fbpx

O Παναγιώτης Μαρίνου αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Προγραμμάτων & Επιχειρησιακής Ανάπτυξης στο European Institute of Management and Finance (EIMF)

Το European Institute of Management and Finance (EIMF) καλωσορίζει τον κ. Παναγιώτη Μαρίνου στη Διευθυντική του ομάδα.

Ο κ. Παναγιώτης Μαρίνου θα κατέχει τη θέση του Διευθυντή Προγραμμάτων & Ανάπτυξης Εργασιών του EIMF.

Ο νέος Διευθυντής Προγραμμάτων & Ανάπτυξης Εργασιών του EIMF έχει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας συνδυαστικά στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική εκπαίδευση, καθώς και στη διαχείριση έργων. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, ο κ. Μαρίνου κατείχε διάφορες θέσεις όπως, Ανώτερος Διευθυντής Λειτουργιών σε εταιρεία λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, επικεφαλής τμήματος επαγγελματικής εκπαίδευσης, εκπαιδευτής σε ιδιωτικό κολλέγιο και ιδιωτική σχολή, καθώς και συντονιστής έργου για την ανάπτυξη ακαδημαϊκών προγραμμάτων σε κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης. Επιπλέον, εργάστηκε ως εξωτερικός συνεργάτης στην Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) για διάφορα έργα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Παναγιώτης Μαρίνου είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Leicester (UK) και πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Είναι επίσης πιστοποιημένος Project Management Professional (PMP).

Είναι ιδρυτικό μέλος του PMI Cyprus Chapter, του τοπικού παραρτήματος του κορυφαίου διεθνώς Ινστιτούτου Διαχείρισης Έργων (PMI), το οποίο έχει στόχο την προώθηση της αριστείας και του επαγγελματισμού στη διαχείριση έργων. Ο κ. Μαρίνου έχει υπηρετήσει το κυπριακό παράρτημα από τις θέσεις του Αντιπροέδρου Οικονομικών και Αντιπροέδρου Μελών, εκπροσωπώντας το Ινστιτούτο σε τοπικές και διεθνείς εκδηλώσεις.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending