογές γνωριμιών», π.χ. “Tinder” και “Badoo”.

Πιο κάτω, λοιπόν, θα δεις μυστικά και tips που βρήκαμε και σου προτείνουμε να δοκιμάσεις φλερτάροντας στα social, τα οποία θα σε κάνουν αυτό που λέμε… “expert”!

Δες εδώ πώς να φλερτάρεις έξυπνα στα social media:

1
Πρόσεξε τι θα ποστάρεις

Freepik.com

Αρχικά πρέπει να έχεις κατά νου ότι τις φωτογραφίες και γενικότερα τις δημοσιεύσεις που επιλέγεις να ποστάρεις δεν θα τις δει μόνο αυτός/ή που σε ενδιαφέρει.

Φρόντισε, λοιπόν, η εικόνα του εαυτού που βγαίνει προς τα έξω να είναι η πραγματική σου και αυτή που θέλεις να βλέπει όποιος επισκεφτεί το προφίλ σου, γιατί τα posts σου δεν τα βλέπει μόνο το ”crush” σου, αλλά -ίσως- και το μελλοντικό άλλο σου μισό!

2
Μην κάνεις like σε όλα

Freepik.com

Στο προηγούμενο άρθρο για έξυπνο φλερτ, είπαμε πως πρέπει να κάνεις έξυπνα likes. Άρα δεν χρειάζεται να πατάς like σε ό,τι κι αν ανεβάσει. Αυτή είναι μια κίνηση που υποδηλώνει πως η έγνοια σου είναι συνεχώς πάνω του/της.

Επίλεξε να κάνεις, λοιπόν, like μόνο σε κάποιες από τις δημοσιεύσεις του/της, ενδεχομένως σε αυτές που θεωρείς πως φαίνεται πιο ελκυστικός/ή.

3
Δες ποιες ώρες είναι ενεργός/ή

Freepik.com

Παρατηρώντας ποιες ώρες της ημέρα βρίσκεται online, μαθαίνεις δύο πράγματα. Πρώτο μπορείς να μάθεις τους ρυθμούς που έχει πάνω-κάτω στην καθημερινότητά του, όπως τι ώρα ξυπνά και τι ώρα κοιμάται.

Δεύτερο, μαθαίνεις ποιες ώρες να του/της στείλεις μήνυμα! Για παράδειγμα αν παρατηρήσεις ότι τα απογεύματα συνήθως είναι ενεργός από τις 5:00 μέχρι τις 6:00, τότε σίγουρα πρέπει να στείλεις το μήνυμά σου μεταξύ αυτών των ωρών… αν θες να έχεις άμεση ανταπόκριση!

4
Ανταλλάξτε φωτογραφίες

Freepik.com

Μην διστάσεις να του/της στείλεις κάποια φωτογραφία σου και ακολούθως να ζητήσεις να κάνει κι αυτός/ή το ίδιο. Όπως και να το κάνουμε οι φωτογραφίες που θα ξέρετε πως έχουν τραβηχτεί για να τις ανταλλάξετε μεταξύ σας έχουν διαφορετική σημασία από αυτές που μπορεί να δει ο καθένας στο προφίλ σου!

Προσοχή! Δεν σου λέμε να στέλνεις φωτογραφίες με προκλητικό περιεχόμενο, αντιθέτως οι φωτογραφίες που θα στέλνεις πρέπει να είναι σοβαρές και να προβάλλουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

5
Κανόνισε να βγείτε

freepik.com/gpointstudio

Ένα φλερτ για να κρατήσει χρειάζεται να δεις τον άλλον και από κοντά και όχι να μιλάτε μόνο από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ακόμη κι αν μιλάτε καθημερινά και ανταλλάζετε φωτογραφίες ή μιλάτε συχνά με βιντεοκλήσεις αυτό δεν σημαίνει πως το φλερτ που έχετε ξεκινήσει θα κρατήσει.

Επίσης, μην περιμένετε ο ένας τον άλλο να προτείνει να βγείτε… γιατί πιθανόν να μείνετε και οι 2 “στο περίμενε”! Οπόταν αν νιώθεις άνετα μαζί του/της, πάρε την πρωτοβουλία και ζήτα εσύ πρώτος/η να πάτε για ένα καφεδάκι!

Εσύ ποια τακτική έχεις για να φλερτάρεις έξυπνα στα social media; Γράψε μας στα σχόλια αν σε βοήθησαν τα tips μας! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending